RPM-MOTO.PL

137 reviews since 20 paź 2025

Ważny od: 20 paź 2025
rpm-moto.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i wysyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, uprzejma i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Jakość oferowanych produktów i ich zgodność z opisem są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Klienci często chwalą konkurencyjność cen i atrakcyjne promocje dostępne w sklepie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy z obsługą sklepu jest regularnie doceniany przez klientów. Proces zwrotów i wymian jest oceniany jako szybki i bezproblemowy, co budzi zaufanie klientów. Choć sporadycznie pojawiają się pojedyncze przypadki opóźnień w realizacji zamówień.

OpinieRPM-MOTO.PL

Kupiłem rękawice Rukki w super cenie dwa rozmiary bo nie wiedziałem które będą dobre. Jedne zwróciłem bez żadnych problemów i dostałem szybki zwrot kwoty zapłaconej razem z przesyłką. Polecam sklep gdzie jest świetny kontakt mailowy i telefoniczny .
Szybka wysyłka, rękawice w bardzo konkurencyjnej cenie choć po zawieszce widać ze trochę poleżały na magazynie, ale to nie problem.
Bardzo polecam ten sklep zamówiłem zbroje alpinestars okazało się że była za mała byłem zmuszony wymieć na rozmiar L. Zwrot oraz wymiana przebiegła bez problemowo i bardzo szybko. Z chęcią odwiedzę sklep stacjonarnie jak będę miał taką możliwość
Szybka wysyłka i dobra cena - polecam
Nie odebrałem towaru, czas dostawy okazał się zbyt długi. Zamówienie anulowane, towar kupiony u konkurencji prawie od ręki. Jedyny plus miła obsługa w sklepie stacjonarnym przez telefon
BLUZA REWELACYJNA DOBRZE, ŻE WZIĘŁAM ROZMIAR S (NORMALNIE NOSZĘ M/S) - S FAKTYCZNIE JEST BARDZIEJ DOPASOWANA NIŻ OVERSIZE TAK JAK MÓWI TO OPIS... JESTEM ZACHWYCONA JAKOŚCIĄ.
Wszystko mi się podobało nie wiem czy da się lepiej dzięki i pozdrawiam Serdecznie Łukasz
ok.polecam tylko wysylka 4 dni czekania
Czas realizacji, jakość towaru.

Profesjonalna realizacja

Szybka wysylka, towar świetnej jakosci
Serdecznie polecam , każdemu niezdecydowanemu.. sklep na 100% profesjonalny w każdym wymiarze.
Szybkość dostawy - w normie. Towar zgodny z oczekiwaniami. dobrze zapakowane. Wsyztsko sie zgadza.
Wszystko jest zgodne z zamówieniem nic dodać nic ująć ,pojemny,wygodny,estetyka ok,cena dobra

• www.rpm-moto.pl
  • zamowienia@rpm-moto.pl
  • Dąbrowa Górnicza, POL

Od lat jeździmy na motocyklach, testujemy sprzęt i dzielimy się doświadczeniami. Wiemy, że dobrze dobrany kask, kurtka czy rękawice potrafią zrobić różnicę — zwłaszcza wtedy, gdy leje jak z cebra albo...