OMEVO EVA Dywaniki

Opinie łącznie (891) Opinie (22) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

OMEVO EVA Dywaniki nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Klienci bardzo pozytywnie oceniają precyzyjne dopasowanie dywaników do konkretnego modelu auta. Jakość wykonania oraz trwałość materiałów są regularnie podkreślane jako mocne strony produktu. Użytkownicy doceniają także łatwość utrzymania dywaników w czystości, co przekłada się na wygodę codziennego użytkowania. Wygląd i estetyka dywaników są opisywane jako eleganckie i nowoczesne, a także pozytywnie wpływające na wnętrze samochodu. Obsługa klienta oraz proces zamówienia zwykle spotykają się z bardzo dobrymi opiniami, podobnie jak szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa. Klienci zwracają również uwagę na funkcjonalność dywaników, które skutecznie zatrzymują brud i wilgoć, ułatwiając codzienne użytkowanie auta. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy krytyki dotyczące problemów z niedopasowaniem dywaników do konkretnego modelu auta oraz sporadyczne negatywne doświadczenia związane z obsługą klienta.

OpinieOMEVO EVA Dywaniki

Polecam omevo 5d solidne wykonanie

Teraz i ja mam dywaniki OMEVO 5D w kolorze czarnym – wyglądają mega elegancko 😍 Super dopasowane, robione dokładnie pod mój model auta. Nic nie odstaje, nie przesuwa się, materiał solidny. Firma też bardzo w porządku, szybka wysyłka 5 dni, myślałem że będzie dłużej. Bez żadnych zastrzeżeń. Jak ktoś się zastanawia – warto, wygląd wnętrza od razu na plus, taki bardziej premium efekt.

Najlepsze dywaniki omevo do Chrysler Pacifica Touring L które miałem

Jestem absolutnie usatysfakcjonowany z zakupu dywaników OMEVO EVA dopasowanych do mojego Chrysler Pacifica Touring L. Jako tata prowadzący często rodzinne podróże, zależało mi na produkcie, który sprosta codziennemu eksploatacyjnemu wyzwaniu – obecnie dywaniki są strzałem w dziesiątkę. Od razu przykuwa uwagę precyzja dopasowania – zarówno przednie, jak i tylne elementy leżą idealnie na podłodze (3 rząd też), solidnie osadzone, bez przesuwania. Wnętrze wygląda schludnie i bardziej dopieszczone – estetyka jest na wysokim poziomie. Materiał EVA naprawdę robi różnicę. Komórkowa struktura plastra miodu, wybrana przeze mnie ze względu na głębsze komórki, świetnie zatrzymuje piasek, okruszki, resztki jedzenia czy wilgoć – zwłaszcza literacko przetestowałem to podczas deszczowych wypraw z dziećmi. Śmieci nie rozprzestrzeniają się po podłodze, dzięki czemu utrzymanie czystości jest szybkie i wygodne – wystarczy wytrzepać dywaniki lub opłukać je pod bieżącą wodą i gotowe. Możliwość wyboru koloru i obszycia pozwoliła mi dopasować dywaniki do stylistyki wnętrza mojej Pacifici, co daje dodatkowy, estetyczny bonus. Jeśli chodzi o zakup przez stronę OMEVO - przebiegł sprawnie – szybka realizacja, solidne pakowanie i wygodny kontakt. Cały proces od konfiguracji, przez wybór wzoru i koloru, po dostawę był bardzo profesjonalny i pozbawiony stresu. Podsumowując moje doświadczenie, dywaniki OMEVO EVA do Chryslera Pacifica Touring L to świetna inwestycja, zwłaszcza podróżując z rodziną. Polecam z pełnym przekonaniem i napewno wrócę po więcej.

OMEVO 5D Pro do Cupra Formentor

Zakupiłem dywaniki OMEVO 5D Pro do mojej Cupra Formentor i jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Produkt okazał się naprawdę wysokiej jakości, zarówno pod względem dopasowania, jak i funkcjonalności. Dywaniki świetnie pasują do wnętrza auta z przodu, jak i z tyłu, a ich montaż był szybki i bezproblemowy. Celem zakupu było zabezpieczenie tylnej części kabiny, zwłaszcza że często wożę dzieci, które potrafią wprowadzić do auta sporo brudu – głównie błoto, woda po deszczu. Dywaniki od omevo radzą sobie z tym świetnie. Dzięki strukturze plastra miodu skutecznie zatrzymują brud. Wystarczy wyjąć dywanik i go przetrzeć lub opłukać – bardzo wygodne i praktyczne. Materiał dywaników nie chłonie wilgoci i nie wydziela nieprzyjemnych zapachów. Dodatkowo miałem możliwość wyboru koloru dywaników więc dopasowałem do wnętrza swojej Cupru. Zamówienie przez stronę OMEVO przebiegło sprawnie – szybka realizacja, całość zgodna z opisem. Podsumowując, jestem zadowolony i polecam omevo 5D Pro.
Opinia o OMEVO eva dywaniki do Omoda 5 Zamówiłem dywaniki EVA od OMEVO do mojego Omoda 5 i mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z lepszych inwestycji w wyposażenie auta. Dywaniki są idealnie dopasowane, estetyczne i przede wszystkim bardzo funkcjonalne. Na szczególną uwagę zasługuje dywanik do drugiego rzędu – wykonany jako jednolity element, który przykrywa całą powierzchnię podłogi między tylnymi fotelami. To świetne rozwiązanie, bo dzięki temu brud, piasek czy okruchy nie wchodzą w szczeliny pomiędzy siedzeniami. Cała płyta podłogowa jest skutecznie ukryta, a utrzymanie czystości w tym miejscu stało się zdecydowanie łatwiejsze. Materiał EVA jest lekki, trwały i bardzo łatwy w czyszczeniu. Nawet przy codziennym użytkowaniu nie widać zużycia, a struktura plastra miodu skutecznie zatrzymuje drobne zanieczyszczenia i wodę. Nie ma też problemu z nieprzyjemnymi zapachami – w przeciwieństwie do klasycznych gumowych dywaników. Zamówienie przez stronę OMEVO przebiegło bez zarzutu. Szybka realizacja (3 dni), dobrze zabezpieczona paczka, a sam produkt w 100% zgodny z opisem. Jeśli ktoś szuka solidnych, estetycznych i praktycznych dywaników EVA do Omoda 5 – zdecydowanie polecam produkty od OMEVO. Świetna jakość i przemyślane rozwiązania, które naprawdę ułatwiają codzienne użytkowanie samochodu.

Odpowiedź ze sklepu OMEVO EVA Dywaniki

Serdecznie dziękujemy, OMEVO

Polecam eva dywaniki od OMEVO

Po niemal roku użytkowania mogę stwierdzić, że mimo codziennego użytkowania, upływający czas nie wpływa na estetykę i wygląd zakupionych dywaników. Wyglądają super. Łatwo utrzymać je w czystości, mokra jesień i błotna zima, również im nie zaszkodziły. Kupiłem je w dość jasnych odcieniach i miałem pewne obawy co do utrzymania ich w czystości. Zupełnie nie potrzebnie. Podłoga w mondeo nie jest "prosta", a jednak dopasowanie przy zakupie było niemal perfekcyjne. Zabrało ok miesiąca nim dywaniki dobrze się uleżały i moje pierwotne obawy, że są nieco za duże, okazały się być całkowicie płonne. Polecam eva dywaniki od OMEVO każdemu ;-)

TOP dywaniki do Volvo

Zakup zrealizowałem w sklepie OMEVO. Jestem bardzo zadowolony, spełniają oczekiwania pod każdym względem, estetycznym bardzo ładnie wyglądają, samemu dobierasz kolor obszycia, są wykonane z dobrego materiału eva, dzięki czemu nie ma nieprzyjemnego zapachu, praktyczne trzymają piasek, wodę w lejkach, nic się nie roznosi. Pasują idealnie do volvo. Polecam z czystym sumieniem

OMEVO EVA Dywaniki do BYD Seal 5 DM opinia

Zakupiłem dywaniki EVA od polskiej marki OMEVO do mojego BYD Seal 5 DM i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością tego produktu. Dywaniki są idealnie dopasowane do wnętrza mojego samochodu, zarówno z przodu, jak i z tyłu. Montaż był prosty i szybki, a dokładne dopasowanie sprawia, że całość wygląda bardzo estetycznie. Jako osoba, która często podróżuje z rodziną, zależało mi na dobrym zabezpieczeniu wnętrza auta, szczególnie w okolicach tylnej kanapy. Dzieci często podróżują w moim samochodzie, a to wiąże się z piaskiem, błotem, resztkami jedzenia czy wodą po deszczu. Dywaniki EVA świetnie radzą sobie z takim zabrudzeniem. Dzięki strukturze plastra miodu, brud nie rozsypuje się po całym aucie, a wystarczy wyciągnąć dywanik i go wytrzepać lub umyć – to naprawdę wygodne. Materiał z którego wykonane są dywaniki jest bardzo trwały, odporny na wilgoć i nie wydziela nieprzyjemnych zapachów, co jest dużym plusem. Dodatkowo możliwość wyboru koloru dywaników pozwoliła mi dopasować je idealnie do wnętrza mojego Seal 5, co podkreśla estetykę auta. Cały proces zakupu przez stronę OMEVO przebiegł bardzo sprawnie. Szybka realizacja, dobrze zapakowane produkty – wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam dywaniki EVA od OMEVO, szczególnie jeśli często podróżujecie z dziećmi. To świetny wybór, który zapewnia komfort i ochronę wnętrza pojazdu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu !

OMEVO Dywaniki EVA do Omoda 9

Zamówiłem dywaniki EVA do Omoda 9 z Evadywaniki.pl trochę z ciekawości, bo wcześniej miałem tylko klasyczne gumowe. Po kilku tygodniach użytkowania mogę szczerze powiedzieć, że była to dobra decyzja. Dywaniki są lekkie, dobrze dopasowane i wyglądają nowocześnie. Materiał EVA faktycznie robi robotę – łatwo się go czyści, nie wchłania wody ani błota, a do tego nie ma tego typowego, gumowego zapachu jak w tanich dywanikach. Nie mają rantu, ale mimo to dobrze zatrzymują brud – jeżdżę codziennie i w aucie w końcu jest porządek. Nic się nie przesuwa, nie zwija. Wizualnie też na plus – wnętrze wygląda dzięki nim dużo schludniej. Ogólnie – jeżeli ktoś się zastanawia nad alternatywą dla gumowych dywaników, to te EVA są serio warte sprawdzenia.
Jeżdżę zawodowo jako kierowca – dorabiam jako taksówkarka popołudniami i w weekendy, więc w moim aucie dużo się dzieje. Ludzie wsiadają i wysiadają, czasem z błotem na butach, czasem z dzieckiem, czasem z jedzeniem… długo szukałam dywaników, które będą wyglądały dobrze, a przy tym wytrzymają ten codzienny chaos. Kupiłam Omevo eva dywaniki trochę w ciemno, po poleceniu na jednej z grup, i naprawdę jestem zadowolona. Dywaniki się nie przesuwają, nie robi się z nich błotna breja, jak to bywało wcześniej z gumowymi. A do tego łatwo je wyczyścić – dosłownie wytrzepię i gotowe. Duży plus za to, że można dopasować kolor do wnętrza – ja wzięłam z jasnym obszyciem i od razu kabina wygląda na czystszą i bardziej zadbaną. Klienci nawet czasem pytają, co to za dywaniki, bo wyglądają nietypowo. Obsługa zamówienia też na medal – dopytali mnie o wszystko, łącznie z wersją podłogi pod fotelem pasażera. Widać, że nie robią tego taśmowo, tylko naprawdę z troską. Polecam z całego serca, szczególnie jak ktoś dużo jeździ i chce mieć porządek bez frustracji.
Zazwyczaj nie piszę opinii, bo rzadko kiedy coś mnie naprawdę zadowoli. Ale tutaj muszę przyznać, że dywaniki od OMEVO serio dają radę. Zamówione do Passata B8, pasują idealnie, nic się nie przesuwa, nie zawija, nie śmierdzi plastikiem jak w tanich zestawach z marketu. Przyznam, że miałem obawy, bo cena nie najniższa, a reklamy na TikToku to wiadomo jak działają – wszędzie pięknie, a potem przychodzi co innego. A tu proszę, pozytywne zaskoczenie. Porządne wykonanie, wszystko się zgadza z opisem, a kontakt ze sklepem bez zarzutu – dopytali o szczegóły, dopilnowali. Te komórki w dywanikach naprawdę dobrze łapią brud i piasek, nic się nie roznosi po aucie. Czyszczenie szybkie – przetrzesz szmatką albo odkurzysz i gotowe. Na razie zero zastrzeżeń. Oby tak dalej, zobaczymy jak będzie po zimie.

EVA Dywaniki do Cupra Leon Sportstourer - opinia

Dodaję drugą opinię do zakupionych dywaników do kolejnego samochodu. Tym razem dywaniki szare do Cupra Leon Sportstourer, widzę progres jeżeli chodzi o materiał i wykonanie - na plus. Choć wcześniej poziom był już wyśrubowany - mam wrażenie, że teraz jest jeszcze lepiej. Pokrycie powierzchni podłogi w przypadku auta z automatem jest już wręcz imponująca. Mam wrażenie, że więcej się już nie da wycisnąć, a tym samym, że poziom zabezpieczenia podłogi jest już top top. Zdjęcia w załączeniu. Jestem mega zadowolony. Auto z tymi dywanikami, jak i poprzednie z brązowymi po prostu wygląda wewnątrz niezależnie od aury na zewnątrz - jakby było zawsze czyste i schludne! Zamówiłem dywanik kierowcy na próbę wraz z podstopnicą w niebrudzącym brązowym kolorze, pod kolor tapicerki i boczków drzwi (Seat Leon X-perience). Pierwsze co rzuca się w oczy to znacząco większa powierzchnia dywanika, szczególnie przydatna w miejscach pod pedałami, gdzie się mocno brudzi. Jeżeli tylko potwierdzi się reklamowana przez producenta trwałość - uznam że dywaniki te są najlepsze na rynku - a na pewno lepsze niż oryginalne. Pozdrawiam.

EVA Dywaniki od OMEVO - najlepsze które miałem

Od kiedy zamontowałem w swoim aucie dywaniki EVA od OMEVO, nie wyobrażam sobie powrotu do zwykłych gumowych czy welurowych. Zupełnie inna jakość. Dywaniki są naprawdę idealnie dopasowane do modelu samochodu, pokrywają nawet tunel środkowy i świetnie się trzymają – nic się nie przesuwa ani nie wygina. Co jeszcze, dywaniki samochodowe EVA są super łatwe w czyszczeniu. Wystarczy opłukać wodą i znów wyglądają jak nowe. Struktura komórkowa skutecznie zatrzymuje wodę, piasek i brud, co sprawia, że wnętrze auta zawsze pozostaje czyste. Dodatkowo doceniam jakość wykonania – zespół OMEVO naprawdę dba o detale. Szybka realizacja, profesjonalna obsługa i możliwość personalizacji sprawiają, że to najlepszy wybór dla każdego kierowcy, który ceni wygodę i estetykę. Polecam z czystym sumieniem!

Zupełnie niepasujące i brak możliwości wykonania pod konkretny model. Słaby proces rekalmacyjny.

Pomimo dwuktrotnego potwierdzenia detali samochodu, przesłania zdjęć a nawet numeru VIN więkoszość czyli 9 z jedenastu dywaników zupełnie nie pasują. Niektóre elementy są o 40 cm za długie, reszta spasowana tak, że nie da się domknąć. Oczywiście zostałem poproszony o dosłanie dokładnie tych samych informacji które wysyłałem dwukrotnie w formularzu oraz przy potwierdzeniu zamówienia. Reklamacje skutokowała przysłaniem mi kolejnych niepasujących dywaników. Firma koniec końców nie podjęła się prawidłowego wykonania dywaników, bez komentarza po wielu interwencjach oddała pieniędze i oczywiście usunęła opinię z Trustmate. Opinie nie są tylko po to, aby wymusić odpoweidź na reklamację, ale również ostrzec innych potencjalnych kupujących o jakości produktu i obsługi. Jedyną zaletą dywaników EVA jest to, że mają być idealnie dopasowane do konktretnego modelu, a tak nie jest.

Top jakość

Jestem bardzo zadowolony z dywaników i dopasowania. Produkt wysokiej jakości, tak trzymać!

Zmiana opini ofirmie EWA…

Chcę zmienić opinie o firmie EWA DYWANIKI. Firma sama zadzwoniła, przeprosiła i wykonała nowe dywaniki i co najważniejsze solidnie. Kontakt z klientem teraz bardzo dobry widać że im zależy, i mam nadzieję że tak pozostanie. 😀
Solidne te omevo dywaniki. Polecam
M C
Michal C.
Warszawa
Marnowanie czasu i brak odpowiedzialności. Oferują dywaniki nie mając schematów do popularnych samochodów. Nie szukają rozwiązań samodzielnie, tylko przysyłają papierowe szablony do przymierzenia w samochodzie. Marnują czas klienta nie informując, że nie posiadają gotowego rozwiązania. Nie chcą zrekompensować poświęconego czasu, kłamią o realizacji i terminach. TRZY TYGODNIE do stworzenia jednego dywanika. Utrudniają kontakt i dowiezienie dywanika osobiście pomimo ze zaoszczędziłoby to 4 dni.

Dywaniki idealnie dopasowane do BAIC 7!

Zamówiłem dywaniki do mojego BAIC 7 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Świetna jakość wykonania, dokładne dopasowanie do podłogi, nic się nie przesuwa. Materiał wygląda solidnie i łatwo się czyści. Auto od razu wygląda bardziej elegancko. Polecam każdemu właścicielowi BAIC-a!
Dywaniki spoko , bardzo dobrze dopasowane to mojego auta toyota yaris 3 , są lekkie jak jakaś gąbka , wizualnie też super się prezentują, cena no cóż trochę wysoka ale u mnie dopiero się okaże czy warta podczas użytkowania. Wrażenie pozytywne na ten moment dlatego 5 w gwiazdkach

Obsługa pomogła mi rozwiązać trudności

Obsługa pomogła mi rozwiązać wszelkie trudności. Opakowanie bardzo solidne i estetyczne. Ekspresowa dostawa, zamówienie przyszło bardzo szybko. Bardzo profesjonalna obsługa, dywaniki - TOP jakości, polecam.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.