Klienci wielokrotnie podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, ich estetykę oraz trwałość materiałów. Dostawy są realizowane punktualnie i zgodnie z ustaleniami, co jest często doceniane ze względu na niezawodność. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, uprzejmością, zaangażowaniem oraz indywidualnym podejściem, a kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia jest sprawny, rzeczowy i otwarty. Proces zamawiania oceniany jest jako intuicyjny, prosty i wygodny. Sporadycznie pojawiają się sugestie dotyczące potrzeby lepszego informowania o statusie zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieadsystem.pl
Świetny asortyment, super narzędzie do wizualizacji grafik. Realizacja i dostawa w 100% zgodna z planem
Robiłam już w adsystem kilkanaście trybunek. Szybka realizacja zamówienia. Dobrej jakości trybunki, ładnie wyglądają, proste w składaniu. Polecam!
Produkt wykonany bardzo estetycznie, szybka dostawa. Świetna opcja samodzielnego wgrania projektu i wizualizacji wstępnej przed zakupem!!!
Bardzo dobra jakość wykonania i estetyczny wygląd roll-upu. Na plus również szybka realizacja zamówienia.
Perfekcyjna obsługa klienta i pomoc Ani Bargieł w realizacji zamówienia na konkretną godzinę.
Naprawdę zaskakująco szybki czas realizacji. nie mam żadnych zastrzeżeń
To jest to!
Sam system: praktyczny, poręczny. Wydruki najwyższej jakości. Szybka realizacja, bezproblemowa, punktualna dostawa. Efekt imponujący!
profesjonalna obsluga, terminowość, jakość wykonania
Polecam najlepsza firma pod słońcem :)
Wspaniała obsługa i najlepsza firma z jaką można tylko wymarzyć sobie współpracę.
Profesjonalnie, szybko i sprawnie, duży asortyment.