Zachęcam do korzystania z zakupów w Amigo-konie. Realizacja zamówienia odbyła się bardzo szybko, obsługa miła i profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów, towar przysłany był zgodny z opisem.
Zamówiłam ostrogi.Jedna z nich okazała się mniejsza od drugiej ,różnica (ok7-10 mm) była na tyle duża,że nie dało jej się włożyć na obuwie.Na szczęście znajomy ślusarz (nie bez trudności i z podjęciem ryzyka,że pęknie) rozgiął tą mniejszą ostrogę .
Usprawnienia? -Sprawdzajcie to co wysyłacie ludziom.
Dodatkowo ,rozczarował mnie brak w ofercie pasków do ostróg.
5 miesiące(-ęcy) temu
Dziękujemy za opinię. Prosimy pamiętać, że jeśli produkt nie spełnia oczekiwań lub jest wadliwy można skorzystać z możliwości zwrotu lub reklamacji.
Ofertę stale staramy się poszerzać i jesteśmy wdzięczni naszym klientom za sugestie.
Przeczytaj najbardziej pozytywną lub najbardziej krytyczną opinię
Pozytywne
Krytyczne
10 miesiące(-ęcy) temu
Usprawnienia? -Sprawdzajcie to co wysyłacie ludziom.
Dodatkowo ,rozczarował mnie brak w ofercie pasków do ostróg.
5 miesiące(-ęcy) temu
Dobrze zaopatrzony sklep, mila i rzeczowa obsługa, szybkie dostawy towaru zamówionego przez Internet. Tylko żeby choć jeden dzień w tygodniu sklep był czynny od 9.00, częściej bym go odwiedzala:)
Opinia zweryfikowana|
2 miesiące(-ęcy) temu
W soboty sklep w Będzinie jest otwarty od 8:00 - zapraszamy!
2 miesiące(-ęcy) temu
Szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane. Nie mam się do czego przyczepić
Opinia zweryfikowana|
1 miesiąc temu
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Bardzo dobra jakość produktu.
Sklep amigo-konie.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie amigo-konie.pl można skorzystać gwarancja Trusted Shops: z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł . Dowiedz się więcej
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych