Klienci bardzo często chwalą szybki i sprawny proces dostawy, wyrażając zadowolenie z tempa realizacji zamówień. Klienci podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów i suplementów, często nazywając je najlepszymi lub doskonałymi. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, klienci doceniają profesjonalizm, pomocność i szybki kontakt w przypadku problemów. Klienci wyrażają zadowolenie z odpowiedniego zabezpieczenia przesyłek i starannego opakowania produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekenay.com.pl
Jestem zadowolona. Biuro skontaktowalo sie ze mną, gdy miałam problem z płatnością . Produkty znakomite
Najlepsza jakość suplementów jak zawsze. Nie ma lepszego Q10!
szybka wysyłka, cena mogłaby być troszkę niższa tj. taka jak w aptekach (np. DrMax- 69,99 zł), w których niestety nie zawsze produkt jest dostępny :-(
Jak zwykle szybka dostawa, doskonałe zabezpieczenie, markowe suplementy.
Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa, elegancko zapakowana przesyłka.
Super szybka wysyłka. Produkty mega jakość!!
żadnych złych zastrzezeń , wszystko było OK.
Przesyłka dotarła na czas. Wszystko bardzo starannie zabezpieczone na czas transportu. Mogę śmiało polecać
Dostawa szybka i bezproblemowa. Towar pierwsza klasa. Polecam.
Szybko, konkretnie i profesjonalnie
Szybko sprawnie i przejrzyscie
Szybka realizacja zamówienia.
Przesyłka została wysłana pod inny kody jednak po kontakcie z firmą na drugi dzień została przekierowana i odebrałem ją w swoim paczkomat cię trwało to dwa dni więc bardzo dobrze się sprawiliście
Towar został dostarczony w expresowym tempie, jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Wszystko jest w porządku.
Bez uwag.