Opinie łącznie (1238) Opinie (280) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 sie 2016

kenay.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, zwracając uwagę na ich markowość oraz solidność. Pozytywne opinie dotyczą również profesjonalizmu i sympatycznego podejścia obsługi klienta. Doceniane są także szybkość i sprawność dostawy oraz staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące jeszcze szybszej realizacji zamówień.

Opiniekenay.com.pl

Zamawiałam pierwszy raz, ale się nie zawiodłam. Miła, sympatyczna obsługa, szybka wysyłka więc na pewno wrócę po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 💚 Tym bardziej cieszy nas, że pierwsze zakupy spełniły oczekiwania. Będzie nam ogromnie miło gościć Panią ponownie 😊
Dziękuję bardzo jestem bardzo zadowolona z zakupu w waszym sklepie Wszystko było na najwyższym poziomie

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 💚 Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły oczekiwania i wszystko przebiegło na najwyższym poziomie. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją 😊

Przejrzysta strona, dokładne opisy, łatwość zamówienia. Bardzo szybka wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Dziękujemy za miłą opinię 💚 Cieszymy się, że strona, opisy produktów i proces zamówienia są czytelne i wygodne, a przesyłka dotarła szybko.
K S
Krystyna S.
Solidna firma , bardzo szybka wysyłka. Mam doświadczenie, kupuje suplementy od paru lat w tej firmie.

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Bardzo dziękujemy za tyle lat zaufania i tak ciepłe słowa 💚 Ogromnie się cieszymy, że od lat wybiera Pani nasze produkty. Taka lojalność i zadowolenie naszych klientów są dla nas szczególnie ważne i naprawdę wiele dla nas znaczą 😊
Polska firma, szybka dostawa, suplementy solidnie spakowane i zabezpieczone na czas transportu. Dziękuję i pozdrawiam.
Wszystko ok. Paczka dotarła w całości . Produkt dobrej jakości. Paczka była przed czasem. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie 💚 To ogromna przyjemność wiedzieć, że kolejny raz zakupy u nas były udane, a przesyłka dotarła nawet wcześniej niż oczekiwano 😊
A S
Aga S.
Sprawnie , szybko , bez uwag

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Zapraszamy ponownie! 💚
Jakość produktu, i szybkość dostawy.

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Dziękujemy za opinię 💚 Cieszymy się, że zarówno jakość produktu, jak i szybkość dostawy spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie 😊
Miła obsługa expresowy realizacja zamowienia

Odpowiedź ze sklepu kenay.com.pl

Dziękujemy za miłe słowa 💚 Cieszymy się, że obsługa i szybka realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie 😊
Ok, wszystko w porządku
Jestem zadowolona. Biuro skontaktowalo sie ze mną, gdy miałam problem z płatnością . Produkty znakomite

kenay.com.pl

Sklep KenayAG, to innowacyjny i przyjazny Klientowi sklep internetowy! Od wielu lat zajmujemy się importem, produkcją oraz dystrybucją zdrowych suplementów diety, dostępnych w Naszym sklepie. Nasze bo...