Opinie nt. sklepu sklep.semag.pl
1 sie 2024
Miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Semag, kupując puzzle FP do wyłożenia piwnicy i jestem naprawdę zadowolony! Od samego początku współpraca była niezwykle profesjonalna. Puzzle dotarły szybko i w doskonałym stanie, co znacznie ułatwiło mi pracę.
Świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Podłoga w piwnicy wygląda teraz estetycznie.
Cały proces zakupu i dostawy przebiegł bezproblemowo, co jest dla mnie ogromnym atutem.
31 lip 2024
Jestem bardzo zadowolony z zakupów!!!
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Semag. Puzzle są solidne, trwałe i zapewniają świetną amortyzację. Elementy idealnie do siebie pasują, co sprawia, że cała podłoga jest stabilna i wygodna w użytkowaniu.
Obsługa klienta w sklepie Semag zasługuje na wyróżnienie. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i szybko zrealizowali zamówienie. Przesyłka dotarła w terminie.
Z pewnością mogę polecić.