Klienci najczęściej chwalą bardzo szybką i sprawną dostawę produktów. Doceniają również estetyczne, staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Większość osób jest zadowolona z jakości produktów oraz ich skuteczności, a opinie na temat efektów działania są w większości pozytywne i podkreślają skuteczność.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieslaviclabs.com
Dostałam pięknie zapakowaną paczkę w niebieskim kartoniku. Dostawa była u mnie na następny dzień. Super, że mają badania na stonie, polecam!
Brak badań i kontaktu.
Brak kontaktu ze strony sklepu pomimo napisania maila oraz wypełniania formularza kontaktowego.
Telefonu nie odbierają.
W zamówionym produkcie pływają zanieczyszczenia które nie chcą się rozpuścić.
W opisie taka informacja
"Peptyd przebadany przez niezależne laboratorium. Załącznik analizy czystości Pinealonu w opisie"
Załączników brak.
Zdecydowanie nie polecam.
Wszystko ok
Wszystko ok
Zaskakująca dobre działanie Semax i Selank w cenie, którą trzeba zapłacić. Znam te peptydy i wiem czego oczekiwać, zamówiłem testowo i jestem pozytywnie zaskoczony
Zamówienia realizowane bardzo szybko. Glp1 plus gip oraz Glp1 gip plus glukagon działają jak powinny. Ceny konkurencyjne. Polecam
Szybka dostawa towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony na plus przesyłka za free i woda.
Super jestem bardzo zadowolona. Produkt zgodny z opisem .
Szybka dostawa. Co do skuteczności to dopiero testuję :)
Produkt dotarł do mnie szybko i bez problemów.
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem
Bardzo szybka wysyłka i jakość towaru
Szybka wysyłka, super zapakowane. Polecam
Szybka dostawa ładnie zapakowane.
Jestem zadowolony z efektów
Ładne estetyczne opakowanie
Petarda
Działa wszystko ok
Szybka dostawa i jakoś miło
Super wygodnie, sprawnie.
Wszystko tak jak ma byc
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.
slaviclabs.com
- +48888585278