ugearsmodels.pl- Logo - Opinie

ugearsmodels.pl

Opinie (119) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1099)

13 lip 2024
Zestawy UGEARS to doskonała zabawa i niezła alternatywa dla klocków lego. Co prawda tutaj każdy zestaw to jedna konstrukcja, ale i tak frajdy jest dużo. No i materiał bardziej ekologiczny. Polecam!

24 paź 2023
Model nie działa, i żeby nie było - model składała osoba dorosła. Pani przez telefon stwierdziła że musi działać i już a reklamacji nie uwzględniła. Także szczerze nie polecam i wpiszę tą opinię gdzie się da. Nie tak traktuje się klientów

Opinie nt. sklepu ugearsmodels.pl

Resetuj
31 sie 2024
Swietny sklep. Super szybka wysyłka.
20 godzin temu
23 sie 2024
22 sie 2024
4 sie 2024
13 lip 2024

Zestawy UGEARS to doskonała zabawa!

22 cze 2024
Modele fajne, ciezko się składa, bo są bardzo delikatne i można łatwo uszkodzić a części zapasowych nie ma. Ja mialem model mechaniczny ale przez uszkodzenie jednego z elementów konstrukcja przestała być mechaniczna. Poza tym pomysły na modele bardzo fajne. Mam też z tej serii skuter mechaniczny, nakręcany i działa wyśmienicie- jest to 1 model od którego zacząłem przygodę z tą firmą.
16 lip 2024
25 cze 2024
25 cze 2024
20 cze 2024
2 cze 2024
Mam już kilka modeli ,jest dużo zabawy przy składaniu bardzo mnie to wciąga w te składanie . Bardzo mi się to podoba i polecam wszystkim . Brawo świetna zabawa .
31 maj 2024
bardzo sprawnie i szybka wysylka
20 maj 2024
Towar zgodny, błyskawiczna realizacja wysyłki. Polecam
24 maj 2024
błyskawiczna dostawa, bezproblemowo.