Opinie łącznie (3244) Opinie (2824) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 mar 2026

pryskaj.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej i terminowej dostawy zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i przyjazna, co buduje zaufanie oraz lojalność. Produkty są skuteczne według większości opinii, a staranne i bezpieczne pakowanie to kolejny często podkreślany atut. Opisy i instrukcje produktów są najczęściej pozytywne, a szybki kontakt telefoniczny oraz jasne informacje o zamówieniu są dużym plusem dla kupujących. Pojedyncze głosy rozczarowania dotyczą czasami skuteczności produktów. Sporadycznie klienci zgłaszają drobne incydenty związane z opakowaniem, a niekiedy pojawiają się uwagi o nieprecyzyjnych informacjach w opisach i instrukcjach produktów.

Opiniepryskaj.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt odpowiednio zabezpieczony, a czy jest skuteczny dowiem się po użyciu, polecam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i było odpowiednio zabezpieczone. Mamy nadzieję, że produkt również spełni oczekiwania podczas użytkowania.
Mega pozytywny był telefon ze sklepu informujący, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Ponadto od razu wyjaśniono mi, w którym miejscu dokładnie znajduje się sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za tak szczegółową opinię – cieszymy się, że kontakt telefoniczny i szybka realizacja były pomocne. Zapraszamy ponownie!
Paczki są starannie zabezpieczane, sprzedawane preparaty (np. marki Strong) działają zgodnie z opisem.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Miło nam, że zarówno sposób pakowania, jak i działanie produktów spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie!
Wciąż do Was wracam, zamówienie dotarło błyskawicznie, paczka była starannie zapakowana. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za zaufanie i kolejne zakupy. Cieszymy się, że szybka dostawa i staranne pakowanie ponownie spełniły Pani oczekiwania. Do zobaczenia przy następnym zamówieniu!
Proste zamówienie, szybka obsługa zlecenia, błyskawiczna dostawa. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za miłe słowa. Sprawna obsługa i szybka dostawa to dla nas bardzo ważne elementy realizacji zamówień.

Szybko i sprawnie

Tak jak w temacie. Mam nadzieję, że skuteczność preparatów też jest super.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że realizacja przebiegła szybko i sprawnie. Mamy nadzieję, że preparaty również spełnią oczekiwania.
Bardzo szybko i sprawnie. Paczuszka dotarła w całości dobrze zabezpieczony towar. Polecam tą firmę.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Dokładamy starań, aby zamówienia były realizowane sprawnie i bezpiecznie docierały do klientów.
Rewelacja. Nic bym nie poprawiła. Paczka mega szybko do mnie dotarła. Produkty świetnie zapakowane. Serdecznie polecam sklep. I pozdrawiam właściciela.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. Miło nam, że zakupy przebiegły zgodnie z oczekiwaniami, a produkty dotarły szybko i bezpiecznie. Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem i co najważniejsze - skuteczny. Świetnie zapakowany, bezpiecznie w metalowa puszkę. Kupiłem juz 3 raz i jak będę potrzebował znowu to nie szukam nic innego.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo dziękujemy za kolejne, już trzecie zamówienie. Cieszy nas, że docenia Pan nie tylko skuteczność produktu, ale też sposób pakowania i zabezpieczenia przesyłki.

Zadowolona

Sprawna , szybka dostawa mam nadzieję , że żel będzie bardzo skuteczny .

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Miło nam, że jest Pani zadowolona z realizacji zamówienia. Życzymy, aby żel okazał się równie skuteczny, jak oczekiwano.

Dostawa szybka i sprawna. Produkt dobrze zabezpieczony. Duży plus za wyczerpujący opis produktu na stronie. Produkt godny polecenia. Wypróbowany. Dzieła :)

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem. Satysfakcja z przebiegu realizacji zamówienia oraz skuteczności produktu to dla nas najlepsza rekomendacja. Dziękujemy za zaufanie.
Dobre podejście i szacunek do klienta,wróży Wam dobrą przyszłość.Przesyłka dostarczona zgodnie z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że docenia Pani nasze podejście do klienta i że przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem. Zapraszamy ponownie!
Płyn odstraszający gołębie w aerosolu.Działa,średnio i krótko.Przesyłka błyskawiczna.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię i docenienie szybkiej wysyłki. W przypadku tego typu preparatów zabieg należy regularnie powtarzać, szczególnie po opadach lub w miejscach intensywnie uczęszczanych przez gołębie, aby utrzymać efekt.

Wszystko w porządku, skuteczność preparatu okaże się po jakimś czasie.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię i zaufanie. Liczymy, że preparat z czasem pokaże swoją pełną skuteczność.
Zamówienia dotarło w przewidzianym czasie ,towar zgodny z opisem.Polecam firmę 😀

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo nam miło, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami - dziękujemy za zaufanie i polecenie!
Wszystko ok, terminowo i profesjonalnie. Pozdrawiam, Elżbieta

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Pani Elżbieto, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Również serdecznie pozdrawiamy!
Bardzo szybka realizacja oraz dostawa. Co do środków nie ma co tu dużo pisać ponieważ robią co do nich należy. Używam ich już drugi sezon z zadowoleniem

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem. Miło, że produkty potwierdzają swoją skuteczność w dłuższym okresie użytkowania, a sprawna realizacja zamówienia została doceniona.
Bardzo dobry środek na pchły . Poskutkowało za pierwszym razem i jest wreście spokój .

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Miło nam, że produkt przyniósł oczekiwany efekt. Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem!
Bardzo dobry produkt. Szybka realizacja zamówienia.
JEST NIEINWAZYJNE DLA ZWIERZAT TO DLA MNIE NAIISTOTNIEJSZE PO UZYCIU STWIERDZAM ZE JEST SKUTECZNE POLECAM

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię i zakup naszych produktów. Mamy nadzieję, że oba spełnią Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie.

• +48228461583
  • pryskaj.pl
  • sklep@pryskaj.pl
  • Warszawa, POL

pryskaj.pl

Pryskaj.pl to sklep internetowy specjalizujący się w skutecznych rozwiązaniach do zwalczania i odstraszania szkodników. W naszej ofercie znajdziesz preparaty na kleszcze, komary, meszki, muchy, mrówki...