hammer.net.pl

Opinie łącznie (248) Opinie (151) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową wygodę butów, ich piękny, oryginalny i elegancki wygląd oraz wysoką jakość wykonania i zastosowanych materiałów. Obsługa klienta jest oceniana jako wyjątkowo miła i pomocna, a staranność oraz dbałość o detale w wykonaniu butów są często wyróżniane. Realizacja zamówień, w tym szybkość wysyłki i zgodność z opisem, również cieszy się pozytywnymi opiniami. Pojawiają się jednak pojedyncze wzmianki o dłuższym czasie oczekiwania na zamówienie. Niektórzy klienci zwracają także uwagę na trudności z dopasowaniem butów przy nietypowych wymiarach stopy.

Opiniehammer.net.pl

Wszystko super. Buty przepiękne

Obsługa klienta na najwyższym poziomie!

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Świetny kontakt i pro konsumencka postawa. Obuwie oczywiście świetnej jakości.
To najlepiej wykonane i najpiękniejsze buty jakie dotychczas kupiłam. Pierwszy, na pewno nie ostatni raz.

Szybki kontakt ze sprzedającymi, szybka przesyłka. Buty bardzo wygodne. Rozmiarówka standardowa. Polecam.
Jestem bardzo zadowolona. Płaszcz jest piękny, bardzo dobry jakościowo.

Najlepsze buty w tym kraju

Przepiękne, super wygodne, starannie wykonane, niemasowe buty a do tego unikatowe, indywidualne i super życzliwe podejście do klienta. To mój ulubiony sklep z obuwiem❤️
Buty są bardzo dobrze wykonane. Niestety jestem zmuszona zwrócić gdyż numer wkładki nie jest podany w widocznym miejscu i okazały się za małe. Co więcej, przyszły już w zniszczonym opakowaniu. Uważam, iż buty za 1000 zł powinny być lepiej zapakowane, w lepszej jakości kartonie.
Bardzo dobra jakość butów, dobrze ustawiony obcas.
Podeszwa nie jest skorzana, cholewka bardzo kuca, jak by była na objętość łydki, znacznie ulepszyło by wygląd i jakość. J Jak by nie starczyło materiału na cholewkę. Są lekkie, co dodaję plusa.
Piękne buty lecz ja akurat nie mogę sobie dopasować rozmiaru ponieważ mam sporą różnicę w długości stopy jednej od drugiej

Świetna jakość

Sklep z cudowną jakością obuwia. Jedynym minusem jest 10-cio dniowy czas oczekiwania na zamówienie buty. Ale warto poczekać.

Buty piękne i bardzo dobrze wykonane

Szybka wysyłka. Rozmiar zgodny ze standardową rozmiarówką. 39 to 39. Buty piękne i bardzo dobrze wykonane. To nie jest moja pierwsza para.
Jakość butów top! Dodatkowo Sklep ma niespotykaną w tych czasach obsługę. Podpowiedzi Pani Małgosi są bardzo trafne:) kozaki piękne!
Wszystko w porządku buty super wygodne
Piękne i starannie wykonane buty. Pełna klasa
Buty pięknie wykonane