12 lis 2023
Oliwki najlepsze na świecie. Duże i soczyste w pysznej zalewie. Czerwone papryczki lekko słodkawe ale i słone. Nie są ostre. Figi mięciutkie, smakują jak pyszna czekolada, ich smak rozpływa się w ustach. Śliwki miękkie i mokre, smak niesamowicie skondensowany w jednej śliwce. Po prostu pyszne ❤️
Zdjęć nie dodam bo zanim pomyślałam już nic nie było
Po raz kolejny papryczki nadziewane serem po paru dniach przechowywania w lodówce w oryginalnym opakowaniu sfermentowały. Pudełka z zawartością najpierw spuchły a potem samoczynnie otworzyły się.
Produkt nie nadawał się do spożycia.
Co tu można dodać oliwki poprostu przepyszne jak często kupuje to jeszcze szybciej znikają
21 sie 2024
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze oliwki znikają w takim tempie! To dla nas najlepszy komplement. Zapraszamy po więcej! 😊
Szybkość realizacji. Super smak. Doskonałe opakowanie.
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkości realizacji, smaku naszych produktów i opakowania. Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet! Zapraszamy ponownie! 🫒📦
Produkty z wysokiej półki,szybka dostawa polecam w 💯%
22 godziny temu
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie i również polecamy się w 💯%! 😊
4 wrz 2024
Najlepsze oliwki i suszone pomidory jakie jadłam:)
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze oliwki i suszone pomidory zdobyły Pani uznanie. To dla nas ogromna radość, że smakują Państwu nasze produkty! Zapraszamy ponownie i życzymy wielu pysznych chwil z naszymi przysmakami! 🫒
22 sie 2024
Super sklep.
Doskonałe produkty i perfekcyjna obsługa. Polecam.
23 sie 2024
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniają Pana oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie! 😊
29 sie 2024
Polecam sklep. Bardzo dobra oliwa
Szybka dostawa.
30 sie 2024
Dziękujemy serdecznie za polecenie i miłe słowa! 🫒 Cieszymy się, że oliwa spełniła Pani oczekiwania, a dostawa była szybka. Zapraszamy ponownie na zakupy! 😊
Dostawa szybką,oliwki najlepsze na świecie
Odpowiedź ze sklepu kochamoliwki.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Bardzo się cieszymy, że docenia Pani nasze oliwki i szybką dostawę. Zapraszamy ponownie po więcej ulubionych smakołyków! 🫒😊
Szybka dostawa najlepszych oliwek
22 godziny temu
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że docenia Pan nasze oliwki i szybką dostawę. Zapraszamy ponownie! 😊