Polecam firmę Gajka z całego serca. Świetna jakość produktów. To nie pierwsze moje zamówienie. Obie moje córki śpią w pościelach od Gajki. Dla młodszej zamawiałam kokon, którego żałuję, że się pozbyłam, bo teraz w trzeciej ciąży zamówiłam taki sam + rożek z motywem przepięknych piwonii. Firma do każdego zakupu dodaje gratis, co jest bardzo miłe.
Opinie nt. sklepu gajka.pl
27 mar 2024
Produkty od PracowniaGajka to produkt wysokiej jakości, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe. Gdy kupisz jeden produkt, wrócisz po więcej. Bardzo miła obsługa! Wszystko na 6+ ❤️❤️❤️
15 maj 2024
Poprostu magia
Bardzo miła obsługa klienta , wysokiej jakości materiały ciekawy design , który spełnia marzenia każdego rodzica i pomaga stworzyć magiczny pokój dla dzieci
18 maj 2024
Naprawdę świetna jakość! Jestem ogromnie zadowolona, że zdecydowałam się na zakup. Piękne wykonanie i miękkie materiały, wszystko idealne!
19 sty 2024
Polecam 😊mily kontakt, realizacja zamówienia ekspresowa, jak i zarówno wysyłka. Jestem mega zadowolona i napewno wrócę tam ponownie 🫶🏻
3 mar 2024
Zachwycające produkty, wysoka jakość, dbałość o każdy szczegół i bardzo sprawna obsługa oraz wysyłka 👍 Gorąco polecam !
1 kwi 2024
Bardzo szybki i mily kontakt, realizacja zamówienia sprawnie i szybko a produkty są przecudowne. Polecam serdecznie.
10 kwi 2024
Przepiękna pościel i dodatek w postaci podusi 🥰 Rzeczy najwyższej jakości i pięknie zapakowane, bardzo dziękuję 😊
12 mar 2024
Ciesze sie, ze robilam zakupy u Was! Jakosc i modeli sa na wyzszym poziome. Dziekuje dla Was! Litwa, Wilno.
13 maj 2024
Baldachim z pomponikami
Piękny baldachim, wykonanie perfekcyjne. Dodatkowo gratis do zamówienia bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.