pryskaj.pl

Opinie łącznie (2703) Opinie (2283) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej realizacji zamówień, a krótki czas oczekiwania na dostawę jest często chwalony. Większość klientów potwierdza wysoką skuteczność zakupionych środków i wyraża zadowolenie z efektów stosowania. Klienci często chwalą solidność i bezpieczeństwo opakowania przesyłek. Opinie dotyczące obsługi są w przeważającej mierze bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, uprzejmość i rzetelność. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości i spełniające oczekiwania klientów, co często jest powodem powrotu do sklepu. Klienci doceniają dostępność informacji, porad oraz pomoc sprzedawców w wyborze odpowiednich produktów. Oferta sklepu jest szeroka i zróżnicowana, co klienci często wymieniają jako zaletę i powód powrotu do zakupów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych problemach z opakowaniem przesyłek.

Opiniepryskaj.pl

(2098)
Przesyłka dotarła na drugi dzień,super zabezpieczona przed uszkodzeniem,to już moje kolejne zakupy w tym sklepie i napewno nie ostatnie.Polecam.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Serdecznie dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno sprawną dostawę, jak i staranne zabezpieczenie przesyłki. Tym bardziej miło nam, że wraca Pani do naszego sklepu. Do następnego razu!
Bardzo dobre profesjonalne preparaty.Szybka realizacja zamówienia.na stronie dokładnie wszystko opisane.to mój nie ostatni zakup u państwa.Dziękuję i pozdrawiam L.R

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Miło nam, że preparaty oraz obsługa spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy przy kolejnych zakupach.

Sklep godny polecenia

Środek nie do końca spełnił moje oczekiwania ale obsluga i profesjonalizm na najwyższym poziomie

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za szczerą opinię. Cieszymy się, że docenił Pan naszą obsługę i profesjonalne podejście. Jeśli będzie taka potrzeba, chętnie pomożemy dobrać produkt lepiej dopasowany do Pana oczekiwań.
Pierwsza dawka niewiele moge powiedzieć. Nie wiem co w rurach i kominie, ale piec wyczyscilo. OK

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że pierwsze efekty są zauważalne. Zachęcamy do ponownego podzielenia się doświadczeniami po dłuższym okresie użytkowania.
Wszystkie potrzebne produkty do kurnika mam w jednym sklepie Bardzo szybka realizacja zamówienia .

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Miło nam, że szeroki wybór produktów i sprawna realizacja spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Wszystko OK

Dostawa bez problemów. Produkt już po pierwszym użyciu okazał się skuteczny co, biorąc pod uwagę łatwe dozowanie i brak uciążliwości dla domowników bardzo dobrze wróży na przyszłość

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt już od pierwszego użycia okazał się skuteczny i wygodny w stosowaniu.
Proces zamawiania, informacja o kompletacji zamówienia i sam odbiór - bez zastrzeżeń.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Cieszy nas, że cały proces realizacji zamówienia został oceniony tak pozytywnie.

profesjonalnie

Wszystko super, sprawnie na najwyższym poziomie. Bardzo polecam, pełen profesjonalizm.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że sprawna realizacja i poziom obsługi spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za rekomendację!

Paczkomat Inpost

Dzień dobry Zakup dotarł w całości Zabezpieczony wystarczająco Szkoda że nie można odbierać z paczkomatów Inpost Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za opinię. Jest już opcja zamówienia przez Inpost, zapraszamy przy następnych zakupach!
Szybka dostawa, przydatny film instruktażowy dostępny po odczytaniu kodu QR

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a materiał instruktażowy był przydatny. Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Witam serdecznie szybką wysyłkę na drugi dzień już u mnie .Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Miło nam, że tempo wysyłki spełniło oczekiwania.

rewelacja

zamówienie było gotowe już na następny dzień. sprzedawca poinformował o zamówieniu telefonicznie i doradził w doborze najlepszych produktów

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Staramy się działać sprawnie i zapewniać wsparcie na każdym etapie zamówienia.
Wszystko pięknie, szybko, sprawnie i bezboleśnie tylko opakowanie przecięte i nieco zawartosści specyfiku co miał ślimaki odstraszać wysypała się do pudełka . Ale to drobny incydent. Nie ma o czym mówić .Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za komentarz i spokojne podejście do sytuacji. Doceniamy zgłoszenie. Takie uwagi pomagają nam dopracowywać sposób pakowania przesyłek.

ok

zamowienie w pełni kompletne, dobrze zabezpieczone, dotarło w tempie ekspresowym.. wszystko na tak.. polecam. produkty zgodnie z oczekiwaniami

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Bardzo nam miło za rekomendację. Dbamy o kompletność, zabezpieczenie i sprawną wysyłkę, dlatego taka opinia dużo dla nas znaczy.
Łatwe złożenie zamówienia i szybka realizacja, to duży plus. Jakie będą skutki produktu? Potrzebny jest czas i obserwacja.

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za podzielenie się pierwszymi wrażeniami. Na ocenę skuteczności produktu rzeczywiście często potrzeba trochę czasu - będziemy wdzięczni za aktualizację opinii po dłuższym użytkowaniu.
Polecam najlepszy sklep w Warszawie przy dawnym kino Femina sprzedawca doświadczony doradzi i wytłumaczy pełen profesjonalizm

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za tak ciepłą opinię. To dla nas wielka satysfakcja, że profesjonalna obsługa i rzetelne doradztwo spełniły oczekiwania. Będzie nam bardzo miło gościć ponownie.
Wszystko było jak należy. Zapakowane. Dobrze, że mniejsze niż poprzednim zamówieniu rozmiary pułapki. :)

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że sposób zapakowania oraz rozmiar produktu spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie.
Szybko i sprawnie. Zgodnie z oczekiwaniem towar dostarczony niezwłocznie, a co najważniejsze bardzo dobrze i starannie zapakowany. Polecam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że zamówienie dotarło szybko, zgodnie z oczekiwaniami i w nienagannym stanie.
Bardzo dobra bieżąca informacja, co się dzieje, produkt dostarczony błyskawicznie na drugi dzień

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy starań, aby zapewnić sprawną realizację zamówień i bieżące informacje o ich statusie.
Wysyłka szybko, za co dziękuję, co do skuteczności muszę jeszcze odczekać, żeby sprawdzić, pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu pryskaj.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię. Miło nam, że doceniła Pani/Pan szybką realizację zamówienia. Trzymamy kciuki, aby produkt spełnił oczekiwania - chętnie poznamy Pana wrażenia po dłuższym użytkowaniu.