Sklep EuroFrance Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, zamienniki, oryginalne

Opinie łącznie (3929) Opinie (1063) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i kompetentna. Klienci bardzo wysoko oceniają zgodność towaru z opisem oraz dopasowanie części do zamówionych modeli. Możliwość weryfikacji części po numerze VIN jest oceniana bardzo pozytywnie i daje klientom poczucie bezpieczeństwa zakupu. Produkty są oceniane jako dobrej jakości, trwałe oraz często oryginalne, co budzi zaufanie kupujących. Klienci chwalą także staranne i solidne zapakowanie przesyłek. Choć obsługa klienta jest na ogół oceniana bardzo dobrze, sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia do kontaktu. Zdarzają się również pojedyncze uwagi dotyczące niewystarczającego zabezpieczenia przesyłek.

OpinieSklep EuroFrance Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, zamienniki, oryginalne

Ogólnie wszystko w porządku. Na początku były drobne nieporozumienia, ale sprzedawca od razu przychylił się do mojego stanowiska i wszystko zostało wyjaśnione. Trochę nietypowe, ale bardzo przyjemne. Dziękuję Jeśli chodzi o jakość: wygląda dobrze, chcę wierzyć, że to rzeczywiście oryginał, czas pokaże :)

Odpowiedź ze sklepu Sklep EuroFrance Renault, Dacia, Citroen, Peugeot, zamienniki, oryginalne

Dziękujemy serdecznie za wystawienie oceny i podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że mimo drobnych nieporozumień na początku udało się wszystko sprawnie wyjaśnić i że współpraca okazała się przyjemna. Co do jakości części - mamy nadzieję, że spełni ona Pana/Pani oczekiwania i potwierdzi swoje OE/OEM pochodzenie w codziennym użytkowaniu. Czas rzeczywiście jest najlepszym sprawdzianem! Będziemy do dyspozycji przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiamy, zespół EuroFrance

EuroFrance - solidny sklep z częściami.

Dobra komunikacja z obsługą sklepu, zaangażowanie pracowników w dobór odpowiednich części po nr vin, części zgodne z zamówieniem i oryginalne, przesyłka dobrze zapakowana i oklejona oznaczeniami " Nie rzucać" a takich oznaczeń trzeba używać bo kurierzy nie szanują cudzych własności. Jestem zadowolony z zakupów.

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że dobór części po numerze VIN przebiegł sprawnie, a zamówienie dotarło do Pana w pełni zgodnie z oczekiwaniami. Dokładamy wszelkich starań, aby każda przesyłka była odpowiednio zabezpieczona i oznakowana - bezpieczna dostawa to dla nas priorytet. Będzie nam miło gościć Pana ponownie! Zespół EuroFrance
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie, rzeczowo. Skorzystałem z możliwości sprawdzenia zgodności części z numerem VIN. Odpowiedź przyszła ekspresowo, do tego cena części była najkorzystniejsza ze wszystkich, sprawdzonych przeze mnie w sieci. Szczerze polecam.

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że weryfikacja zgodności po numerze VIN okazała się pomocna i że cały proces przebiegł sprawnie. Staramy się, aby każde zamówienie było obsługiwane rzetelnie i w dobrej cenie - miło wiedzieć, że to doceniasz. Zapraszamy ponownie! Zespół EuroFrance
Zalezalo mi aby kupic czesc dobrej marki a nie jakis zamiennik ktory wytrzyma kilka miesiecy, na Eurofrance znalazlem wytrzymałą poduszke stabilizator silnika do naszego busa kampera offroad. Szybka wysylka, super enamel i super jakość. Dziekuje I polecam wszystkim z czystym sumieniem.

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że oferowana przez nas część spełniła Państwa oczekiwania, szczególnie w tak wymagającym zastosowaniu jak pojazd typu bus/kamper offroad. Stawiamy na sprawdzone i trwałe rozwiązania, które zapewniają niezawodność znacznie przewyższającą standardowe zamienniki. Dziękujemy za zaufanie oraz rekomendację i pozostajemy do Państwa dyspozycji przy kolejnych potrzebach. Zespół EuroFrance

Podobało mi się bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki

Podobało mi się bardzo dobre zabezpieczenie zawartości przesyłki. Nie podobało mi się to , że dwóch dniach od wpłaty, kiedy się upomniałem o zamówienie nastąpiła wysyłka. Na plus też niski koszt wysyłki, gdzie wielu sprzedawców w wysokim nieuzasadnionym koszcie wysyłki ukrywa wartość sprzedanych przedmiotów. W tym wypadku jest nawet bardziej niż ok

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za świetną opinię! Miło nam, że jesteś zadowolony zarówno z produktu, jak i obsługi. To dla nas ogromna motywacja 💪 Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół EUROFRANCE
Byłoby pięć gwiazdek gdyby nie opóźnienie w realizacji wysyłki. Na stronie wyraźnie była podana informacja że w przypadku zamówienia do danej godziny, wysyłka zostanie nadana w następny dzień. Wyszła za trzy... a tłumaczenie że dlatego takie opóźnienie ponieważ była weryfikacja numeru WIN - trochę słabo... nigdzie nie było informacji że weryfikacja zgodności z numerem VIN ma wpływ na opóźnienie wysyłki a szczególnie zależało mi na czasie.

Szanowny Kliencie, dziękujemy za Pana opinię. Priorytetem naszej firmy jest dostarczanie części w 100% dopasowanych do pojazdu, dlatego każde zamówienie przechodzi obowiązkową weryfikację techniczną po numerze VIN. Proces ten został zrealizowany niezwłocznie, a wysyłka nastąpiła 48h po zakupie. Przykro nam, jeśli ta procedura wpłynęła na Pana plany – Pana uwagę dotyczącą komunikacji na stronie przekażemy do odpowiedniego działu, aby w przyszłości uniknąć nieporozumień. Pozdrawiamy, Zespół EUROFRANCE
Nie pierwsze i zapewne nie ostatnie zakupy. Zamówienie złożone przez platformę zakupową na stronie, wybrany towar, dziwnie droga dostawa paletowa do niepozornego towaru, opłacone i telefon niedługo potem. Sprawny zwrot przepłaconej przesyłki, szybko towar w fabryce marzeń. Polecam.

Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za ponowne zaufanie i stałą współpracę! Cieszymy się, że docenił Pan naszą rzetelność – szybka korekta kosztów dostawy i zwrot nadpłaty to dla nas standard uczciwego podejścia do klienta. Miło nam słyszeć, że towar szybko trafił do Pana. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy, Zespół EUROFRANCE
Kontakt telefoniczny w celu zmiany zamówienia (po nr vin wyszlo że zamówiłem lampę nie pasującą do mojego modelu) szybka rozmowa, zmiana i dwa dni później części były u mnie. Oryginały dostępne od ręki, dla mnie super, nie trzeba było ściągać z Francji

Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za to szczegółowe i tak pozytywne feedback! Bardzo nas cieszy, że nasza procedura weryfikacji części po numerze VIN pozwoliła uniknąć pomyłki i oszczędzić Pana czas. Profesjonalne doradztwo oraz posiadanie szerokiego asortymentu oryginalnych części bezpośrednio w naszym magazynie to fundamenty, na których budujemy zaufanie do EuroFrance. Cieszymy się, że mimo konieczności zmiany zamówienia, paczka dotarła do Pana tak szybko. Pozostajemy do Pana dyspozycji i zapraszamy ponownie! Z poważaniem, Zespół EuroFrance

Wszystko gra, bezproblemowe zakupy to były

Przesyłka wysłana szybko, część pasowała do wskazanego pojazdu, na każdym etapie realizacji status wysyłki był aktualizowany. Polecam

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że część dotarła sprawnie i spełniła oczekiwania co do montażu w Państwa pojeździe. Staramy się, aby cały proces - od zamówienia po dostawę - przebiegał jak najbardziej przejrzyście i sprawnie. Liczymy na kolejne zamówienia! Zespół EuroFrance
Nowa część choć nie była oryginalnie zapakowana jak by ktoś ją np. wcześniej kupił. Działa jak na razie poprawnie te choć to dopiero 4 dzień jazdy. Obsługa profesjonalna. Jestem zadowolony.

Dziękujemy za podzielenie się opinią i cieszymy się, że część działa poprawnie, a obsługa spełniła Pana/Pani oczekiwania! 😊 Przyjmujemy do wiadomości uwagę dotyczącą stanu opakowania - zależy nam, aby każda przesyłka docierała w sposób, który nie budzi żadnych wątpliwości, i postaramy się to poprawić. Życzymy dalszej bezawaryjnej jazdy, a w razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby pomocy - jesteśmy do dyspozycji. Zespół EuroFrance
Kontakt na wysokim poziomie. Dostawa bez opóźnień. Możliwość zwrotu przedmiotu w sytuacji niezgodności.

Dziękujemy za miłą opinię i cieszymy się, że cały proces - od kontaktu, przez dostawę, aż po możliwość zwrotu - przebiegł sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. 😊 Zapraszamy ponownie! zespół EuroFrance

Wszystko ok. Szybkie zamowienie

Zamawiałem filtry do przeglądu (oleju, kabiny, powietrza) do combo (to samo co Berlingo 3 i Rifter). Mogłaby się pojawić jakaś wyszukiwarka po Vin auta albo po modelach auta

Dzień dobry, dziękujemy za zakup i miłe słowa - cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie. Dziękujemy też za sugestię dotyczącą wyszukiwarki po VIN lub modelu auta - to cenna wskazówka, szczególnie przy takich platformach jak Combo/Berlingo/Rifter, gdzie jeden model kryje się pod kilkoma nazwami. Przekazujemy ją dalej. Do zobaczenia przy kolejnym przeglądzie! zespół EuroFrance

Brak uwag.

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna reakcja na prośbę o weryfikację części z numerem VIN, niezwłoczna realizacja zamówienia. Wszystko zgodne, bez problemów. Gorąco polecam!

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza usługa weryfikacji numeru VIN okazała się dla Pana pomocna i pozwoliła na pewny zakup. Naszym priorytetem jest nie tylko szybkość logistyki, ale przede wszystkim fachowe doradztwo techniczne, które eliminuje ryzyko pomyłki przy doborze części. Dziękujemy za zaufanie i gorąco zapraszamy do ponownej współpracy przy kolejnych serwisach pojazdu. Zespół EuroFrance
Otrzymałem ogranicznik. Czekam jeszcze na pieniążki za odesłany prze zemnie ogranicznik błędnie zamówiony nie do tego modelu. Pozdrawiam Adam Sawczuk

Dzień dobry, Panie Adamie. Dziękujemy za wiadomość i przepraszamy za zaistniałe niedogodności. Rozumiemy, że czeka Pan na zwrot środków za odesłaną część - chętnie to wyjaśnimy. Proszę napisać do nas na cs@eurofrance.com, a zajmiemy się sprawą bez zbędnej zwłoki. Zespół EuroFrance
Część pasowała zgodnie z OE, [przesyłka dobrze zapakowana dotarła bardzo szubko.

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że część idealnie pasowała zgodnie z numerem OE i że przesyłka dotarła szybko i w całości. To dla nas ważne, by każde zamówienie trafiało do klienta bez żadnych niespodzianek. Zapraszamy ponownie! Zespół EuroFrance
Dobrze działający sklep, wybrane na stronie, zamówienie i szybka dostawa, polecam

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię i ocenę 5/5! 😊 Cieszymy się, że cały proces - od wyboru części na stronie, przez zamówienie, aż po dostawę - przebiegł sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie! Zespół EuroFrance

Ramię wycieraczki renault clio 3 - zamiennik do 8200814567 -7701071167 (288860982R)

Jest trochę dłuższe niż oryginalne ramię z renault clio3 (2011r) prawe (pasażer) o ok 0.5cm, ale w niczym to nie przeszkadza w użytkowaniu. Reasumując można stosować jako zamiennik do 8200814567 - zamówione 7701071167 (nr wybity na części 288860982R). Kiepsko zabezpieczony towar w paczce - końcówka wycieraczki ewidentnie uderzała przez cały czas transportu w boku kartona (zdarta farba) ale na szczęście karton wytrzymał - część powinna być unieruchomiona w paczce. Kontakt i obsługa ze Sprzedawcą bdb - pomocni. Ogólnie polecam.

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że część działa prawidłowo. Chcielibyśmy wyjaśnić, że jest to nowa, oryginalna część, a różnica w długości o około 0,5 cm może wynikać ze zmian, które wprowadza sam producent – zdarza się to dość często. Dziękujemy również za uwagi dotyczące zabezpieczenia paczki – na pewno je uwzględnimy przy kolejnych wysyłkach, aby części były jeszcze lepiej unieruchomione i transport był bezpieczniejszy. Miło nam słyszeć, że kontakt i obsługa spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie i dziękujemy za polecenie!
Zamówiona część pasuje idealnie. Dostawa szybka oraz bezproblemowa. Obsługa bardzo pomocna. Polecam każdemu.

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że część dopasowała się idealnie, a dostawa i obsługa spełniły Pana/Pani oczekiwania. Miło nam, że poleca nas Pan/Pani innym - to dla nas najlepsza motywacja do dalszego działania. Zapraszamy ponownie! Zespół EuroFrance
Dobry kontakt ze sprzedającym drogą e mail, szybka dostawa i co najważniejsze część przyszła taka jaka miała przyjść a nie jak u innych na zdjęciu i w rzeczywistości co innego.

Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za tę opinię! Cieszymy się, że docenił Pan sprawną komunikację mailową oraz zgodność towaru z ofertą. Transparentność i rzetelne prezentowanie części na zdjęciach to nasze priorytety, dzięki którym budujemy zaufanie Klientów. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy, Zespół EUROFRANCE
część jest swietna, naprawde ciesze sie ze u was kupiłem i wiem ze to pierwszy ale nie ostatni zakup (dolot do berlingo 1 1.6hdi

Szanowny Panie, Bardzo dziękujemy za tak serdeczną opinię i zaufanie przy wyborze układu dolotowego do Pana Berlingo! Pana słowa o tym, że to "pierwszy, ale nie ostatni zakup", są dla całego naszego zespołu największym powodem do dumy. Cieszymy się, że jakość części oraz przebieg transakcji przekonały Pana do EuroFrance. Naszą misją jest dostarczanie sprawdzonych komponentów, które przywracają pełną sprawność samochodom naszych klientów. Trzymamy Pana za słowo i z wielką przyjemnością powitamy Pana ponownie przy okazji kolejnych zakupów motoryzacyjnych. Z poważaniem, Zespół EuroFrance