Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz ekspresową dostawę. Wielu klientów docenia zgodność produktów z opisem i zamówieniem, co buduje zaufanie do sklepu. Klienci często chwalą wysoką jakość produktów oferowanych przez sklep. Pozytywne opinie dotyczą także miłej i pomocnej obsługi klienta oraz dobrego kontaktu ze sklepem. Klienci zwracają uwagę na staranne i solidne pakowanie przesyłek, co zapewnia bezpieczeństwo produktów. Wielu klientów deklaruje chęć powrotu do sklepu oraz wielokrotne udane zakupy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieT-PACK® shop
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, wszystko dotarło na czas i w idealnym stanie.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie. Cieszymy się, że realizacja zamówienia spełniła oczekiwania. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie.
Wszystko poszło sprawnie od momentu złożenia zamówienia. Strona jest czytelna i intuicyjna, bez problemu znalazłam potrzebne informacje. Przesyłka dotarła na czas, a produkt był dokładnie taki, jak w opisie. Kontakt z obsługą bardzo miły i pomocny. Zakup oceniam bardzo pozytywnie.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia.
Towar zgodny z opisem, wszystko dotarło szybko i było bardzo dobrze zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że współpraca przebiegła pomyślnie. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie.
Dostawca godny zaufania, wszystko załatwione szybko i profesjonalnie. Jeśli mamy jakieś pytania czy wątpliwości to Pani z obsługi klienta zawsze służy radą i pomocą. Bardzo dziękuję za taką obsługę, będziemy dalej korzystać z Państwa usług.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Bardzo dobra jakość produktów i szybka dostawa, wszystko przebiegło dokładnie tak jak powinno.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Miło nam, że zakupy przebiegły sprawnie i bezproblemowo. Zapraszamy do kolejnych zamówień.
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez żadnych komplikacji.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za komentarz i zaufanie. Mamy nadzieję, że ponownie będziemy mogli obsłużyć kolejne zamówienie.
24h wysyłki - po co tak pisać skoro to nieprawda?
Niestety śpieszyło mi się z zamówieniem - oficjalna wysyłka 24h, paczka z wypełnieniem dotarła po wielu dniach, gdy zdążyła wylać się fala złości klientów, którzy czekali na paczki, a wysłać się ich nie dało, bo nie było skrobaka który zamówiłam wcześniej. Zamówienie zostało do mnie nadane dopiero po niemal 3 dniach, ani maila ani telefonu, nic, tak to bym zamówiła gdzieś indziej, mniej nerwów by mnie to kosztowało.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za opinię, cenimy sobie informacje od Państwa. Najmocniej przepraszamy za niedogodności. W przypadku danego zamówienia wystąpił chwilowy błąd w systemie.
Dbając o jakość i zadowolenie naszych Klientów, dokładamy starań, aby wysyłki były realizowane w deklarowanym czasie.
W ramach rekompensaty, możemy zaproponować rabat 5%, na kolejne zakupy. Prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta.
Jeszcze raz przepraszamy, pozdrawiamy serdecznie, Zespół T-pack
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, a zamówione produkty spełniły moje oczekiwania pod każdym względem.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za dobre słowo. Cieszymy się, że zakupy były udane. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie.
Zamówienie dotarło błyskawicznie, a cały proces zakupu był prosty i bezproblemowy.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Jakość rewelacyjna, obsługa super. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły oczekiwania. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie.
Szybko, sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy bardzo za pozostawienie opinii. Miło nam, że zakupy przebiegły sprawnie i bezproblemowo. Zapraszamy do kolejnych zamówień.
Towar zgodny z opisem, zamówienie zostało sprawnie zrealizowane i dotarło bez żadnych komplikacji.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych opóźnień.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że spełnił Pani oczekiwania. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie.
Zakupy przebiegły wzorowo, z przyjemnością wrócę do tego sklepu.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Bardzo sprawna realizacja zamówienia, od zakupu do dostawy wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Bardzo sprawna obsługa, zamówienie dotarło szybciej, niż się spodziewałem.
Szybko i bez problemów
Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów – na pewno wrócę przy kolejnych zakupach.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Szybka realizacja, produkt spełnia moje oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu T-PACK® shop
Wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam!!!
Zakupy przebiegły bezproblemowo, zamówienie zostało szybko zrealizowane i dotarło w idealnym stanie.