Deptana.pl- Logo - Opinie

Deptana.pl

Opinie (814) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1208)

Obejmuje Ochronę Kupującego

31 sie 2024
Szeroki asortyment , super jakość , rewelacyjna cena nie są dla mnie tak ważne jak bardzo czytelna strona , łatwość skaładania zamówień i najsympatyczniejsza obsługa czynią zakupy w Deptanej prwadziwą przyjemnością. P.S. Nazwa sklepu sugeruje bardzo wąski asortyment tracicie przez to młośników serowarstwa , wędzenia i użytkowników przypraw a wiem co mówię bo polecając Was zawsze tłumaczę że nie tylko arykuły do gorzelnictwa są u Was.

16 sie 2024
Słabo zapakowane. Osłonki do wędlin wrzucone luzem bez żadnego zabezpieczenia. Przyprawa w woreczku się rozerwała i zasypała wszystko w środku. Dobry kontakt z klientem i szybki czas dostawy. Mogło być dużo lepiej.

Opinie nt. sklepu Deptana.pl

Resetuj
31 sie 2024
Znakomity sprzęt. Lejek spiralny i filtry harmonijkowe znakomicie filtrują nalewki, z którymi przez lata miałem problemy. Jakość wykonania lejka - super. Świetny materiał, obróbka porządną. Dostawa sprawna. Dziękuję i polecam.
Spodoba się jak zrobię a was mogę zaprosić na degustację. Na pytanie: "Co możemy zrobić jeszcze lepiej?" mam jedną odpowiedź: Lepiej się nie da!
7 godzin temu
Jak zawsze wszystko w porządku. Towar pierwsza klasa. Obsługa bez zarzutu. Najlepszy sklep z jakim miałem do czynienia.
Bardzo sprawne i rzetelnie zrealizowane zamówienie w krótkim czasie towar zgodny z opisem bardzo przystępne ceny.
Zakupy w tym sklepie robię już od jakiegoś czasu, zawsze wszystko jest szybko i sprawnie. Polecam
JR
Jacek R.
Pabianice
30 sie 2024

Dobra oferta, łatwe zamówienie on-line. Szybka wysyłka i całość bardzo dobrze zapakowana.
Szybko i sprawnie. Jak zawsze otrzymuje to co zamówiłem, poprawnie zapakowane. Polecem.
1 wrz 2024
Przydałby się przycisk "powiadom o dostępności" (SMS, e-mail), kiedy nie macie towaru
korzystam z tego sklepu od lat, zawsze obsługa na najwyższym poziomie. Polecam
21 sie 2024
Bardzo szybka dostawa, świetny monitoring przesyłki, jakość bez zarzutu
2 wrz 2024

Wszystko, co zamówiłam, nadeszło szybko i w dobrej jakości!
26 sie 2024
Bardzo szybka wysyłka, dobrze spakowane zamówienie. Polecam.
25 sie 2024
to co potrzebowałem za godne pieniążki i szybka obsługa
RC
Ryszard C.
Gorzanów
30 sie 2024
Firma wiarygodna. Dba o klienta. Warto Im zaufać.
18 sie 2024
Jakość towarów i szybkość realizacji zamówienia
31 sie 2024
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa
1 wrz 2024
Mnie podobają się mieszanki owocowe na nalewki
21 sie 2024
Towar zgodny z opisem profesjonalna obsługa
27 sie 2024
Zamówienie czekało, obsługa profesjonalna