Kupiony komputer odznacza się solidnością a jak zda egzamin to zobaczymy w eksploatacji, zależało mi na programie 10 bo stary komp miał 7 i często się zawieszał. W razie potrzeby czegoś w Państwa sklepie nie omieszkam skorzystać czy polecić znajomym.Pozdrawiam.
Jakby dało się ocenić niżej, chętnie bym to zrobiła. Żart, a nie sklep. Sprzedaż towaru, którego się nie posiada, jest później krytyki. I nie, ilość zamówień czy gorący okres nie są wyjaśnieniem.
Sprawnie szybko, profesjonalnie,tak zostało zrealizowane moje zamówienie.Jestem bardzo zadowolony.
Opinia zweryfikowana|
Fachowa obsługa. Szybka wysyłka. Polecam.
Wzorowo załatwiony temat polecam
Kolejny udany zakup!!!!
Szybka dostawa.
1 miesiąc temu
skynet.pl- Logo - Opinie
Odpowiedź ze sklepu skynet.pl
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, niestety sytuacja jest jaka jest i nie zawsze jesteśmy w stanie odpowiednio szybko zareagować, czy też uaktualnić stany magazynowe. Nie wspominając o tym, że my też jesteśmy uzależnieni od naszych dostawców i ich informacji o dostępności towaru.
2 miesiące(-ęcy) temu
Wszystko w jak najlepszym porządku, dodatkowo super cena.
Komputer dostarczony w miarę szybko, w trzeci dzień roboczy od zamówienia. Komunikacja ze sklepem dobra, aczkolwiek tylko telefoniczna (na mailu i czacie bez odpowiedzi). Sprzęt zakupiony w dobrej cenie. Generalnie polecam.
Aparat oraz jego działanie jest super.Uprzejmie proszę o podanie adresu w Katowicach ,bo mam wiele pytań , między innymi czy aplikacjaHealth mate jest w języku polskim.
z poważaniem Sybilla Dziwisz