Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Pozytywnie oceniana jest również jakość produktów oraz staranne i solidne pakowanie przesyłek. Zadowolenie wyrażane jest także z przystępnych cen, zgodności towaru z opisem oraz czytelności informacji o produktach. Poziom obsługi i profesjonalizm są ogólnie doceniane przez klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące stanu przesyłki oraz pojedyncza sugestia związana z zabezpieczeniem pianki. Dodatkowo, odnotowano jedną uwagę na temat braku odpowiedzi na maila ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBoxmarket
OK
Wszystko w porządku. Tylko drobna uwaga na przyszłość. Przy pakowaniu pianki można dołożyć sztywny materiał by pianka się nie odkształcała jak jest w postaci płaskich płyt.
Kartoniki są bardzo dobrej jakości, solidnie wykonane i wytrzymałe. Idealnie nadają się do gabarytu A w Paczkomatach InPost. Wszystko pasuje zgodnie z opisem, zdecydowanie polecam!
Bardzo pozytywnie oceniam zakup półek kartonowych
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie internetowym. Zamówienie przysłano szybko i terminowo. Gorąco polecam zakupy w sklepie Boxmarket. Towar dobrej jakości.
Generalnie nie mam zastrzezen do zamowienia, chociaz dostarczone koperty-kangurki sa strasznie pomiete, pozaginane rogi itd. Nie przeszkadza, ale nie powinno to tak wygladac
Bardzo szybka wysyłka.Towar dobry,taki jak w opisie
Szybka wysyłka, szeroki asortyment
Bardzo dobra jakość w dobrej cenie.
Thanks!
Szybka dostawa, bardzo dobra jakość
Wszystko w porządku
Zamowienie przebiega szybko.
Troche trzeba czekac na dostawe, ale zawsze tak bylo.
polecam
Realizacja zamowienia OK. Brak wskazowek (instrukcji) zlozenia katonow.