1 lut 2024
To było miłe zaskoczenie! Otrzymałam nie tylko zamówione kosmetyki, ale także słodki upominek w postaci czekoladki. Dodatek ten sprawił, że doświadczenie zakupowe stało się jeszcze bardziej przyjemne. To gest, który zyskuje moje uznanie i na pewno wpłynie na moją lojalność wobec tego sklepu.
Niestety musze dać taką ocenę ze wzg na czas realizacji. Podane na stronie 48 h na czas wysyłki ni jak się ma do rzeczywistości, nawet po moim mailu, co się dzieje z produktem, otrzymałam zapewnienie, że produkt wyjdzie w dniu obecnym. produkt wyszedł z firm Niestety tak też się nie stało a produkt przyszedł do mnie za późno. Niestety w obecnych czasach, gdy piszę się coś należy dotrzymać "obietnicy" lub powiedzieć prawdę jaka jest sytuacja.
Wystawiam pięć gwiazdek, ze względu na WSPANIAŁĄ Obsługę Klienta! Regularnie robię zakupy przez internet Inne sklepy internetowe mogą się od Państwa uczyć :) Wrócę na pewno!
21 lip 2024
Zakupy w ASK Beauty to czysta przyjemność. Szczegółowe opisy kosmetyków, funkcjonalna strona. Zamówienie wysłane expresowo, bardzo dobrze zapakowane. Polecam każdemu.
21 lip 2024
Duży wybór markowych produktów pielęgnacyjnych do twarzy, szczegółowe opisy kosmetyków. Polecam jest bardzo zadowolona z zakupów.
21 lip 2024
To kolejne zakupy i jak najbardziej polecam za szybkość realizacji zamówienia, porządne opakowanie i darmową próbkę kremu
21 lip 2024
Szybka przesyłka i estetycznie zapakowana, miły gest w postaci drobnego upominku. Polecam