LeksusGold

439 – łączna liczba opinii od 16 lis 2023

Ważny od: 11 sty 2024
leksusgold.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość biżuterii oraz jej staranne wykonanie. Opinie klientów o obsłudze są bardzo pozytywne, podkreślana jest miła, profesjonalna i pomocna postawa pracowników. Klienci bardzo często podkreślają szybką, ekspresową realizację zamówień oraz sprawną dostawę przesyłek. Doceniają również staranne, eleganckie i estetyczne pakowanie produktów, często gotowe na prezent. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako bezproblemowy, szybki i bardzo uprzejmy. Wygląd biżuterii – jej piękno, oryginalność i estetyka – jest bardzo wysoko oceniany przez klientów.

OpinieLeksusGold

Super sprzedawca! Czytelne i świetnie pokazane oferty, łatwość w dokonaniu zamówienia, szybka i bezproblemowa wysyłka. I przecudnej jakości złoty wyrób! Jestem zadowolona z zakupu w Waszym sklepie! Polecę @ad przyjaciołom...dama napewno wrócę do Was. Dziękuję , pozdrawiam serdecznie życząc wielu klientów i udanych transakcji - Hanna Dąbrowicka.

Odpowiedź ze sklepu LeksusGold

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Dla takich klientów pracujemy:) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia. LeksusGold

Kupiłam złotą zawieszkę z podkową i konikiem - jest przepiękna, piękniejsza niż się spodziewałam. Prezentuje się bardzo efektownie, mimo że jest niewielka każdy zwraca na nią uwagę i komplementuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Bardzo polecam

Sama bransoletka jest przepiękna,a grawer tabliczki w opakowaniu mnie zachwycił. Sprzedawca dopełnił mój grawer , cudowna niespodzianka i wygląda po prostu cudownie. Pakowanie z dbałością o każdy szczegół.Kontakt super, wysyłka ekspres. Dawno nie spotkałam się z takim podejściem do klienta.

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia. LeksusGold
Jeśli ktoś szuka biżuterii z klasą, która ma w sobie „to coś”, albo idealnego, pełnego wdzięku prezentu dla bliskiej osoby – gorąco polecam. To był strzał w dziesiątkę!

Wszystko super!

Paczka bardzo dobrze zabezpieczona a do tego sama biżuteria pięknie zapakowana. Gotowe na prezent :) a wcale nie zaznaczałam takiej opcji. Polecam
Elastyczne podejście do oferowanych produktów. Od ręki zrobiono zawieszkę o większym rozmiarze w stosunku do oferty wystawowej. Ekspresowa wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu LeksusGold

Dziękujemy ślicznie za pozytywną opinię. NIech literka dobrze się nosi:) Pozdrawiamy LeksusGold
Piekna zawieszka,szukalam czegos oryginalnego dla swojej wnuczki,bardzo mi sie spodobala zawieszka wiewiorka.Mysle,ze mojej wnuczce tez sie spodoba.

100% zadowolenia 👍

Wszystko, począwszy od wyglądu biżuterii, sposobu zapakowania i zabezpieczenia zamówionego przedmiotu oceniam na szóstkę z plusem!!!!

Odpowiedź ze sklepu LeksusGold

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną ocenę! ❤️ Cieszymy się, że kolczyki przypadły Pani do gustu. Życzymy, aby pięknie dopełniały każdą stylizację! ✨🥰
Super produkt, świetna obsługa, szybka dostawa. Produkt pięknie zapakowany. Miły kontakt telefoniczny z zapytaniem o produkt. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

Medalik na prezent

Zamówiłam srebrny medalik na prezent, medalik jest bardzo ładny, dokładnie taki, jakiego szukałam, jestem zadowolona, dziękuję 😊 bezproblemowy kontakt ze sklepem, szybka dostawa.
Bardzo dziękuję za kontakt w sprawie mojego zakupu i konsultację.Jestem zadowolona z obslugi i polecam sklep LEKSUS
Jak zawsze szybko,ładnie starannie zapakowane nie pierwszy zakup i sie nie zawiodłam

Dziękujemy ślicznie za pozytywną opinię. Pozdrawiamy LeksusGold
Podobala mi sie zawieszka w ksztalcie wiewiorki,to kupilam.Jestem zadowolona.

Biżuteria piękna

Wysyłka zgodnie z deklaracją. Biżuteria piękna. Gorąco polecam.

Wszystko idealnie

Szybka wysyłka, pięknie zapakowana biżuteria. Szczerze polecam
Towar znakomity wysokiej jakosci szybko i sprawnie polecam
Kolejny zakup.Blyskawiczna dostawa.Zero nerwów. Super sprzedawca
Piękny grawer

Blask LeksusGold

Bardzo miła obsługa. Fachowość i merytoryka. Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja. Zapewne wrócę do sklepu.

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia. LeksusGold
Super zadowolona zakupu

• +48507080140
  • leksusgold.pl
  • leksusgold@leksusgold.pl
  • Warszawa, POL

Witamy na stronie internetowej www.leksusgold.pl, która została stworzona specjalnie dla Państwa. Nasza firma "Leksus" s.c. istnieje już od 1999 roku. Początkowo mały sklepik przerodził się w sieć sal...