Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne, klienci doceniają profesjonalizm i uprzejmość personelu. Klienci często podkreślają atrakcyjny wygląd i estetykę zamówionych produktów. Szybkość i terminowość wysyłki są bardzo często chwalone przez klientów. Kontakt ze sprzedawcą oceniany jest jako bardzo dobry, szybki i bezproblemowy. Produkty przeważnie odpowiadają opisowi na stronie i oczekiwaniom klientów. Klienci często podkreślają wygodę użytkowania zamawianych produktów, zwłaszcza butów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklepbialikovski.pl
Wygoda😍
Świetna obsługa sklepu! Szybka wysyłka, nic dodać, nic ująć! Już druga para butów, ponieważ pierwsze okazały sie bardzo wygodne i osoba obdarowana zażyczyła sobie takie same, tylko w innym kolorze. Zaletą tych butów jest to, ze na śródstopiu są szerokie, dzięki temu baaardzo wygodne! Lepiej wziąć rozmiar mniejszy, ponieważ rozmiarówka jest zawyżona. Buty pieknie prezentują sie na stopach! Polecam 😊
Zadowoleni.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu w tym sklepie. Pomimo iż wystąpiły drobne trudności związane z zakupem problem został rozwiązany szybko, kompetentnie i z korzyścią dla nas.
Wspaniały kontakt. Produkt zgodny z foto na stronie sklepu. Jakość b.dobra produktu. Wysyłka oraz sposób płatności dla każdego nabywcy. Polecam
Lepiej już chyba nie da się zrobić. Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Z całego serca polecam ten sklep.
Strona czytelna, łatwe wyszukiwanie, dokładny opis i zdjęcia.
Sam kufer- świetna jakość za sensowną cenę.
Świetna sakwa, zamówiłem z zamkiem - wszystko jest w porządku. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda świetnie, a na drugi również :)
Świetny sklep i towar:)
Świetny kontakt z obsługą, duże zaufanie dla klienta. Polecam.
Profesjonalna żetelna obsługa, a jakoś obuwia bardzo dobra
Buty stylistycznie bardzo ładnie wykonane, zgrabne. Kolor brąz na piątkę. Lekkie i wygodne.
Produkt taki jak na stronie sklepu. Kontakt ze sprzedającym wyśmienity. Polecam.
Buty męskie
Przysłany produkt jest dokładnie taki jak przedstawiony na stronie. Co ważne wielkość buta odpowiada dokładnie zmierzonej długości stopy. Szybka dostawa.
krawat
Bardzo dobrze wygląda na mojej Yadzi.
Buty wyglądają super lecz niestety przez brak szczegółowych wymiarów np. szerokości itp nie pasują na mnie
Bardzo dobra jakośc. Pasują idealnie , wygodne i lekkie.
Świetna jakość wykonania – skóra wygląda szlachetnie i dobrze się układa. Rozmiar zgodny z opisem.
Buty SUPER!!!!!! obsługa jak i cały asortyment na najwyższym poziomie. Polecam sprzedawce
Produkty najwyższej jakości.
Obsługa i termin realizacji bez najmniejszych uwag. Zgodnie z oczekiwaniem.
Dziękuję bardzo, buty uważam są super, przesyłka została dostarczona terminowo.
Polecę sklep innym i na pewno wrócę do zakupów w tej firmie.
Lubię wasze buty motocyklowe.