profinamiot.pl- Logo - Opinie

profinamiot.pl

Opinie (224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (686)

Obejmuje Ochronę Kupującego

18 paź 2023
Namiot na wszystkie imprezy organizowane przez Koło Gospodyń Wiejskich, my kupowaliśmy na piknik. Namiot ekspresowy 3x6 z dwoma bokami, materiał świetny lekki, ścianki naszym zdaniem można prać w pralce, rozłożenie tak proste że we dwie daliśmy radę. Obsługa telefoniczna w firmie bardzo miła wyjaśni wszystko w razie problemów pomocna, wysyłka szybka. Po trzech dniach mieliśmy namiot u siebie. Zdjęcia z pierwszego rozłożenia. Polecamy. KGW Moszynianki

23 maj 2024
brak zwrotu przelanych środków do dnia dzisiejszego ,

Opinie nt. sklepu profinamiot.pl

Resetuj
18 lip 2024
Zamówienie w dniu 27.06.2024 opłacone - do dnia dzisiejszego zamówienie do nas nie dotarło.
8 sie 2024
29 lip 2024
27 cze 2024

Kłopoty z dostawą

Sprzedawca zaoferował mi przedmiot z dostawą w cenie produktu. Dostawa miała być zrealizowana w ciągu 4 dni roboczych. Czterokrotnie był odwoływany termin dostawy. Przesyłka została podzielona na cztery transze. Czterokrotnie kurier dostarczał przesyłkę we wcześniej odwołanym terminie.
27 cze 2024
Nigdy więcej tej firmy. Brak kompetencji i przyzwoitości.
10 lip 2024
23 maj 2024
brak zwrotu przelanych środków do dnia dzisiejszego ,
15 paź 2023
Już mija 2 tygodnie a ja jeszcze nie otrzymałem przesyłki ! Nikt do mnie nie zadzwonił - jeżeli kurier dzwoni do odbiorcy i chce podać godzinę dostawy a nikt nie odbiera , to zostawia numer telefonu i prosi o kontakt . Jak dobrze , że nie zapłaciłem przelewem za produkt --- a pieniądze leżą gotowe dla kuriera . Tylko gdzie on się podziewa ?
28 wrz 2023
8 kwi 2024