spokokawa.pl

Opinie łącznie (508) Opinie (421) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Opinie dotyczące jakości produktów są w zdecydowanej większości pozytywne, klienci podkreślają wysoką jakość i walory smakowe. Klienci często doceniają dobre, bezpieczne zapakowanie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach przesyłek.

Opiniespokokawa.pl

polecam, dobra cena, szybka obsługa

szybko, konkurencyjnie cenowo, dobry produkt. Nie ma się do czego przyczepić. Jeśli sprzedaż wysyłkowa ma odbyć się dobrze to właśnie tak jak w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Wielkie dzięki za zaufanie i pozytywny feedback! Takie opinie naprawdę robią nam dzień <3
Kubki przepiękne. Szybka dostawa. Produkty świetnie zabezpieczone przed uszkodzeniem. Napewno jeszcze skorzystam i polecam
Szybkość dostawy. Odnośnie kawy jeszcze nie próbowałem się będę mógł ocenić później. Pozdrawiam KS
Przesyłka przyszła ekspresowo, bardzo dokładnie zapakowana, syropy przepyszne!!!

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Miło nam, że wszystko było „spoko” 😉 Do następnego zamówienia!
Szybka dostawa, produkt odpowiada opisowi.
Dobry produkt i szybka wysyłka
Towar Super.Dostawa terminowa. Otrzymałem bonus 10 %. Bardzo miłe.

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę! Każda taka opinia dodaje nam energii do działania - prawie tyle co dobra kawa 😄
Super polecam
TOWAR SZYBKO DOSTARCZONY / SMAK PYCHOTA

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Wielkie dzięki za miłe słowa i najwyższą ocenę! Takie opinie motywują nas do dalszego działania 😊
Szybka wysyłka dobrze zapakowane i najważniejsze najlepsze smaki

Polecam zakupy 🙂👍
Kawa w smaku bardzo łagodna i nie jest zbyt słodka .

Bardzo fajne produkty Polecam

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Bardzo nam miło czytać takie opinie - dziękujemy za wsparcie i wybór naszego sklepu!