emrawood.pl

Opinie łącznie (66) Opinie (66) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość oraz wykonanie produktów, często chwaląc ich solidność, estetykę oraz staranne wykończenie. Wielu użytkowników docenia również profesjonalną i miłą obsługę, a także szybkie i bezpieczne dostarczenie zamówień w części przypadków. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się liczne skargi na bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia, który nierzadko przekracza deklaracje sklepu. Opinie na temat kontaktu z obsługą są podzielone – część klientów narzeka na brak odpowiedzi lub brak pomocy po zakupie. Niektórzy klienci zgłaszają również opóźnienia i niekompletność przesyłek.

Opinieemrawood.pl

Solidne wykonanie i dobrej jakości material
Długi czas oczekiwania Słaba komunikacja Brak obiecanych elementów do zamocowania półki Po zakupie brak odpowiedzi na maile
Towar dostarczony. Jakość znakomita!!! Polecam
Wszystko zgodnie z opisem
Wszystko super polecam!
Pięknie wykonana ławka. Dziękuję.
Wszystko w należytym porządku. Polecam
Wysoka jakość wykonania,ciekawe wzornictwo.Goraco polecam !
szybka realizacja, dobry kontakt
Krzesła są obłędnie piękne polecam
Piękny produkt

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.