oleole.pl Opinie:
Opinie nt. sklepu oleole.pl
Obsługa klienta - dno. Omijać ten sklep!
Obsługa klienta w tym sklepie jest na poziomie dna...
Jako (były) stały klient OleOle (w ciągu ostatnich 2 lat kupiłem 5 produktów za blisko 5000 zł), jestem absolutnie zszokowany poziomem obsługi, który spadł na dno. To nie incydent, to systemowa porażka – w ostatnich dwóch miesiącach zgłosiłem aż 3 reklamacje! każda pełna frustracji, opóźnień i braku profesjonalizmu.
Moja ostatnia reklamacja wysłana miesiąc temu (mailem i przez system) doczekała się odpowiedzi dopiero po 30 dniach, z kłamliwym zapewnieniem o "incydentalnym zdarzeniu". Dwukrotnie dopłacałem za dostawę o wyznaczonych godzinach, a problemy powtarzały się za każdym razem – to standard w OleOle! Spędziłem ponad godzinę na infolinii, użerając się z niekompetentnymi konsultantami, a procesy, systemy i ich partnerzy od napraw po prostu nie działają, marnując czas i nerwy klienta.
Nie polecam OleOle nikomu! Omijajcie ten sklep szerokim łukiem, jeśli nie chcecie walczyć o swoje prawa. Ja będę składał skargę do Rzecznika Praw Konsumentów i ostrzegam wszystkich w sieci.
Omijać oleole z daleka
Zamówiliśmy w oleole robot sprzątający Roborock za 3289 pln
Urządzenie to bardzo drogi bubel nie radzący sobie ani z odkurzaniem ani z mocowaniem którym nie da się zarządzać z poziomu aplikacji bo i tak robi to co chce. Jeszcze gorzej jest ze sprzedawcą który po otrzymaniu 3300 pln będzie miał was w poważaniu a gdy nie pomogą 3 wiadomości w ciągu 3 tygodni od daty zwrotu towaru z prośbą o zwrot środków za sprzedanego bubla i zwrócicie się z prośbą do Allegro o reakcję to wielce szanowny zespół oleole wam odpisze że jak wzięliście fakturę to spadajcie
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.