https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

https://koneserzysmaku.pl/- Logo - Opinie

Opinie (2983) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5268)

Opinie na temat https://koneserzysmaku.pl/ są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą świeżość produktów oraz wysoką jakość mięsa, wędlin i wyrobów garmażeryjnych. Obsługa klienta, w tym kontakt zarówno z firmą, jak i z kierowcami, jest oceniana bardzo wysoko za uprzejmość, komunikatywność i chęć pomocy. Punktualność i profesjonalizm dostawy są często podkreślane, a opakowania produktów zwykle uznawane są za solidne i przemyślane. Dodatkowo, ceny produktów są najczęściej określane jako atrakcyjne i akceptowalne, a klienci doceniają dłuższe terminy przydatności do spożycia. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące jakości niektórych dostarczonych artykułów oraz pojedynczych partii produktów. Zdarzają się także opóźnienia lub problemy z terminem dostawy. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia co do uszkodzeń opakowań lub ich nadmiernej ilości. Niektórzy klienci zauważają wzrosty cen lub wysokie kwoty za wybrane produkty, a czasem zgłaszają zastrzeżenia do zbyt krótkich dat przydatności do spożycia.

Opinie nt. sklepu koneserzysmaku.pl/

Mega jakość, przejrzyste i jasne informacje

Jestem bardzo zadowolony z produktów mięsnych , które do tej pory dwa razy zamówiłem. Wszystko starannie zapakowane próżniowo i co najważniejsze świeże. Przyznam , że miałem obawy za pierwszym razem , ale teraz zamówiłem mięsko już po raz trzeci . Dodatkowo bardzo sympatyczni i mili kierowcy . Wszystko w sposob jasny i przejrzysty poinformowane w wiadomosciach e-mail . Naprawdę gorąco polecam i już podczas grilla ze znajomymi pokazalem skąd zamówiłem artykuły ( co prawda we własnej marynacie zrobiłem) które zaciekawiły moich polskich znajomych .
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość mięsa, świeżość i pakowanie spełniły oczekiwania, a kolejne zamówienia tylko utwierdziły Pana w wyborze 😊 Bardzo miło nam również słyszeć, że nasze produkty zrobiły wrażenie podczas grilla ze znajomymi 🔥 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Zamówienie żywności online było bardzo udanym doświadczeniem. Cały proces przebiegł sprawnie i intuicyjnie – od wyboru produktów, przez finalizację zamówienia, aż po dostawę. Strona była przejrzysta, a opisy produktów dokładne, co znacznie ułatwiło podjęcie decyzji. Dostawa dotarła na czas, a wszystkie zamówione produkty były świeże, starannie zapakowane i zgodne z opisem. Szczególnie doceniam dbałość o jakość oraz odpowiednie zabezpieczenie artykułów wymagających chłodzenia. Obsługa klienta również zasługuje na pozytywną ocenę – kontakt był szybki i rzeczowy. Widać, że firma przykłada dużą wagę do zadowolenia klienta. Zdecydowanie polecam tę formę zakupów każdemu, kto ceni sobie wygodę, oszczędność czasu oraz wysoką jakość produktów.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że cały proces – od zamówienia po dostawę – spełnił oczekiwania, a jakość produktów i obsługi została doceniona. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Świetne wyroby, bardzo smaczne. Bardzo praktyczne opakowania. Super kontakt w związku z dostawą, super dostawa. Pakiet wielkanocny super! Może w przyszłości można byłoby niektóre produkty zamienić indywidualne? Np. Zamiast 1 kg boczku to 0,5 Boczku a te inne 0,5 kg inny produkt mógłby sobie wybrać klient? My z mężem jesteśmy zachwyceni w każdym razie i napewno będziemy korzystać! Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że wyroby, pakowanie oraz dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą personalizacji zestawów – przekażemy ją do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystkie instrukcje dotyczace zamowienia byly jasne. Dostawa miala miejsce danego dnia ale kilka godzin wczesniej. 15 minut przed dostawa otrzymalam informacje ze moge sie jej za chwile spodziewac. Na szczescie bylismy w domu. Jak dla mnie lepiej akurat danego dnia ale moze byc to male utrudnienie dla niektorych. Poza tym produkty odpowiednio zabezpieczone.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że instrukcje i zabezpieczenie produktów spełniły oczekiwania. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą wcześniejszej dostawy – przekażemy ją do zespołu, aby jeszcze lepiej dopasować godziny do klientów. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Hallo milo ze mogę zdać recenzje Kiełbasy były bardzo smaczne zwłaszcza białą z żurkiem Galaretki i sałatkę potrzebowały trochę więcej przypraw ale to można sobie doprawić gorzej z galaretką I szynka z liściem trzeba było bardzo cieniutko pokroić bo była twarda do żucia. Ciasto było bardzo smaczne Pozdrawiam i do następnego razu
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za szczerą i szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że kiełbasy i ciasta smakowały. Dziękujemy też za uwagi dotyczące galaretek – przekażemy je do zespołu, aby jeszcze poprawić jakość. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Witam, jak zawsze wszystko dobre i swierze. Jednak te zupy, już chyba wszystkie zamówiłam, są niedobre. Tzn nie smacznie ugotowane. Przykro mi to mówić ale skoro pytacie. Jeżeli byłaby możliwość rozszerzenia asortymentu np. o przyprawy, to bardzo chętnie. Pozdrawiam, jesteście bardzo dobrą Firmą Agnieszka Szczypek
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za szczerą i szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że ogólnie produkty spełniają oczekiwania. Przykro nam, że zupy nie przypadły do gustu – przekażemy tę uwagę do zespołu. Dziękujemy też za sugestię dotyczącą przypraw, to cenna wskazówka! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Prawdziwi Koneserzy Smaku

Wszystko bardzo smaczne..mięso, wędliny, pierogi oraz inne polskie produkty spożywcze. Wszystkie produkty zawsze świeże, dobrej jakości i starannie zapakowane. Widać dbałość o asortyment i zadowolenie klienta. Dostawa przebiega bezproblemowo, a kierowca jest wyjątkowo miły, uprzejmy i życzliwy, co dodatkowo uprzyjemnia zakupy. Z pełnym przekonaniem polecam tego dostawcę wszystkim, którzy mieszkają w Niemczech i cenią dobre polskie produkty. Serdecznie Dziękujemy
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 😊 Cieszymy się, że smak, świeżość, pakowanie oraz miła obsługa dostawy zostały tak docenione. To dla nas ogromna motywacja, by dalej dostarczać najlepsze polskie produkty w Niemczech. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Witam serdecznie, na początku chciałbym odnieść się do samej strony internetowej. Wszystko działa sprawnie, zamówienie online przebiegło bez najmniejszego problemu. Sam serwis i dostawa zdecydowanie na 5+. Kontakt z kierowcami bardzo dobry, zawsze informują, są punktualni, a w razie ewentualnego opóźnienia jest telefon. To duży plus. Mam tylko jedną, drobną uwagę z mojej strony. Proszę o zwracanie większej uwagi na informacje dotyczące dat ważności towarów. Pozdrawiam Mariusz
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i rzeczową opinię 😊 Cieszymy się, że strona, proces zamówienia, serwis oraz dostawa zostały ocenione na 5+. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą dat ważności – przekażemy ją do zespołu, aby jeszcze bardziej dopracować ten element. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
dalabym 5 gwiazdek bo bylam bardzo zadowolona z dostawy na swieta, wpanialy karp, swiezutki i pyszny ciasta piernikowe wspaniale, szkoda ze juz ich nie ma tak samo jak swiezych rybek za to wam mowie wielkie BRAWO, ale gwiazdke mniej daje wam za ochydne zeberka, same kosci i juz po dwoch dniach jak je otworzylam zaczely smierdiec, zazwyczaj kupuje 3 kilo i bylam bardzo zadowolona a teraz boje sie kupic, bo na zdjeciu wygladaja bez miesa jak te kilogralmowe za 12,55€ to za drogie za same kosci i chrzastki
Jak zwykle wszystko swierze. Musze przyznac ze od mojego ostatniego zamowienia wiele Sie ma stronie zmienilo i nie wszystko z mojego punktu widzenia na lepsze. Co mnie szczególnie zaskoczylo to to, ze w wielu przypadkach(dotyczy produktów wazonych) została ograniczona możliwość wybrania określonej wagi produktu - Co wcześniej było możliwe.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że świeżość jak zawsze spełniła oczekiwania. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą wyboru wagi produktów – przekażemy ją do zespołu, aby przeanalizować to rozwiązanie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia! Zakupy z Polski dotarły szybko, w idealnym stanie i były świetnie zapakowane. Wszystko świeże , pyszne wędliny i długie daty ważności . Smak Polski 🇵🇱 we francuskim domu … Kontakt i obsługa na bardzo dobrym poziomie – wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam i na pewno skorzystam ponownie!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że smak Polski 🇵🇱 dotarł do francuskiego domu, a jakość, pakowanie i obsługa spełniły oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Dostawa zamówionego towaru

Szczegółowe doinformowanie o zamówionym towarze , forma informacji jest bardzo przejżysta i grzeczna. Towar został dostarczny wrẹcz punktualnie. Wszystko świeże i smaczne. Kierowca Mariusz bardzo miły , przywitał siẹ z uśmiechem pomimo długiej przebytej drogi. Dziękuje i pozdrawiam serdecznie . Grażyna Rensberg
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że komunikacja, punktualność dostawy oraz świeżość produktów spełniły Pai oczekiwania. Miłe słowa przekażemy również Panu Mariuszowi. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Wszystko super!!

Produkty super!!! Szynka krucha z Zyguły oraz pierogi z serem i z kapustą były idealne!!! Kierowca był bardzo sympatyczny, kontakt był utrzymywany przez cały czas, a dostawa odbyła się dokładnie o umówionej porze. Wszystkie produkty dotarły dobrze schłodzone, jedynie pomidory malinowe nie zniosły podróży z Polski najlepiej — były mocno zmarznięte i szybko się zepsuły. Być może powinny być inaczej zapakowane, bo były też troszkę nadgniecione. Poza tym wszystko było w porządku. Jestem bardzo zadowolona i na pewno nie było to moje ostatnie zamówienie. Będę polecać!!! Szczęśliwego Nowego Roku 2026! 🥳✨
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że większość produktów oraz dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy też za uwagę dotyczącą pomidorów – przekażemy ją do zespołu, aby poprawić pakowanie. Szczęśliwego Nowego Roku 2026! 🥳✨ Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

POLECAM !!❤️

Witam , poraz kolejny zamawiałam u Państwa paczkę i wszystko było PRZEPYSZNE ❤️Produkty z długą datą przydatności, wszystko świetnie zapakowane i dostarczone przez przysympatycznego kuriera - Pana Szymona . Z całego serca mogę polecić każdemu kto się zastanawia jeszcze czy warto zamówić u Was - odpowiedź jest tylko jedna - WARTO ! Pozdrawiam cały zespół koneserów smaku ❤️🥰
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania – a pozdrowienia dla Pana Szymona z przyjemnością przekażemy 😊 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Tak trzymac:-)

Dziękuję Wam, Koneserzy Smaku! Jestem ogromnie zadowolona z Waszych usług – produkty zawsze świeże i przepyszne, dostawa punktualna co do minuty. Wasi kierowcy są przesympatyczni, a cała obsługa sprawia, że zakupy u Was to czysta przyjemność. Czuć serce i troskę o klienta. Tak trzymać!
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! 😊 Cieszymy się, że jakość, punktualność i obsługa sprawiają taką przyjemność – to dla nas ogromna motywacja 💛 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Dziekuje za swiateczna dostawe. Plus : Produckty o oczekiwanej jakosci i zamowienie dostarczone na czas Minus: 1. Z orginalnego zamowienia usunieto bez porozumienia kielbase mysliwska. Gdyby rzeczywiscie nie bylo juz kielbasy mysliwskiej i gdybym o tym zostal wczesniej powiadomiony to zamowilbym inna, podobna kielbase. 2. Krotka data przydatnosci do spozycia wszystkich produktow. Jest to zrozumiale jezeli dotyczy tylko swiezych i garmazeryjnych produktow. Niestety wedzona slonina w opakowaniu prozniowym ma przydatnosc do spozycia tylko do 29 grudnia 2025 a ten wlasnie produkt zamierzalismy sukcesywnie spozywac dopiero po nowym roku.
- Jakość produktów - sposób pakowania - płatność u kierowcy Co możemy zmienić: czasami przeszkadza mi, że gramatura jest trochę za duża, ale zamrażamy wędliny i jest w porządku. Poza tym wszystko mi odpowiada – jestem zadowolona z zakupów u Państwa
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy za szczegółową opinię 😊 Cieszymy się, że jakość, pakowanie i wygoda płatności są na plus. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą gramatury – przekażemy ją do zespołu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku

Perfecto

Kolejne zamówienie i kolejne święta z Koneserami Smaku. Bez stresu i nerwowych godzin spędzonych w kuchni ;-) Po prostu idealnie.Jedzenie przepyszne. Ciasto Mega polecam orzechowca:-) no i mój ukochany klasyk sernik czekoladowy mniami. Polecam wszystkim.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że kolejne święta z nami były bez stresu, a ciasta – szczególnie orzechowiec i sernik czekoladowy – tak smakowały 😋 Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku
Wszystko ok poza czasem dostawy.Informacja na którą i kiedy będzie dostawa a kilka godzin przed umowiona i potwierdzona dostawa dostaje informacje ze dostawa będzie w dniu nastepnym. Straciłem caly dzien gdyż miałem umówiona dostawę po czym dostawa została przełożona.Rozumie przypadki losowe,ale opóźnienia z powodu braku przygotowanych pieniędzy przez innych klientów i opóźnienia związane z tym powinny zostać wyeliminowane.Powiedzialem to również miłemu Panu podczas dostawy ze rozwiązaniem jest zapłata za zamówienie z góry.Reszta bez zarzutów.jakosc ok,ceny akceptowalne.
Zamawiałam już u was 3 razy i na pewno będę nadal. Wszystkie produkty, które zamówiłam, były świeżutkie i smaczne: mięso, wędliny, warzywa i rybka. Również ogórki kiszone i kapusta – pierwsza klasa. Kierowcy również bardzo mili i punktualni.
Odpowiedź ze sklepu https://koneserzysmaku.pl/
Dziękujemy serdecznie za zaufanie! 😊 Cieszymy się, że wszystkie produkty – od mięsa po przetwory – spełniły oczekiwania, a dostawy przebiegają sprawnie. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu! Pozdrawiamy serdecznie Zespół Koneserzy Smaku