Ważny od: 25 wrz 2025
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieKLENOTA
Odpowiedź ze sklepu KLENOTA
Dziękujemy za pięć gwiazdek! Każda taka opinia daje nam motywację, by tworzyć biżuterię z jeszcze większą pasją. ✨
Odpowiedź ze sklepu KLENOTA
Dziękujemy za piękną ocenę! To dla nas wielka radość, że biżuteria KLENOTA spełniła oczekiwania. ✨
Odpowiedź ze sklepu KLENOTA
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię i poświęcony czas. Cieszymy się z pozytywnej oceny, ale jednocześnie bardzo zależy nam na tym, aby nasze usługi były jak najlepsze.
Będzie nam bardzo miło, jeśli podzielą się Państwo z nami informacją, co moglibyśmy jeszcze ulepszyć. Zachęcamy do kontaktu pod adresem info@klenota.com
– Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.
Zespół KLENOTA ♥
Jestem bardzo zadowolona . Kolczyk jest piękny .
Dziękujemy!
Cieszymy się, że biżuteria KLENOTA spełniła Twoje oczekiwania. Niech przynosi wiele radości każdego dnia. ✨
Dziękujemy!
Odpowiedź ze sklepu KLENOTA
Dziękujemy za ocenę i zaufanie! Cieszymy się, że nasza biżuteria mogła sprawić przyjemność. 💛
Odpowiedź ze sklepu KLENOTA
Dziękujemy za poświęcony czas i wysoką ocenę. Miło nam, że zakupy u nas spełniły oczekiwania.
Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że biżuteria KLENOTA sprawiła radość. ✨
KLENOTA
- +420603219313
- www.klenota.pl
- info@klenota.com
- Staré Město, Praha 1, CZE
KLENOTA
KLENOTA powstała w 2008 roku z miłości do biżuterii. Opieramy się na bogatej tradycji czeskiego złotnictwa i zachowujemy stare zasady, które sprawdziły się przez wieki: ręczne wykonanie, tradycyjne me...