18 paź 2023
Namiot na wszystkie imprezy organizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich, my kupowaliśmy na piknik. Namiot ekspresowy 3x6 z dwoma bokami, materiał świetny lekki, ścianki naszym zdaniem można prać w pralce, rozłożenie tak proste że we dwie daliśmy radę. Obsługa telefoniczna w firmie bardzo miła wyjaśni wszystko w razie problemów pomocna, wysyłka szybka. Po trzech dniach mieliśmy namiot u siebie. Zdjęcia z pierwszego rozłożenia.
Polecamy.
30 cze 2024
25 cze 2024
23 cze 2024
Kłopoty z dostawą
Sprzedawca zaoferował mi przedmiot z dostawą w cenie produktu. Dostawa miała być zrealizowana w ciągu 4 dni roboczych. Czterokrotnie był odwoływany termin dostawy. Przesyłka została podzielona na cztery transze. Czterokrotnie kurier dostarczał przesyłkę we wcześniej odwołanym terminie.
27 cze 2024
Nigdy więcej tej firmy. Brak kompetencji i przyzwoitości.
10 lip 2024
24 maj 2024
solidna konstrukcja, przetrzymała pierwszą burzę
19 maj 2024
Altana ogrodowa - dobry produkt - polecam
1. Jakość wykonania
2. Łatwość montażu
3. Jakość materiału
Osobiście polecam, jest to moja trzecia altana ogrodowa i jak dotychczas najlepszy wybór.
Podstawy kolumn powinny mieć 4 otwory, aby łatwiej było dopasować altanę w miejsce wcześniejszej np. z już istniejącymi otworami.
Pawilon ogrodowy w naturze wygląda tak jak na obrazku.Przemyslany projekt u łatwy w montażu.Konstrukcja metalowa mocna,solidna.Zapewnia miły kątek do odpoczynku i biesiady
7 cze 2024
Namiot solidny, dobrej jakości. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zależało nam na czasie i przesyłka przyszła bardzo szybko. Dziękujemy