najbardziej pozytywna opinia
19 wrz 2023
Pierwsza buty ,które kupiłam z oficjalnej strony ale posiadam kilka par kupionych na innych stronach. Cenię jakość wykonania,lubię design firmy,o wygodzie noszenia nie wspominając,bo jest to dla mnie oczywiste. Obsługa sklepu bardzo dobra. Czekam na swój rozmiar innego modelu obecnie niedostępnego
Opinie nt. sklepu Melvin & Hamilton
16 lis 2023
Dostawa była w miarę szybka ale dobrze by było gdyby w momencie składania zamówienia podać orientacyjny termin dostawy towaru. Ogólnie buty bardzo mi się podobają ,są starannie wykonane. Na pewno jeszcze kupię buty tej marki. Polecam Katarzyna Markowska
bardzo piękne buty - moja ocena najwyższa choć drobna uwaga!
proponowałbym kolor czerni bardziej pogłębić bo przy słońcu przebija w ciemny granat
Zawsze chętnie zaglądam na stronę MELVIN& HAMILTON uwielbiam te buty zwłaszcza męskie. Tyle rożnych ciekawych kombinacji kolorystycznych jak i fasonów nie znajdziesz w żadnej innej firmie obuwniczej. Należy zaznaczyć o naturalnej produkcji obuwia . Gorąco polecam.
29 paź 2023
Pięknie zapakowane. Zgodnie z opisem. Świetna jakośćKupiłam piątą parę butów w ciągu 2 lat. Nie chodzę już w żadnych innych