Ważny od: 11 kwi 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość i bezpieczeństwo opakowania produktów. Klienci doceniają szeroki i bogaty wybór win oraz asortyment dostępny w sklepie. Klienci bardzo wysoko oceniają profesjonalizm oraz jakość obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePrimitivo-Manduria.pl | Winnica Internetowa
Szybka dostawa dobra realizacja
Dziękuję za wysyłkę winka z pewnością jeszcze będę u państwa zamawiał
Szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja
Szybka wysyłka, dobre opakowanie.
Wina Primitivo- Mandżuria świetne. Preferuje wytrawne. Szybka wysyłka. Polecam serdecznie🙂
Oki
Samo zamówienie i szybka reakcja
szybko, sprawnie
Profesjonalna obsługa.Świetny wybór win.
Szyba dostawa, dobrze zabezpieczona przesyłka.
DHL
długi czas dostawy. przesyłka dotarła 3.12.25
Odpowiedź ze sklepu Primitivo-Manduria.pl | Winnica Internetowa
Dzień dobry, przesyłkę wysłaliśmy dokładnie 18 godz po Pana zamówieniu. Co do długiego czasu dostawy - to niestety okres przedświąteczny rządzi się swoimi prawami i niestety nie mamy wpływ na pracę kurierów, chociaż bardzo byśmy chcieli aby każdą przesyłkę doręczali w kolejnym dniu roboczym po dniu wysyłki.
Primitivo-Manduria.pl | Winnica Internetowa
Odwiedź stronę internetowąO nas