Certyfikat dla dla-przemyslu.pl

No. X27BF6BA7211BF117BB06120C363894D8
 

Certyfikat wydany dn.
12.01.2018 r.
Ważny do
11.01.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o dla-przemyslu.pl



Bardzo dobry

4.92/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 44 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
dla-przemyslu.pl ma 51 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
19.11.2018 r.
04.12.2018 r.
POLECAM. DOSTAWA BEZ ZARZUTÓW.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.12.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
02.12.2018 r.
czy to co dobre musi być oceniane
4.00
Dobry

Data publikacji
29.11.2018 r.
Data zamówienia
15.10.2018 r.
29.11.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.11.2018 r.
Data zamówienia
07.11.2018 r.
23.11.2018 r.
polecam innym warto
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.11.2018 r.
Data zamówienia
08.11.2018 r.
23.11.2018 r.
Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.11.2018 r.
Data zamówienia
06.11.2018 r.
21.11.2018 r.
Wszystko sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.11.2018 r.
Data zamówienia
22.10.2018 r.
07.11.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.11.2018 r.
Data zamówienia
17.10.2018 r.
06.11.2018 r.
Bardzo profesjonalna obsługa, dokładne informacje i szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
26.10.2018 r.
wszystko zgodnie z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
24.10.2018 r.
Super Bardzo miły kontakt szybka wysyłka Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
23.10.2018 r.
Towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2018 r.
Data zamówienia
25.09.2018 r.
11.10.2018 r.
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2018 r.
Data zamówienia
25.09.2018 r.
10.10.2018 r.
Szybko i bez problemów. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
09.10.2018 r.
Bez zastrzeżeń
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
09.10.2018 r.
Bez zastrzeżeń
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2018 r.
Data zamówienia
13.09.2018 r.
28.09.2018 r.
O'k, O'k, O'k......
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2018 r.
Data zamówienia
05.09.2018 r.
20.09.2018 r.
Terminowa realizacja , produkt zgodny z zamówieniem - POLECAM 100
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
30.08.2018 r.
14.09.2018 r.
terminow dostawa. towar jak w ofercie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
13.09.2018 r.
Wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.08.2018 r.
Data zamówienia
08.08.2018 r.
23.08.2018 r.
Petarda
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2018 r.
Data zamówienia
30.07.2018 r.
14.08.2018 r.
Kurier przekręcał moje nazwisko-jestem niezadowolony.
4.00
Dobry

dla-przemyslu.pl odpowiada: 15.08.2018 r.
Przykro nam z powodu Pana rozczarowania. Kurier posiadał poprawnie wypełniony list. Niestety nie mamy wpływu na pracowników jakich zatrudnia firma kurierska. Cieszymy się, że towar spełnia Pana oczekiwania. Przy kolejnych zleceniach proponuję kontakt z biurem w celu nadania towaru do punktu odbioru, aby uniknął Pan niedogodności związanych z kontaktem z kurierem.

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
19.07.2018 r.
03.08.2018 r.
BARDZO SZYBKA DOSTAWA ,TOWAR ZGODNY Z OPISEM, POLECAM TEGO DOSTAWCĘ.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2018 r.
Data zamówienia
12.07.2018 r.
25.07.2018 r.
Zamówienie zrealizowane szybko i poprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.07.2018 r.
Data zamówienia
11.07.2018 r.
25.07.2018 r.
Zamówienie zrealizowane szybko i poprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.07.2018 r.
Data zamówienia
02.07.2018 r.
17.07.2018 r.
Szybka realizacja. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
28.06.2018 r.
13.07.2018 r.
Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecamy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.07.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
11.07.2018 r.
Wszystko dobrze, brak zastrzeżeń.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
06.07.2018 r.
Od zamówienia do dostawy wszystko pod kontrolą ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
06.07.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
28.05.2018 r.
28.06.2018 r.
Wszystko ok tylko dostawa opóźniona ale był długi weekend więc jestem w stanie to zrozumieć
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
07.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Przesyłkę otrzymaliśmy szybko , bez kłopotów - towar odpowiedni. Informacje telefoniczne dostępne - polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2018 r.
Data zamówienia
28.05.2018 r.
12.06.2018 r.
bez uwag polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2018 r.
Data zamówienia
19.04.2018 r.
04.05.2018 r.
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.05.2018 r.
Data zamówienia
16.04.2018 r.
01.05.2018 r.
Polecam Sprzedawcę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
21.04.2018 r.
Ekspresowa dostawa, towar najwyższej jakości Polecam przemiła obsługę sklepu :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2018 r.
Data zamówienia
19.03.2018 r.
06.04.2018 r.
bez komentarza
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.04.2018 r.
Data zamówienia
19.03.2018 r.
05.04.2018 r.
jest ok
4.00
Dobry

Data publikacji
16.03.2018 r.
Data zamówienia
01.03.2018 r.
16.03.2018 r.
jak poprzednio wszystko o.k
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.03.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
13.03.2018 r.
Jestem bardzo zadowolony z usługi i towaru.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2018 r.
Data zamówienia
19.02.2018 r.
06.03.2018 r.
Super.
5.00
Bardzo dobry

dla-przemyslu.pl opinie klientów

dla-przemyslu.pl

Wyposażenia firm, magazynów, parkingów, budów, BHP

dla-przemyslu.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 12.01.2018 r.

Kontakt
Robotnicza 72F/112
53-608 Wrocław
Polska
sklep@dla-przemyslu.pl
dla-przemyslu.pl
Sprzedawca
Biuro Handlowo-Projektowe Bartosz Sikora
DWORCOWA 31 M3A
68-100 ŻAGAŃ
Polska
Rejestr handlowy
CEIDG REGON: 081226942
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Bartosz Sikora
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z dla-przemyslu.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.