songea.pl

Opinie łącznie (322) Opinie (235) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą piękno i jakość biżuterii oraz bogatą i oryginalną ofertę, podkreślając możliwość wyboru unikalnych wzorów oraz naturalnych kamieni. Wielokrotnie wskazują na bardzo szybką realizację zamówień i dostawę przesyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako uprzejma, profesjonalna i łatwo dostępna. Większość klientów potwierdza zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Dodatkowo doceniane są estetyczne opakowanie oraz certyfikaty autentyczności. Sporadycznie pojawiają się krytyczne uwagi dotyczące wykonania lub materiałów biżuterii. Pojedyncze zastrzeżenia dotyczą komunikacji mailowej ze strony obsługi klienta oraz niespójności produktów z opisem. Część klientów zgłasza niezadowolenie z jakości opakowań lub brakuje im informacji o certyfikatach.

Opiniesongea.pl

Uczciwa firma

Chciałabym, żeby wszystkie sklepy z biżuterią w taki sposób opisywały produkt. Podana waga, kolor, przejrzystość, szlif kamienia i próba metalu w dołączonym certyfikacie. Dla mnie to bardzo ważne i pokazuje, że sklep traktuje klienta poważnie. Dodatkowo szybka wysyłka, dobre zabezpieczenie i ubezpieczenie paczki. Kontakt telefoniczny przed wysyłką i torebka prezentowa z pudełkiem w komplecie. Fajna firma. Polecam
Mam wątpliwości co do użytych materiałów, a odpowiedź na maila odnośnie tego nie odpowiadała na wszystkie pytania i wyglądała, jak stworzona przez AI. Nie wiem też jakie srebro zostało użyte,bo z pewnością nie było tam tylko 925, o ile w ogóle byl. Piekny produkt, ale zmartwiona jestem formalnościami odnośnie użytych materiałów. Na zdjęciu widoczna jest, na lewym opalu idealnie "przecięcie " sprawiające,że wręcz przy "linijce" nagle znikają piękne drobiny opali etiopskich i jest zwykły, biały, nieprzeroczysty material. O to również pytałam, ale odpowiedź nie dotyczyła pytania pozdrawiam

Zadowolona klientka

Zakupiony pierścionek z turmalinami i spinelami jest piękny. Pierścionek ze słonikiem, spinelami i opalem - bardzo atrakcyjny. Pasują idealnie. To już moje kolejne zakupy w Songea.pl jak również Songea - Gems.pl ( z sympatyczną niespodzianką). Miła obsługa i bardzo dobry kontakt z klientem, przesyłka dostarczona bardzo szybko - solidnie i estetycznie zapakowana. Dotychczas jestem zadowolona z dokonywanych zakupów. Serdecznie polecam.
Piękna biżuteria. Jedyne czego mi brakuje to żeby był jakiś opis tej biżuterii (z czego jest zrobiona). Bo po zakupie egzemplarz znika ze strony i już nie sposób się dowiedzieć. Więc już tylko kojarzyłam, że zawieszka była też z białym złotem w opisie
Polecam sklep z biżuterią Songea. Piękna biżuteria a zakup przeprowadzony szybko i sprawnie. Można kupić wyjątkowy prezent dla bliskiej osoby lub coś dla siebie. Jedyne co nie przypadło mi do gustu to dosyć tandetne pudełko na pierścionek, które nie nadaje się na prezent. Myślę, że warto by kupić hurtowo lepsze pudełka.
wszystkie produkty,które zamówiłam są świetne,jak zwykle zamawiam opal ognisty,bo mam do tego kamienia szczególna słabość,bransoletka z cytrynami i szmaragdami równie piękna,zawsze,kiedy zajrzę na Waszą stronę,nie mogę się oprzeć i coś kupuję,pozdrawiam i do następnego razu
Bransoletka jest piękna . Kupiona na prezent . Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep Songea . Obsługa jest na najwyższym poziomie i biżuteria jest zjawiskowa i unikalna . Z wyrazami szacunku . Pozdrawiam
Zamówiłam 3 rzeczy: 2 pary kolczyków i pierścionek; jedne kolczyki i pierścionek odpowiadają zdjęciom, ale jedne kolczyki na zdjęciach były znacząco powiększone i kamienie miały delikatny kolor, a otrzymałam mało ciekawe bezbarwne kolczyki, w których w ogóle nie widać kamieni. Zamierzam je zwrócić. Niestety wchodząc w historię zamówień nie mogę wyświetlić zdjęć zamówionych rzeczy (?)

Piękna biżuteria

Biżuteria na żywo jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Bardzo dobry i szybki kontakt z klientem. Na pewno będę śledzić Państwa oferty w przyszłości. Magdalena Kozaczka
Piękna bransoletka .wszystko jest na najwyższym poziomie .Jestem bardzo zadowolona . Polecam wszystkim sklep Songea . Piękna bizuteria jest i przemiła i solidna obsługa . Pozdrawiam

Wyjątkowa biżuteria dla ceniących kamienie szlachetne i nie tylko

Jest to już mój drugi zakup w songea.pl, stosunek ceny do jakości biżuterii zasługuje na wyróżnienie. W szczególności gdy klient szuka odpowiedniego wyeksponowania kamieni a mniejsza wagę przywiązuje do kruszcu wyrobu. Dość niespotykane wzornictwo oraz bogaty wybór kamieni szlachetnych jest zdecydowanym atutem. Polecam dla szukających unikatowych egzemplarzy
Bardzo polecam ten sklep każdemu.jestem bardzo wdzięczna i zadowolona z zakupów i rabatów jaki otrzymałam Polecam z całego serca nie zawiedzie cię się . Bardzo dziękuję sprzedawcy.Kupiłam trzy rzeczy i nie żałuję .Piękne. kupujcie bo naprawdę warto.
Przepiękny pierścionek, wykonany z dbałością o szczegóły. Jestem zachwycona. Zamówiłam kolejny. Vardzo szybka realizacja zamówienia. Pozdrawiam i dziękuję.

Perfect

Kolczyki wyglądają fantastycznie, znacznie lepiej niż na zdjęciach, i są bardzo starannie wykonane. Wszystkie kamienie są zachwycające i doskonale dobrane. Zaraz po otrzymaniu zamówiłam pierścionek i z niecierpliwością na niego czekam.
Bardzo polecam ten sklep .Kupiłam kolczyki z opalami i potem dokupiłam pierścionek z tego samego wzoru.Wszystko pięknie współgra ze sobą jestem bardzo zadowolona.Super szybko paczki zostały wysłane jak również ceny można było się dogadać Pozdrawiam sprzedawcę i dziękuję.
Kolejny piękny zakup. Tym razem prezent dla siostry. Będę polecać państwa biżuterię. Dziękuję i pozdrawiam.
Kolczyki, ktore kupilam to rzeczywisccie piekny wyrob. Zakupu dokonalam latwo na stronie Songei i ekspresowo otrzymalam zakup. Songea to firma godna polecenia.
Wyszyło Ok. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem
Pierścionek piękny, oryginalny, nietuzinkowy- polecam!
😁Biżuteria jest przepiękna! Autentycznie piękna ! Za każdym razem. Wysyłka szybka, biżuteria dobrze zabezpieczona na czas transportu.