teamnet-software.pl

Opinie łącznie (2076) Opinie (1172) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień, szybkie dostarczenie kluczy oraz sprawność całego procesu zakupu. Wysoko oceniana jest jakość pomocy technicznej, która wyróżnia się szybkością reakcji, indywidualnym podejściem oraz skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Wielu klientów chwali łatwy, szybki i miły kontakt z obsługą, zarówno mailowo, jak i telefonicznie. Doceniane są dołączone instrukcje instalacji, przejrzystość materiałów oraz atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych produktów. Klienci zwracają również uwagę na gwarancję legalności oraz oryginalności oprogramowania, co buduje poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo profesjonalna, rzetelna i godna zaufania. Niektórzy klienci sugerują jednak, że instrukcje instalacji mogłyby zostać nieco ulepszone, aby były jeszcze bardziej przejrzyste.

Opinieteamnet-software.pl

Szczegóły instrukcji Instrukcja powinna być bardziej szczegółowa na więcej przypadków instalacji np. w moim przypadku potrzebowałem użycia klucza generycznego do prawidłowej instalacji (błąd 0xc004f050). Poza tym wszystko w porządku.
Szybkie wysłanie produktu, pierwszy klucz był wadliwy, ale po zgłoszeniu problemu natychmiastową reakcja i przesłanie drugiego produktu. Polecam

Warto skorzystać!

Jestem naprawdę zadowolony! Szybka realizacja zamówienia, skuteczny kontakt przez e-mil. Zakup i obsługa lepsze niż się spodziewałem. Tak trzymać!
Klucz do MS Office 2021 doszedł w ciagu 10 min wraz z instrukcją. Wprawdzie dostałem inną licencję ale nie reklamowałem tego faktu ponieważ otrzymany klucz po aktywacji pokazał licencję wyższą od zakupionej, a sama aktywacja w Microsoft przebiegła poprwanie i potwierdziła prawdziwość klucza i licencji bezterminowej. Dziękuję

Legalnie, szybko i konkurencyjnie cenowo

Skusiłem się na zakup w promocji i transakzja przebiegła bezproblemowo, dostawa w deklarowane 15 minut, jedna z lepszych opcji jeśli chodzi o zakup licencji a nie samego "klucza aktywacyjnego".
Zamówienie dotarło i działa Dobra cena łatwa instrukcja Jeżeli się nie załączy pobieranie można ręcznie w dziale subskrybcje.

Firme najlepiej oceniąc po reakcji na problem, 10*

Firme poznaje się nie po tym jak sprzedaje, ale po tym jak reaguje w momencie problemu. Problem zaistniał, zadzownił telefon z przeprosinami i propozycja rozwiązania problemu. Sposób, kultura oraz reakcja zasłyguje na medal.
Błyskawiczna realizacja zamówienia, fantastyczny kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam
Szybkość realizacji, przejrzysta oferta, atrakcyjna cena, certyfikat oryginalności wysłany wraz z produktem oraz fakturą
Bardzo polecam, szybki kontakt, obsługa przyjazna a przede wszystkim fachowa i szczera.

Wszystko doskonale

Wszystko super! Wsparcie techniczne na najwyższym poziomie.
Dobrze byloby zrobic bardzie rozbudowany"help" przy instalacji Office2024. Mam około 70 tki i jestem zainteresowany szczegółowym planem działania.
Że Państwo reagujecie natychmiast po zgłoszeniu problemu przez klienta. Po telefonie od Was wszystko jest na swoim miejscu i Wasz produkt działa jak powinien.
szybkość i prostota. Instrukcja mało wyraźna przy wydruku na drukarce laserowej mono. Potrzebna większa czcionka i mniej odcieni szarości. Po prostu wydaje mi się, że lepsza byłaby czarno-biała.
Bardzo dobra obsługa, indywidualne podejście do klienta
Wszystko zgodnie z zamówieniem - działa!
Super kontakt i rewelacyjna pomoc techniczna
J P
Janusz P.

Informacja

Ogólnie to wszystko tutaj jest w porządku. A szczególnie to podobała mi się szybka konfiguracja tej ochrony komputera bez niczyjej pomocy. POLECAM !!!
Świetny kontakt z biurem obsługi klienta: błyskawiczna reakcja i pomoc przy zakupie pakietu Office.
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie.