Klienci bardzo często podkreślali szybkość realizacji zamówień i dostaw. Wielu z nich chwaliło wysoką jakość produktów, zwłaszcza trawy i innych zamawianych towarów. Opinie klientów często wskazują na profesjonalną obsługę oraz wysoką jakość wsparcia podczas całego procesu zamówienia. Dodatkowo, klienci docenili łatwy, szybki i kulturalny kontakt z obsługą sklepu, a także miłe i pomocne nastawienie pracowników. W kilku recenzjach pozytywnie oceniono również staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehomeandgarden24.pl
FIRMA i obsługa jest na najwyższym poziomie, kontakt klienta z firmą jest super, jakość trawy w rolce jest okej, opakowanie przesyłki okej,,Przesyłka dotarła zgodnie z ustaleniami. W dniu otrzymania przesyłki trawa została ułożona wg przekazanej informacji na przygotowanym miejscu. Polecam firmę.
Wszystko dobrze, dokładniejsze zdjecia jeśli chodzi o dany kolor "w terenie" w sensie po zamontowaniu bo wybierając kolor zdjecia sie powtarzają niezależnie od koloru a w brzuch różnica jest nie wielka i czlowiek nie ma pewności co bierze
Całkowicie zadowolony
Od zamówienia do dostawy, super serwis. Dostawca bardzo dba o klienta. Gdyby było więcej takich na rynku, dużo przyjemniej robiłbym zakupy.
Jedna z czterech lampek świeci cały czas nie wyłącza się nawet w dzień a pozostałe są dobre
Opinia
Ekspresowa wysyłka, osobisty kontakt po zakupie i omówienie najważniejszych punktów.
Trawnik bardzo dobrej jakości.
Wszystko wyszło perfekcyjnie .
Wszystko wyszło perfekcyjnie począwszy od dostawy poprzez zakup trawy samej w sobie idealnej Polecam każdemu w 100%.Dziękuję za profesjonalizm.
Wszystko dobrze rolki równe wymiarami trawa w dobrej kondycji , szybka dostawa
Szybko i sprawnie!! Polecam!!
Wszystko ok. Bez uwag. Polecam.
Wszystko jak chcialam , sprawnie , towar dobry
Polecam! Szybko i sprawnie
Witam,super buty🙂
Bardzo szybka dostawa i wysyłka polecam wszystkim.
Jestem baaaardzo zadowolona dziękuję 🙂🙂🙂🌹
Szybka dostawa. Po rozłożeniu rolek od razu jest zielono. O to chodziło. Polecam!!!!
Bardzo polecam. Super towar, dokładna instrukcja postępowania. Bardzo dobry kontakt. Polecam serdecznie
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
Drugi raz zamówiłam trawę w rolce bo za pierwszy perfekcyjnie się przyjęła .
Niestety tym razem przyszła zaparzona i z 80m2
Nie przyjęło się 50m2
Niestety zamiast trawy mam siano
Świetna współpraca pomimo niedociągnięć z mojej strony.
Towar dotarł bardzo szybko i zgodnie
z zamówieniem. Słowem wszystko OK.