Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę przesyłek. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości i spełniają oczekiwania klientów. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i sprawność obsługi klienta. Wielu klientów wspomina o starannym, bezpiecznym oraz estetycznym pakowaniu przesyłek. Kontakt z firmą oceniany jest jako szybki i bezproblemowy. Ceny produktów są odbierane jako atrakcyjne i adekwatne do jakości. Zamówienia są zgodne z opisem i oczekiwaniami. Choć kontakt z firmą generalnie jest oceniany bardzo dobrze, pojawiają się sporadyczne sugestie poprawek. Sporadycznie pojawiają się również pomyłki w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieactivlab.pl
Szybka dostawa , zobaczmy jak szybko zadziała . Polecam
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że czas dostawy spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na następne zakupy!
Szybka dostawa i towar pierwszej jakości.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasze produkty oraz czas dostawy spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Jedno ALE
Wysyłka przyszła ekspresowo, niestety zamiast dwóch porcji pomarańczowych i cytrynowych dostałem 3 pomarańczowe i jedną cytrynową :(
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za wysoką ocenę i wyrozumiałość! Mamy nadzieję, że tam pomyłka nie wpłynęła na zadowolenie z korzystania z naszych produktów. Do zobaczenia przy okazji kolejnych zakupów!
Szybko i sprawnie. Smaki erektrolitów bardzo dobre
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że smaki naszych produktów stają na wysokości zadania! Dziękujemy za świetną opinię i zapraszamy ponownie!
Szybko i sprawnie oraz w dobrej cenie
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za świetną ocenę i miły komentarz. Do zobaczenia przy okazji kolejnych zakupów!
super
szybka dostawa fajne produkty
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że czas dostawy spełnił Pani oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy ponownie!
Jestem zachwycona wszystkimi 3 produktami
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Mamy nadzieję na więcej okazji do współpracy!
Jak zawsze świetna obsługa.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię dotyczącą naszej obsługi! Do zobaczenie przy okazji następnych zakupów!
Zamówienie zrealizowane szybko, bez zastrzeżeń.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Polecam, obsługa profesjonalna
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię dla naszej obsługi klienta! Zapraszamy serdecznie na kolejne zakupy!
Kupowałem, kupuję i będę kupował.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasz sklep budzi zaufanie klientów! Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy na następne zakupy!
Wszystko w porządku.
Przesyłka przyszła bardzo szybko.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że czas wysyłki spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Dostałem dokładnie to co chciałem
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Mamy nadzieję na więcej możliwości do współpracy.
80kcal na porcje 0.55l
Czekam na serię z mniejszą ilością węglowodanów.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Zapraszamy do zapisu do naszego newslettera, aby śledzić wszelkie nowości produktowe! Pozdrawiamy!
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane rzeczy w paczce
Super sprawnie jak zawsze
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za fenomenalną ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Szybka wysyłka i świetny kontakt
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania! Dziękujemy za świetną ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że czas dostawy naszych zamówień sprostał oczekiwaniom! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na następne zakupy!
Szybka dostawa i wysoka jakość produktów
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą ocenę i zapraszamy na kolejne zakupy!
Szybka dostawa , suplementy dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu activlab.pl
Bardzo się cieszymy, że czas dostawy spełnił Pani oczekiwania! Dziękujemy za wspaniałą opinię i zapraszamy na kolejne zakupy!