Deptana.pl

Opinie łącznie (2995) Opinie (980) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę. Obsługa klienta jest określana jako uprzejma, pomocna i profesjonalna. Klienci chwalą łatwy i szybki kontakt z obsługą sklepu. Produkty są oceniane jako świeże, wysokiej jakości i zgodne z opisem. Zdecydowana większość klientów docenia dobre zabezpieczenie i zapakowanie produktów. Zamówienia są dostarczane zgodnie z opisem i oczekiwaniami klientów. Pojawia się jedna negatywna uwaga dotycząca zabezpieczenia i zapakowania produktów.

OpinieDeptana.pl

Witam, ogólnie zadowolony jestem z zakupów u Państwa. Uważam że sklep deptana wypracował sobie u klientów bardzo dobrą renomę. Widać że dbacie o to by zakupione przedmioty dotarły do kupującego bez jakichkolwiek uszkodzeń, jednakże wrzucanie resztek po taśmie klejącej z etykiet jako zabezpieczenie towaru jest bardzo mało profesjonalne. U mnie wywołało sprzeczne odczucia co do otrzymanej przesyłki.
Wspaniały kontakt z klientem. Szybko sprawnie bez zarzutu. Produkty bardzo dobrze zabezpieczone i spakowane. Polecam zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam.
Ogólnie ok Tylko nastąpiła mała pomyłka z gąsiorami.Zamiast szklane przysłano mi plastikowe.Zglosilem reklamacje,pani przyjęła i powiedziała że wyślą mi te szklane ,za które już zaplacilem i koszty przesyłki pokryje firma .Na razie czekam na jakiś meil lub SMS.
Polecam . Moje zamówienia były realizowane w ciągu jednego dnia. Jakość jelit oceniam bardzo wysoko w przeciwieństwie do innych dostawców
Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Nalewka pięknie pachnie i na pewno będzie smaczna. Serdecznie dziękuję .
Miła obsługa przesyłka sprawnie i szybko dotarła oraz przystępne ceny
Bardzo szybko, z dnia na dzień. Nie może być lepiej. Kurier bardzo grzeczny

Szybka wysyłka, świeża zawartość.

Szybka wysyłka, zawartość bardzo dobrze zapakowana. Produkty świeże z długim terminem przydatności.

Super sklep

Już drugi raz zamawiałam w tym sklepie. Szybka wysyłka i Towar dobrej jakości, zgodny z zamówieniem. Polecam
Zamówienie szybko zrealizowane z dnia na dzień. Nie mam zastrzeżeń
Niesamowicie miła obsługa, szybka wysyłka. Produkty profesjonalnie zapakowane. Zachęcam do kontaktu i zamówienia w tej firmie.
Wszystko gra. Sprawnie i szybko. Dziękuję. Polecam.
Ekspresowa realizacja zamówienia. Łatwy kontakt na infolinii oraz przy odbiorze towaru.
Cena najnizsza na rynku i ekspresowa dostawa. Oby tak dalej 💪👍
M N
Marcin N.
Jak Zawsze szybko i sprawnie i bezproblemowo
Szybko i profesjonalnie polecam
Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem. Pełna satysfakcja.
Szybka i konkretna dostawa
Wszystko super polecam wszystkim 🙂
Kolejne zakupy w miłej i profesjonalnej obsłudze. Przyprawy doskonałej jakości i przystępnych cenach. Polecam