loveart.pl

Opinie łącznie (193) Opinie (81) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Opinie dotyczące jakości produktów są przeważnie pozytywne i wskazują na wysoką jakość oferowanych towarów. Większość klientów docenia solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pojawił się też pojedynczy negatywny przypadek dotyczący pakowania przesyłki.

Opinieloveart.pl

Wszystko w porządku. Szybko.

Podobrazie

Super jakość, bezpiecznie zapakowana przesyłka 50 x 100 cm, ekspresowa wysyłka na ",pojutrze" u mnie :) DZIĘKUJE!
Wszystko zgodne z opisem, solidnie spakowane, szybka wysyłka, polecam,
Zamówiony produkt był źle zapakowany, co spowodowało jego zgniecenie i połamanie w transporcie. Po rozmowie telefonicznej z działem sklepu, dostałam nowy produkt na koszt sklepu, jednak został przysłany z jednodniowym opóźnieniem, a zależało mi na określonym dniu, gdyż dziecko potrzebowało na pracę do szkoły. Drugi produkt był już odpowiednio zapakowany i zabezpieczony.
Produkt zgodny z opisem Wysyłka bardzo szybko Jedyny mankament ciężko się operuje na stronie sprzedażowej
Polecam . Zaproszenia pięknie zrobione
Bardzo dobry produkt, super zapakowane kule,polecam.
Wszystko w porządku. Polecam!
Jak zawsze na czas i zgodne z opisem jestem bardzo zadowolony
Najlepszy sklep na jaki trafiłam. Spełniają marzenia z terminem realizacji.