Opinie łącznie (1863) Opinie (458) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 paź 2021

activlab.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybkość i sprawność dostawy oraz realizacji zamówienia. Produkty są bardzo dobrze oceniane pod względem jakości i skuteczności. Wielu klientów chwali smak produktów, szczególnie suplementów i kawy. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i na wysokim poziomie. Klienci zauważają, że przesyłki są dobrze zapakowane i docierają bez uszkodzeń.

Opinieactivlab.pl

Szybka realizacja zamówienia

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab zależy nam na szybkim i sprawnym realizowaniu zamówień, aby nasi klienci byli zawsze zadowoleni. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Zamówienie szybko profesjonalnie

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Dziękujemy za podzielenie się opinią. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie realizowane było szybko i profesjonalnie, zapewniając Państwu satysfakcję. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Przesyłka dobrze zapakowana i dostarczona w terminie

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za podzielenie się wspaniałą opinią. W Activlab dużą wagę przykładamy do starannego pakowania przesyłek oraz terminowej realizacji zamówień, aby nasi klienci mogli cieszyć się zamówionymi produktami bez zbędnych opóźnień. Pani satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Błyskawiczna dostawa 💪🏾👍🏻

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby dostawa była szybka i bezproblemowa, zapewniając najwyższą jakość obsługi naszym klientom. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Szybka i profesjonalna dostawa. Uwielbiam wasze produkty

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że nasza szybka i profesjonalna dostawa spełniła Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał najlepszą jakość oraz obsługę na najwyższym poziomie. Pani uznanie jest dla nas niezwykle motywujące do dalszej pracy i rozwijania oferty. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Świetnie zapakowane i szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Bardzo się cieszymy, że czas dostawy oraz sposób opakowania naszej paczki spełnił Pana oczekiwania. Dziękujemy za wspaniała, opinię i zapraszamy na następne zakupy!

POLECAJKA

polecam produkt :)
Gainer przepyszny, świetna cena, polecam!

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat naszego gainera. Cieszymy się, że produkt marki Activlab spełnił Pani oczekiwania pod względem smaku i ceny. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać suplementy najwyższej jakości, które wspierają naszych klientów w osiąganiu ich celów treningowych i zdrowotnych. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkty Activlab spełniły Państwa oczekiwania i przyniosły satysfakcję. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali wyłącznie najwyższej jakości suplementy, które wspierają zdrowy i aktywny tryb życia. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Wszystko ok 🙂

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania. W Activlab zawsze dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość i satysfakcję naszych klientów. Zapraszamy do ponownych zakupów i kontaktu w razie potrzeby. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za miłą opinię. W Activlab bardzo cenimy sobie szybkie i sprawne realizowanie zamówień, aby nasi Klienci mogli jak najszybciej cieszyć się zakupionymi produktami. Państwa satysfakcja jest dla nas najwyższym priorytetem. Pozdrawiamy, zespół Activlab

Produkty nalezycie wykonane. Zabieram się do kosztowania...

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Liczymy, że smakowanie naszych produktów przyniesie Pani wiele satysfakcji i pozytywnych wrażeń. Zapraszamy do dalszego korzystania z oferty Activlab. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Wszystko w najlepszym porządku

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był w pełni zadowolony z naszych produktów oraz obsługi. Cieszymy się, że nasze starania zostały dostrzeżone i spełniły Pana oczekiwania. Zapewniamy, że nieustannie pracujemy nad utrzymaniem najwyższych standardów jakości, aby dostarczać wyłącznie najlepsze rozwiązania. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymał szybkie i sprawne wsparcie na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Szybka wysyłka wszytko w porządku

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkości naszej wysyłki. W Activlab niezmiennie dbamy o najwyższy standard obsługi, aby nasi klienci mogli cieszyć się zamówionymi produktami bez zbędnych opóźnień i w idealnym stanie. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania i zapraszamy do dalszych zakupów w naszym sklepie. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Polecam.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za polecenie produktów Activlab. Cieszy nas, że spełniamy Państwa oczekiwania i możemy być częścią Państwa codziennego dbania o zdrowie i formę. Zależy nam na dostarczaniu najwyższej jakości asortymentu, który wspiera naszych klientów na każdym kroku. Pozdrawiamy, zespół Activlab
szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Cieszymy się, że szybkość wysyłki oraz zgodność towaru z opisem spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy do dalszych zakupów i dziękujemy za zaufanie okazywane marce Activlab. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Szybko i bezproblemowo

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakup w Activlab przebiegł szybko i bezproblemowo. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia i satysfakcję z oferowanych produktów oraz obsługi. Pani zadowolenie jest dla nas motywacją do dalszego rozwoju. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Macie super produkty.

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za miłe słowa dotyczące naszych produktów. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Pani oczekiwania i mogła przyczynić się do satysfakcji z jej użytkowania. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać najwyższej jakości suplementy, które wspierają zdrowy i aktywny tryb życia. Pani pozytywna opinia jest dla nas dużą motywacją do dalszej pracy i doskonalenia naszych produktów. Pozdrawiamy, zespół Activlab
Błyskawiczna dostawa, wszystko ok. 💪🏾

Odpowiedź ze sklepu activlab.pl

Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszej dostawy. W Activlab dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł cieszyć się nie tylko wysoką jakością naszych produktów, ale również sprawną i szybką obsługą. Pozdrawiamy, zespół Activlab

• +48695001099
  • www.activlab.pl
  • ebok@activlab.pl
  • Kraków, POL

activlab.pl

Activlab to nie tylko sklep dla sportowców i innych osób lubiących aktywność fizyczną. Jesteśmy sprawdzonym, rzetelnym dystrybutorem i producentem suplementów oraz odżywek. Mamy wieloletnie doświadcze...