Opinie łącznie (43) Opinie (43) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

profil

dokładność cięcia
Uprzejma obsluga, szbka dostawa

Très bonne entreprise

Très bonne entreprise avec une expédition très rapide. Il y a eu un petit problème lors de la commande que le service clients à très bien géré et à été réactif. Je ne peux que recommander cette société.

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Merci beaucoup pour votre recommandation ! Ces mots sont une immense source de motivation pour toute notre équipe. Nous sommes ravis d'avoir pu résoudre le problème en un clin d'œil : nous nous efforçons toujours d'être à votre service et d'agir sans délai. À bientôt pour vos prochains achats ! Bardzo dziękujemy za polecenie! Takie słowa to dla całego naszego zespołu ogromna motywacja. Cieszymy się, że udało nam się błyskawicznie rozwiązać problem – zawsze staramy się być pomocni i działać bez zbędnej zwłoki. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Bon matériel, bien coupé, délai de livraison assez rapide vu la distance

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Merci pour votre avis! Nous sommes ravis que nos produits aient répondu à vos attentes. Nous mettons tout en œuvre pour que les colis parviennent à nos clients le plus rapidement possible, malgré la distance. N'hésitez pas à revenir nous rendre visite!

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że wszystko jest w porządku. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Towar pierwsza klasa, wysyłka natychmiastowa.

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że transakcja przebiegła pomyślnie, a towar spełnił oczekiwania. Polecamy się na przyszłość i pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Bardzo dobry towar i obsługa

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Ogromnie dziękujemy za opinię. Cały nasz zespół stara się, aby zakupy u nas były czystą przyjemnością. Taki komentarz daje nam super motywację do dalszej pracy. Polecamy się na przyszłość :)

Szybko, sprawnie i profesjonalnie

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa! Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Wszystko super zapakowane, dostawa zgodna z potwierdzeniem

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że przesyłka została dostarczona zgodnie z potwierdzeniem i spełniła oczekiwania. Zapraszamy do ponownych zakupów.

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Dziękujemy za przyznanie 5 gwiazdek! Satysfakcja naszych klientów to dla nas najlepsza nagroda.
Szybka wysyłka, dokładnie docięte elementy, przejrzysty interfejs.

Odpowiedź ze sklepu GAL-INDUSTRIAL

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że szybka wysyłka, jakość wykonania oraz przejrzystość naszego interfejsu spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.

GAL-INDUSTRIAL

Dostarczamy profile aluminiowe do firm, budowlańców i majsterkowiczów w całej Polsce. W sprzedaży internetowej znajdziesz kątowniki, płaskowniki, ceowniki, rury (okrągłe, prostokątne i kwadratowe) ora...

Wyświetl wszystkie profile