kotamy.com

Opinie łącznie (2552) Opinie (1840) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie paczek, zwracając uwagę na dbałość o szczegóły oraz przyjemność z rozpakowywania. Dodatkowo doceniają drobne gratisy i upominki zarówno dla zwierząt, jak i właścicieli, które są miłym zaskoczeniem. Pozytywnie oceniany jest także szeroki wybór karm i akcesoriów, ich wysoka jakość oraz dostępność specjalistycznych opcji. Klienci wyrażają uznanie dla personalizowanych kartek i indywidualnego podejścia do zamówień, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna. Szczególne uznanie zdobywa także szybka, sprawna oraz terminowa realizacja zamówień. Produkty, zwłaszcza karma, są oceniane jako świeże, o dobrym składzie i przynoszące pozytywne efekty zdrowotne dla zwierząt.  Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące firmy kurierskiej oraz pojedyncze negatywne doświadczenia z brakiem odpowiedzi na zapytania do obsługi.

Opiniekotamy.com

Paczka od Kotamy to nie tylko zapas jedzonka na dłuższy czas, ale też ogromna frajda z oglądania radości mojej kotki, która zawsze musi otrzeć się o karton, poszeleścić bibułką i pooglądać wszystkie smaczki. Tak jakby naprawdę dostała prezent <3 Sklep oceniam bardzo pozytywnie - dostępność produktów dla kota ze specjalistyczną dietą jest duża, dostawa sprawna, paczka nie tylko śliczna, ale dobrze zabezpieczona. Dużym plusem są filtry na stronie, które ułatwiają szybkie wybranie produktów (co ma dla mnie duże znaczenie, bo kotka jest na diecie monobiałkowej). Jakość produktu do ceny naprawde dobra (b. dobre składy, ceny "normalne"). Dziękuję za prezencik dla kotki (tym razem śliczna myszka) jak i krówkę dla właścicielki :D wrócę na pewno - gdyby udało się ustawić funkcję na powtórzenie zakupów po zalogowaniu się, to też ułatwiło by mi to kolejne odwiedziny. Polecam z całego serca!
Nasz jedyny i ulubiony sklep :) solidna paczka, wszystko ekspresowo wysłane, prezenciki przy większym zamówieniu :) szeroki asortyment i porady w razie potrzeby. Zawsze kontakt bez zarzutu. Polecamy serdecznie!

POLECAMY!!

Ekspresowa realizacja zamówienia, sprawdzone produkty wysokiej jakości, profesjonalna obsługa a paczuszka to małe cudeńko - wszystko perfekcyjnie spakowane, produkty zabezpieczone na czas dostawy i te dedykowane karteczki i naklejki z kotami - pełen estetic!! Nasze kotki od razu wyczuły, że to przesyłka bezpośrednio dla nich ;)
Uwielbiam zamawiać stąd jedzonko i akcesoria dla moich kotów. Paczka zawsze wygląda wspaniale, jest dobrze zabezpieczona, ładnie zapakowana dla oka i widać, że mamy do czynienia z prawdziwymi miłośnikami zwierząt! Moja ulubiona stronka do zamawiania!
Zawsze pięknie zapakowane zamówienie, dbałość o szczegóły i bezpieczną podróż zawartości paczki. Super marki z dobrymi składami, ja i moje koty jesteśmy fanami, robicie świetną robotę! ❤️☀️

Kto kocha koty ten wróci po kolejne zamówienie

Przesyłka szybka, paczka pięknie przygotowana i zapakowana, a najbardziej rozczulające nyny imienne, dedykowane podziękowania. Dzięki takim drobiazgom plus przystępny cenom wraca się do sklepu. Polecam.
Dostawa na czas. Przejrzyste informacje ze strony sklepu kiedy coś się dzieje z dostawą. Zawsze jest gift dla kociej mamy oraz dla kotów :) Spory wybór w asortymencie. Luna i Lolek pozdrawiają 🐈‍⬛🐈‍⬛

Klasa premium

Przesyłka świetnie zabezpieczona, spakowana od serca nie dla sztuki, gratisy i dedykowana kartka dla kotów. Na pewno wrócimy z kolejnymi zamówieniami
Paczka dotarła w doskonałym stanie, pięknie zapakowana. Produkty są najwyższej jakości- w atrakcyjnych cenach. Właścicielki firmy dbają o klientów! Polecam!

Polecam. Karma pierwszej jakości dla mojego kotka. Paczka pięknie zapakowana prezent dla pupila i dla mnie . Dostawa bardzo szybka. Mnie kupiliście jako nowego klienta.
Jak zawsze doskonałe produkty, za którymi mój kot przepada. Wysoka jakość, pięknie zapakowana paczka i miły gratis dla puszystego członka rodziny. Atrakcyjne ceny! Polecam!
Jak zawsze - wszystko dotarło szybko, pięknie zapakowane i z miłym dodatkiem dla puszystych przyjaciół. Najlepszy sklep internetowy dla kotków. Polecam!

Bardzo szybka obsługa zamówienia od realizacji po wysyłkę

Polecam serdecznie! Bardzo szybka obsługa zamówienia od realizacji po wysyłkę. Paczuchy pięknie zapakowane i bardzo miły akcent gratisów.
Bardzo polecam ten sklep. Bardzo duży wybór dobrych karm dla kotka. Realizacja zamówienia bardzo szybka. Wszystko pieknie spakowane. A do tego jeszcze zawsze w paczce kartka zaadresowana imiennie dla kotka i jakaś niespodzianka😊
Wracam z kolejnymi zamówieniami. Super zapakowane, przede wszystkim zabezpieczone, co rzadko się zdarza u konkurencji. Miłe gratisy, kicius dziękuje
Dla mnie wszystko działa sprawnie.W łatwy sposób można dokonać zamówienia,fajnie opisane produkty.Wszystko zgodne z opisem a produkty ze strony KOTAMY są godne polecenia
Dziękuję za szybką przesyłkę wszystko poszło sprawnie bardzo miłym zaskoczeniem była karteczka z imieniem kotka dziękuję.
Po raz kolejny jestem pod wrażeniem. Paczka dla mojego kotka zapakowana z troską i miłością do zwierząt. Oby to się nigdy nie zmieniło. ❤️

Super wybór monoprotein dla kota

Szybko, solidnie i do tego z liścikiem i prezentem dla kota oraz człowieka :-) Świetny asortyment, duży wybór wysokiej jakości mokrych karm monoproteinowych dla kotów. Sklep godny uwagi!
Możliwość zamówienia pojedynczych saszet to świetna opcja :) zwłaszcza dla wybrednych mruczków. Paczka została dobrze zabezpieczona i realizacja zamówienia była sprawna i szybka.