songea.pl
Opinie:

Opinie (28) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (28)

4,96
Bardzo dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 20 lip 2023
Znak jakości oznacza wiarygodnych sprzedawców internetowych.
songea.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
  • Zweryfikowana tożsamość
  • Szyfrowana transmisja danych
  • Przejrzysty proces składania zamówienia

Ochrona Kupującego Trusted Shops

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu songea.pl

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
3 dni temu
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
5 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Bardzo szybka obsługa. Kolczyki- perły zgodne z opisem i oczekiwaniami.
Zgłoś opinię
14 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Biżuteria przyszła szybko i starannie zapakowana.
Zgłoś opinię
18 kwi 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
GS
27 mar 2024
 Opinia zweryfikowana

Pierścionek z ametystem pokryty czarnym rodem.

Pierścionek bardzo kobiecy, klasyczny elegancki design, ametysty śliczne, starannie oszlifowane, co pozwala wydobyć ich optymalny blask i uwypuklić naturalne piękno kamieni. Listki i płatki kwiateczków delikatnie pozłocone, pięknie opalizują w słońcu. Pierścionek niebanalny. Gratuluję wspaniałych pomysłów i pięknej biżuterii. Spotkałam się z miłą obsługą i życzliwością.
Zgłoś opinię
12 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
22 lut 2024
 Opinia zweryfikowana
Piękne pierścionki, szybka i uprzejma obsługa
Zgłoś opinię
JZ
Joanna Z.
Sandomierz
7 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Bardzo ładne kolczyki z maleńkimi rodolitami ale wielkość jest mniejsza niż opisano na stronie..
Zgłoś opinię
11 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Przepiękny naszyjnik, ładniejszy nawet niż na zdjęciu i piękny dodatek urocze kolczyki Pan przekazał na jeszcze lepszą radość klientki.
Zgłoś opinię
15 cze 2023
 Opinia zweryfikowana
Pierścionek z etiopskim opałem dopiero po 3 dniach noszenia świeci się z każdej strony.Troche jak dla mnie opal mógłby być większy.
Zgłoś opinię
6 cze 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystko mi się podoba,uwielbiam naturalne kamienie,a u Was jest niesamowity wybór,już zostaję waszą klientką.Zauważyłam,że na pierścionku z cyrkonów i cytrynu nie ma oznakowania srebra,sądzę jednak,że to jest srebro,przecież firma taka,jak Songea nie może sobie pozwolić na podróbki
Zgłoś opinię
4 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej biżuterii.Jest piękna.Dotarła do mnie ładnie zapakowana.Napewno powtórzę zakupy.😍🤩
Zgłoś opinię
13 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Piękne kolczyki z tanzanitem. Realizacja błyskawiczna. Polecam zakupy w tym sklepie👍
Zgłoś opinię
KA
6 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Biżuteria piękna, bardzo miła obsługa, a do tego śliczny upominek gratis. Dziękuję
Zgłoś opinię
KA
11 lis 2023
 Opinia zweryfikowana
Wszystkie wyroby są niezwykłe. Bardzo lubię zakupy w tym sklepie.
Zgłoś opinię
1 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Biżiteria piękna,niepowtarzalna,obsługa miła,dostawa ekspresowa.
Zgłoś opinię
6 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
Produkt wspanialy, zgodny z oczekiwaniami, dostawa super
Zgłoś opinię
21 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Kolczyki przepiękne wszystko szybko i sprawnie . Polecam
Zgłoś opinię
23 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Bardzo ciekawe i niepowtarzalne wzory biżuterii. Polecam
Zgłoś opinię
23 sie 2023
 Opinia zweryfikowana
Szybką dostawą ładnie zapakowane.profesjonalnie.polecam
Zgłoś opinię