Opinie łącznie (168) Opinie (127) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 mar 2025

rokad.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu klientów chwali solidne i bezpieczne opakowanie towaru. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, fachowa i miła. Większość klientów uważa, że produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące opakowania oraz pojedyncze uwagi na temat wad lub różnic w towarze.

Opinierokad.pl

Wszystko super zgodne z opisem szybka wysyłka Solidnie zabezpieczona....polecam
J B
Jacek B.
Moje zamówienie doszło szybko bez problemów. Wiem że jest problem z transportem ale rozmar pliweglanu 200x210 mogły kosztować znacznie mniej.

Profil

Solidne opakowanie.. Produkt nie uszkodzony.
Bardzo szybka dostawa, dobrze zabezpieczona przesyłka, Polecam
dobre płyty, zabezpieczone folią z obu stron, Tanie.
Szybki i sprawny termin realizacji zamówienia. Miła i profesjonalna obsługa
Bardzo szybka realizacja zamówienia z dostawą pod wskazany adres
Towar zgodny z opisem, cena korzystna mimo dość drogiej przesylki. Przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona.
Dobra cena i jakość płyt. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam
Szybko i sprawnie
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Towar rewelacyjnie zapakowany. Zdecydowanie polecam!!!! Jadwiga
Firma jest okej towar ktory przyslali /płyty poliwęglanowa komorowa/ były dobrze zabezpieczone przesyłka przyszła w terminie. Jest ok

Wszystko poprawnie (prawie)

Wszystko poprawnie, rzekłbym że wzorcowo, dlaczego tylko 3 gwiazdki a nie 5? Lakierowane profile zapakowane prawidłowo tylko ... 2 z zamówionych 5 porysowane, prawdopodobnie w trakcie cięcia lub pakowania ...

Odpowiedź ze sklepu rokad.pl

Dziękujemy za szczerą opinię. Miło nam, że docenił Pan sposób realizacji zamówienia. Przepraszamy za porysowane profile – postaramy się wyeliminować takie sytuacje.
Szybka dostawa, super zapakowane, przesympatyczna pani z którą kontaktowałam się telefonicznie.
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem bardzo dobrej jakości, rewelacyjnie zapakowana paczka
Super szybka dostawa, zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniem, Pozdrawiam i polecam.

rokad.pl

Rokad to firma, która od lat dostarcza wysokiej jakości tworzywa sztuczne. Specjalizujemy się w sprzedaży i obróbce płyt, które znajdują zastosowanie zarówno w budownictwie, reklamie, jak i przemyśle....