DonSorbero.com

Opinie łącznie (6289) Opinie (1572) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Recenzenci doceniają szeroki wybór produktów i różnorodność yerba mate oraz akcesoriów. Wielu klientów z satysfakcją odnotowuje gratisy i próbki dodawane do zamówienia. Klienci bardzo często chwalą obsługę za profesjonalizm, indywidualne podejście oraz świetny kontakt. Produkty oraz usługi są oceniane przez klientów jako wysokiej i zgodnej z oczekiwaniami jakości. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia sposób zabezpieczenia i pakowania przesyłek.

OpinieDonSorbero.com

Bez zastrzeżeń. Bardzo szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem. Dostałem nawet gratis o który prosiłem. Jeżeli chcecie "zrobić coś jeszcze lepiej" to może wprowadźcie opcje wyboru gratisów. Fajnie ze dajecie testery yerby ( dzieki temu ze kiedys taki otrzymalem to kupilem potem paczke 1kg) ale moze wprowadzcie opcje wyboru gatunku yerby, np: yerba paragwajska, yerba argentynska, terere itp. Nie chodzi o pisanie konketnych odmian ale przynajmniej o nakresleslenie rodzaju gratisowej yerby.

SERDECZNIE POLECAM

Jestem klientką od kilku lat. Zaczynałam z Dobre Ziele i nadal korzystam z Don Sorbero. Obsługa jest jak zawsze na najwyższym poziomie. Zawsze znajdą rozwiązanie, zawsze mogę liczyć na profesjonalne przedstawienie oferowanych produktów. Wszystkim chcącym rozpocząć przygodę z Yerbą polecałam i będę polecać EKIPĘ Don Sorbero. Przy tak dużej ilości rodzajów Yerby każdy znajdzie coś dla siebie. SEDECZNIE POLECAM

100% zadowolenia.

Jak zawsze szybka wysyłka.Towar dobrze zapakowany.Sklep prowadzony przez pasjonatów Yerba Mate.Ceny ciut wyższe niż na popularnej platformie internetowej ale za jakość trzeba płacić:)Tu na przeciw wychodzi program lojalnościowy:)Warto wspierać kogoś kto się zna i prowadzi yerbowy biznes z sercem.Ogromny wybór.Przy zakupach zawsze jakiś drobny upominek(co na serio jest przyjemne)5 ⭐dla Rudego.Newsler na mail i sub na YT poszedł.Do następnych zakupów.Polecam ten sklep i pozdrawiam wszystkich siorbaczy😘
T W
Tomasz W.
To nie były moje pierwsze zakupy w DobreZiele, ale pierwsze w Don Sorbero. I co mogę napisać? Nadal chwalę sobie szeroki asortyment, niskie ceny, wysoką jakość zakupionych produktów, szybką i sprawną przesyłkę oraz zniżkę dla stałego klienta, która płynnie przeszła z Dobrego Ziela do Don Sorbero. Jak zwykle otrzymałem próbkę nowego smaku w gratisie. Ze wszech miar polecam!!!
Don Sorbero to nudny sprzedawca, zawsze na czas zawsze bez problemów zawsze wszystko super zapakowane i jedyny dreszczyk emocji to jaki mały gratis próbki yerby tym razem dostanę. Poważnie pisząc to solidności niejeden sprzedawca mógłby pozazdrościć Don Sorbero, kupuje u nich regularnie i nigdy nie maiłem najmniejszego problemu. Pozdrawiam serdecznie i tak dalej trzymajcie :)

Prezent

Chciałam zakupić prezent dla mamy na urodziny. Pani w magazynie w Oświęcimiu bardzo mi pomogła w kwestii wyboru. Zamówienie złożone na stronie internetowej zostało skompletowane w kilka minut, dzięki czemu mogłam je odebrać odrazu na miejscu. Polecam zakupy, duży wybór i fantastyczni ludzie.
Jestem bardzo zadowolonym klientem, niesamowity wybór yerba mate i nie tylko. Wysyłka mogła by być darmowa za mniejszą kwotę. Np. przy 100 zł zamówienia. Niektóre konkurencyjne strony posiadają nawet niższą kwotę. Osobiście, pomimo tego że inne strony mają darmową wysyłkę przy niższej kwocie zamówienia chciałbym zawsze wybierać don sorbero, ponieważ z firmy bije pasją do yerby.

Wszystko dobrze!

Zamówienie kompletne, zgodne z opisem i szybko wysłane. Miłym akcentem jest dodanie do przesyłki ulotki z instrukcją parzenia oraz ciekawostkami o yerba mate. Kupiłem Rosamonte Suave z uwagi na swoją wrażliwość na kofeine i poszukiwanie słabszych w działaniu mate. Jak dla mnie nie daje negatywnych skutków jak po kawie.

prośba

Doprecyzuję, w Materka w które wchodzi 230ml pochodzą z wcześniejszych zamówień od was, nie z tego, z tego zamówienia wszystkie Materka są delikatnie mniejsze niż 220 bądź max. równe, a dno jest płaskie, dlatego wątpię w podjęte próby, bo mam Materka od was, robione ręcznie itd i wiem jak mogą się różnić, tych szklanych posiadam 5 sztuk, wiem jak wygląda w nich zgłębienie. osobiście mierze to na zasadzie postawienia na wadze i wlania wody, wtedy nic nie trzeba szacować, jest czarno na białym. Odpowiednie zapakowanie, zabezpieczenie paczki, dostarczenie w deklarowanym czasie jest dla mnie niestety obowiązkiem sprzedawcy, który deklaruje takie rzeczy na swojej stronie a nie dodatkowym argumentem do dobrej oceny, którą stosuję raczej za dodatkowe atrybuty, jak chociażby uwzględnienie uwag, kontakt, formę wizualną zamówienia, za którą mogę podnieść ocenę o gwiazdkę, bo również była niepodważalnie dobra. Dodam, ze osatnio zostałem zapytany czy jeśli nie macie dokładnie takich Mater jak z wysłanego zdjęcia z wcześniejszego zamówienia zostałem zapytany czy w takim razie realizować zamówienie, tutaj takiego pytania nie było, a matera odbiegają znacznie bardziej od prośby niż te, które zamawiałem u was wtedy.

bardzo spoko

Fajnie że eko opakowanie bombilli i towar zabezpieczony papierem. Bombilla ma mini logo don sorbero, swoją drogą logo bardzo fajne, propsy dla artysty. Jedynie zastrzeżenie, to kubek ceramiczny który zamówiłem, nie jest na spodzie pociągnięty lakierem ani niczym, więc jak go położyłem na mokrym to zrobiła się tam pleśń :c ale tak poza tym to bardzo ładnie wykonany
Olbrzymi wybór yerby z różnych regionów(w tym rzadkich, niszowych), akcesoriów i to w przystępnej cenie. Generalnie jestem bardzo zadowolony. Na pewno wrócę kupić więcej, jak obecne paczki mi się skończą.
Zawsze szybką i dobrze zabezpieczona przesyłka, próbki ciekawej yerby. Tym razem fabrycznie zapakowany terermos przyszedł z wadą (fabryczną). Natychmiast przesłano mi dodatkową część, bez dopłaty za przesyłkę. Doskonały sprzedawca.

Don Sorbero i wszystko jasne

Jak zwykle szybka wysyłka, zawartość oczywiście w 100% zgodna z opisem, yerby mają długi termin przydatności (wbrew pozorom to nie jest oczywiste biorąc pod uwagę inne sklepy). Dodatkowo paczka ładnie opakowana :) Jak zwykle sztos, innej opcji się nie spodziewałem. Pozdrawiam
Mój ulubiony sklep od yerby. Zamawiam już od 6 lat i za każdym razem jestem tak samo zadowolona. Błyskawiczna wysyłka, szeroki asortyment, korzystne ceny.
Don Sorbero to zdecydowanie najlepszy sklep z yerba mate w Polsce. Ogromny wybór i profesjonalna obsługa, wysyłka niemal natychmiastowa. Serdecznie polecam!
Ja kocham dobreziele, teraz DonSorbero! Zawsze wielki wybór, super kontakt z klientem, zamówienie w dwa dni w paczkomacie! Sporo gratisów i wysyłka za granicę! Super ekipa i mega yerba, pozdrawiam serdecznie!
Obsługa na najwyższym poziomie. Do zamówienia, które zawierał cuię oraz evra matę, dołączona była instrukcja przygotowywania chimarrao, co świadczy o tym, że sklep podchodzi indywidualnie do każdego klienta. Polecam na 100%

Dla mnie jest absolutnie lux

Okuratny, sprawiedliwy, rzetelny sklep Boży. Szeroki wybór asortymentu w dogodnych cenach, estetycznie zapakowana przesyłka i ciekawe gratisy.
Najlepszy dostawca yerby w Polsce! Jestem wieloletnim klientem i nie zmieniłbym sklepu. Super oraz szeroki asortyment, szybka wysyłka i piękne opisy.
Szybko, sprawnie , super opakowane i zgodnie z opisem Chociaż jako początkująca osoba wolałabym zestaw łagodniejszych yerba Dziękuję 🙂