spokokawa.pl

583 reviews since 10 mar 2025

Ważny od: 10 mar 2025
spokokawa.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości kawy, herbat, syropów i innych oferowanych produktów. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i sprawna, co buduje pozytywne relacje z klientami. Doceniają również staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek, co zapobiega uszkodzeniom produktów. Ceny produktów są postrzegane jako konkurencyjne i rozsądne, a okazjonalne bonusy są mile widziane.

Opiniespokokawa.pl

Bardzo szybka przesyłka. Zero problemów z dostarczeniem, a dzbanków zamówiłem aż 6 wydaje się, że w dobrej cenie. Obawiałem się anulowania, ale nic takiego się nie stało. PS zamówione dzbanki cenię za możliwość umieszczenia w zmywarce na górnym rzędzie i podgrzewania w mikrofali. Niestety już 3 mi się zbiły, więc tym razem na zapas kupiłem łącznie aż 6 :). Bynajmniej nie na handel :D.

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Super, że wszystko spoko! :D Polecamy się na przyszłość!

Ciasteczka

To moje kolejne zamówienie! Ciasteczka przepyszne, ładnie wyglądają przy kawce :) Realizacja zamówienia ekspresowa, paczka dotarła już na drugi dzień, a Pani, z którą rozmawiałam przez telefon bardzo sympatyczna, pomogła mi dopiąć zamówienie! Polecam!

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Bardzo dziękujemy!! Zawsze robimy, co w naszej mocy, żeby wszystko było spoko :)
Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości obsługi. Paczka zostala wysłana niemal natychmiast. Kontakt bardzo miły i sprawny. Herbatki przepyszne 😊 Polecam!

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Dziękujemy ślicznie za wysoką ocenę i miłą opinię! Polecamy się na przyszłość <3
Kawa szybko dostarczona. Niestety 1 opakowania brakowało, ale po zgłoszeniu braku, zostało bardzo szybki dosłane. No cóż, zdarza się

Podoba mi się obsługa sklepu i mają pyszne kawy

Podoba mi się obsługa sklepu :) produkty, w szczególności pyszna kawa, tak trzymajcie !
Szybciutki kontakt. Bardzo miły prezent niedpodxianka-rabat na następne zakupy.
Szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości.
Wszystko w porządku. Dobrze zapakowana kawa. Szybka dostawa. Polecam
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko OK.
Wszystko w porządku. Towar spełnia oczekiwania.

polecam, dobra cena, szybka obsługa

szybko, konkurencyjnie cenowo, dobry produkt. Nie ma się do czego przyczepić. Jeśli sprzedaż wysyłkowa ma odbyć się dobrze to właśnie tak jak w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu spokokawa.pl

Wielkie dzięki za zaufanie i pozytywny feedback! Takie opinie naprawdę robią nam dzień <3
Szybko sprawnie jsk zawsze

Super, polecam!

Sprawnie, szybko, polecan
Szybka dostawa. Przesyłka dobrze i bezpiecznie zapakowana.
K C
Kuba C.

• +48576769339
  • spokokawa.pl
  • sklep@spokokawa.pl
  • Włocławek, POL

Witamy w SpokoKawa.pl – Twoim ulubionym sklepie internetowym z kawą i herbatą! Jeśli cenisz wyjątkowy smak, najwyższą jakość i profesjonalne akcesoria do parzenia, trafiłeś idealnie. Oferujemy starann...