Opinie łącznie (2206) Opinie (1228) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 mar 2023

teamnet-software.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia, szybką wysyłkę licencji oraz natychmiastowe otrzymanie kluczy. Opinie podkreślają wysoki poziom obsługi klienta, indywidualne podejście, zaangażowanie oraz uprzejmość pracowników. Klienci doceniają profesjonalne, szybkie i skuteczne wsparcie techniczne oraz indywidualną pomoc w przypadku problemów z instalacją lub aktywacją. Użytkownicy często wspominają o przejrzystości, szczegółowości lub czytelności instrukcji instalacji. Wielu klientów pozytywnie ocenia atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Klienci podkreślają poczucie bezpieczeństwa dzięki legalności oprogramowania oraz dołączonym certyfikatom autentyczności. Choć instrukcje instalacji są najczęściej oceniane pozytywnie, pojawiają się sporadyczne sugestie dotyczące ich rozbudowania.

Opinieteamnet-software.pl

Wysoka jakość

Jestem mile zaskoczona jakością obsługi. Program został dostarczony z nieznacznym opóźnieniem, jednakże sytuacja szybko została rozwiązana i wyjaśniona. Doskonały kontakt ze sklepem.

Dobra oferta

Dobra cena w porównaniu do podobnych ofert, błyskawiczna realizacja zamówienia (elektroniczna dostawa), certyfikat autentyczności, działający kod, towar zgodny z opisem.
Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie. Ceny przystępne i profesjonalna obsługa. Do licencji dołączone były certyfikaty legalności oprogramowania. Na szczególną pochwałę zasługuje postawa Pana Marcina. Bardzo sympatyczny człowiek. Spokojnie i cierpliwie wytłumaczył i pomógł mi w instalacji zakupionych licencji, za co raz jeszcze bardzo dziękuję i z czystym sumieniem polecam zakupy w TEAMNET :)
To świetna wiadomość, że udało się wymienić licencję bez większych problemów. Co szczególnie podobało się: • Szybka i konkretna odpowiedź ze strony wsparcia • Profesjonalne podejście i zrozumienie sytuacji klienta prywatnego.
Dzień Dobry ,na tę chwilę trudno mi się wypowiedzieć ,bo perturbacje w sprawie realizacji zamówienia trwały prawie 14 dni operator Przelewy 24 nie wykazał się profesjonalizmem , co spowodowało zjawisko śnieżnej kuli :):):) jeszcze nie zainstalowałem oprogramowania, ale warto się zastanowić nad szybkim realnym przepływem informacji w obie strony, Udało się zrealizować zamówienie , to ważne ,teraz kolejny krok ,czyli instalacja :)

Odpowiedź ze sklepu teamnet-software.pl

Dzień dobry Panie Andrzeju, dziękujemy za wiadomość. Wszystkie wskazane przez Pana informacje są zgodne, jednak zabrakło jednej istotnej kwestii. Kwota, którą Pan wpłacił, różniła się od wartości zamówienia. W związku z tym system Przelewy24 nie mógł automatycznie zaksięgować płatności, a środki pozostawały w oczekiwaniu na wyjaśnienie. W takiej sytuacji transakcja może zostać sfinalizowana dopiero po dopłacie brakującej kwoty lub po decyzji sprzedawcy o realizacji zamówienia po niższej cenie. Z uwagi na tę niezgodność konieczna była dodatkowa weryfikacja oraz ręczne zaksięgowanie środków przez pracownika, co niestety wydłuża czas realizacji. Dopiero po otrzymaniu Pana wiadomości mogliśmy zająć się sprawą bezpośrednio. Warto dodać, że wcześniej zgłosił Pan problem do Przelewy24, gdzie czas odpowiedzi może wynosić do 14 dni. Gdyby kontakt został skierowany od razu do nas, moglibyśmy szybciej zweryfikować transakcję i wyjaśnić sytuację. W związku z powyższym uważamy, że wystawiona opinia nie oddaje rzeczywistego przebiegu zdarzeń, ponieważ problem nie wynikał z naszej strony, lecz z niezgodności w płatności. Pozostajemy do dyspozycji w razie dodatkowych pytań.

Obsługa klienta jest bezcenna.

Z Microsoftem nigdy nie jest łatwo. ale dzięki świetnej kompetentnej Pani z obsługi klienta wszystko się udało. ONI SA PO PROSTU REWELACYJNI.

Pozytywne zaskoczenie

Przystępne ceny i szybka realizacja zamówienia przez całą dobę. Konsultanci starają się szybko rozwiązać problemy zgłaszane przez Klientów. W moim przypadku Pani Dorota bardzo zaangażowała się w pozytywne rozwiązanie zgłoszonego problemu handlowego. Wynik przerósł moje oczekiwania. Dziękuję

Szybka realizacja i klucz produktu przekazany wprost.

Szybka realizacja i klucz produktu dostępny w mailu co sprawia że mogę go użyć w chmurze 365 bez wysyłania dodatkowych informacji na temat firmy czy dodania kodu poprzez relację zaufania ze sprzedawcą.
Super obsługa jeśli chodzi o kontakt i pomoc telefoniczną. Proces zakupu przebiegł sprawnie, szybko, wszystko jasne i czytelne. Wrócę po kolejne zakupy. Polecam
Świetny sklep i przede wszystkim oryginalne klucze do oprogramowania. Zdecydowanie polecam . To mój drugi zakup.
Ilość możliwych gwiazdek to za mało. Dawno nie spotkałem się z pracownikami sklepu, którzy są dla klienta. Zachowanie po zgłoszonym problemie zachwyciło mnie, a wręcz wzruszyło. Pomimo, że tzw. obsługa klienta jest do godziny 17 to ja otrzymałem telefon z pomocą po godzinach pracy. Jestem pełen podziwu. Dziękuję bardzo za pomoc

Szybka realizacja zamówienia i profesjonalne wsparcie

Szybka realizacja zamówienia. Przy trudnościach w instalacji oprogramowania profesjonalne wsparcie. Polecam!

Zamówienie Eset

Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie w czasie podanym przez realizującego zamówienie. Opis czytelny i proste uruchomienie oraz zarejestrowanie produktu. Cena konkurencyjna.
Dać szczere recenzje programów. Np. Office 2021 będzie dla wielu pod kilkoma względami gorszy niż 2016 czy 2019.
Ok. Jak dotychczas wszystko sprawne. Dostawa bez zastrzeżeń. Do pracy w sam raz.

Zakup OK

Zakup został zrealizowany bez zbędnej zwłoki (w ciągu godziny) bez konieczności zakładania własnego konta czyli jako gość, wybierając dogodny dla ,mnie sposób płatności
Profesjonalne podejście do klienta. Klient nie zostaje sam sobie po zakupie ale otrzymuje również wsparcie techniczne.
Szczegóły instrukcji Instrukcja powinna być bardziej szczegółowa na więcej przypadków instalacji np. w moim przypadku potrzebowałem użycia klucza generycznego do prawidłowej instalacji (błąd 0xc004f050). Poza tym wszystko w porządku.
Szybkie wysłanie produktu, pierwszy klucz był wadliwy, ale po zgłoszeniu problemu natychmiastową reakcja i przesłanie drugiego produktu. Polecam

Warto skorzystać!

Jestem naprawdę zadowolony! Szybka realizacja zamówienia, skuteczny kontakt przez e-mil. Zakup i obsługa lepsze niż się spodziewałem. Tak trzymać!