Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki i terminowy czas dostawy. Jakość produktów oraz ich skuteczność są często chwalone, a same produkty i usługi uznawane za łatwe i intuicyjne w użyciu, nawet dla osób bez doświadczenia. Kontakt z obsługą klienta jest wysoko oceniany, często podkreślana jest cierpliwość, fachowe doradztwo oraz sprawność komunikacji. Wśród negatywnych opinii pojawiły się pojedyncze przypadki poważnego opóźnienia w dostawie oraz skargi na wadliwość części zamówienia. Zdarzył się również przypadek całkowitego braku efektu działania produktu/usługi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieeasyklima.pl
Polecam produkt waszej firmy jakość do ceny u innych w podobieństwie na rynku do kupienia nie są o klasie Premium jaki posiadacie waszej ofercie różnego typu do zapotrzebowania kompletnej poprawy z uszczelnieniem jak i olejem smarującym i cicho działający układem klimatyzacji jest sprawdzonym przeze mnie już 5 lat różnego typu Marek aut Renault, Mercedes BENZ. Polecam wysoka jakość produktu, bezproblemowość w użyciu nawet dla laika. A co najważniejsze produkt zgodny z dyrektywami i certyfikatami użyciu Unii Europejskiej zielonego ładu bez uszczerbku dla przyrody. Pozdrawiam dziękuję oby tak dalej.
Bardzo dobry produkt, zamówiłem zestaw z do napełniania razem z dodatkowymi butlami. Uzupełnienie banalnie proste i już po chwili było czuć efekt uzupełnienia. Jeśli instalacja nie jest fizycznie uszkodzona i szczelna to takie samodzielne uzupełnienie jest świetną opcją. Polecam każdemu !
Jestem zadowolony ze przy pomocy środka R134a. mogę się cieszyć chlodkiem w te upalne dni.Swietny środek klima śmiga jak nigdy
Rewelacyjny kontakt jaknindoractwo. Osiągnąłem temperaturę ( mierzoną na kratce nawiewu) na poziomie 1,8°C. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu easyklima.pl
Dziękujemy za zaufanie do EasyKlima. Cieszymy się, że nasza EasyKlima do napełniania klimatyzacji samochodowej spełniła Pana oczekiwania. Miło nam również, że docenił Pan nasz kontakt, doradztwo oraz osiągnięte rezultaty. Dziękujemy za polecenie!
Więcej informacji na easyklima.com.
Czas realizacji zamówienia, komunikacja, paczka, wszystko idealnie.
Bardzo duży pozytyw. Dziękuję.
Jest to już mój kokejny zakup. Bardzo polecam produkty Easyklima !!!
Wszystko było szybko i sprawnie załatwione , szybko dotarło do mnie.
Dziękuję
The best prices and the fastest delivery.
Ok🥶
Jest OK
Odpowiedź ze sklepu easyklima.pl
Dziękujemy za zaufanie do EasyKlima. Cieszymy się, że nasza EasyKlima do napełniania klimatyzacji samochodowej spełniła Pana/Pani oczekiwania.
Więcej informacji na easyklima.com.
Termin dostawy.