sklep.semag.pl- Logo - Opinie

sklep.semag.pl

Opinie (6) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (6)

Opinie nt. sklepu sklep.semag.pl

1 sie 2024

Miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Semag, kupując puzzle FP do wyłożenia piwnicy i jestem naprawdę zadowolony! Od samego początku współpraca była niezwykle profesjonalna. Puzzle dotarły szybko i w doskonałym stanie, co znacznie ułatwiło mi pracę. Świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Podłoga w piwnicy wygląda teraz estetycznie. Cały proces zakupu i dostawy przebiegł bezproblemowo, co jest dla mnie ogromnym atutem.
31 lip 2024

Jestem bardzo zadowolony z zakupów!!!

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Semag. Puzzle są solidne, trwałe i zapewniają świetną amortyzację. Elementy idealnie do siebie pasują, co sprawia, że cała podłoga jest stabilna i wygodna w użytkowaniu. Obsługa klienta w sklepie Semag zasługuje na wyróżnienie. Odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i szybko zrealizowali zamówienie. Przesyłka dotarła w terminie. Z pewnością mogę polecić.
19 lip 2024
9 kwi 2024
Absolutnie nic do zarzucenia :)
5 kwi 2024
2 kwi 2024