Opinie łącznie (1623) Opinie (615) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów oraz solidnego wykonania, które często przekracza ich oczekiwania. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówienia oraz ekspresową dostawę produktów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie za profesjonalizm, uprzejmość i pomocność pracowników. Klienci często chwalą także dobre dopasowanie pokrowców do pojazdów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące niedopasowania pokrowców do niektórych pojazdów.

Opinienavagroup.pl - Producent pokrowców na samochodowy, przyczepy kempingowe i łodzie

Moja Toyota Verso od 8 już lat w okresie maj-wrzesień była zabezpieczona na terenie leśnym pokrowcem Nava Group. Zakupiona plandeka typu premium spełniła moje oczekiwania w zakresie ochrony lakieru przed spadającymi szyszkami, połamanymi gałęziami i nawet gradobiciem. Po 8 już latach zakupiłem obecnie nową plandekę Nava Group premium. Tym razem zamawiając plandekę podałem wymiar długości i szerokości mojego Verso i rodzaj nadwozia SUV. Nowy pokrowiec jest jeszcze lepiej dopasowany - tak jakby był uszyty na miarę. Poprzedni pokrowiec był zakupiony według aplikacji zamówieniowej jako toyota "corolla Verso."

Pokrowiec garażowy oddychający

Zamówiłem oddychający pokrowiec garażowy z napisem do mojego Fiata Barchetty. Produkt okazał się zgodny z opisem. I bardzo wysokiej jakości. Kontakt z przedstawicielką firmy, zarówno telefoniczny, jak i mailowy, był bardzo miły i konkretny. Dodatkowe warunki uzgadniano dokładnie i szczegółowo. Do drugiego zabytkowego auta też zamówię pokrowiec w Nava Group.
Jest to już trzeci zakup plandeki w tej firmie. Dla mnie są to najlepsze produkty z całej gamy produktów innych producentów. Odpowiednie i świetne materiały, świetne szycie i dostosowanie do wielkości poszczególnych pojazdów. Ale żeby nie było tylko ach… to mam pewne zastrzeżenie a mianowicie brak chociaż dwóch punktów odblaskowych na materiale. W nocy jest trochę „smutno” jak nie widać przykrytego samochodu( względy bezpieczeństwa) Ogólnie polecam, bardzo dobry produkt
Wysoka jakość pokrowca (wykonanie, materiał. Sprawna realizacja zamówienia. Kłopot z założeniem na samochód. Samochód Clio 3 z 2007. Przeszkadza antena której nie daje się odkręcić ( jak w normalnych samochodach) z zewnątrz. Trzeba będzie wyciąć szczelinę w pokrowcu. Może macie Państwo doświadczenia z tym problemem? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pokrowiec na siedzenia Użyty kilkukrotnie. Również na dłuższych trasach po 100 km w jedną stronę. Nie powoduje dyskomfortu, pokrywa całe siedzisko wraz z oparciem. Zobaczymy jak z wytrzymałością, czas pokaże. Używany w samochodach: corolla 2004, caddy 2019, corolla 2025

Pokrowiec na przyczepę

Zamówiłem pokrowiec na przyczepę i pokrowiec na zaczep. Oba produkty świetne. Pokrowiec na przyczepę, mimo rozmiaru, stosunkowo lekki. Miekki, z przyjemnego w dotyku materiału. Świetne produkty. Do tego przejrzysta strona internetowa i szybka przesyłka. Tak jak lubię.
Pokrowiec jest naprawdę ładnie wykonany, miękki materiał od środka. Niestety wersja na BMW 5 kombi 2023 r. jest troszkę za mała, muszę niestety mocno naciągać a i tak tyły do końca nie da się zakryć. Niestety nie miałem czasu o tym poinformować sprzedającego lub wymienić na większy ponieważ następnego dnia jak otrzymałem pokrowiec wyjechałem na 2 miesiące. Po powrocie dodam zdjęcie ja będę mógł.

Bardzo dobry produkt

Sprawny zakup, szybka dostawa, produkt bardzo dobry jakościowo i już jest użytkowany. Zakupiłam pokrowiec na Nissana Qashqai ale na większy samochód na pewno wystarczy. Polecam
Pokrowiec ok dobra jakość szybka dostawa jedynie do czego mogłabym się przyczepić to niedostateczna instrukcja jak Zamontować gumy a właściwie zapięcia do nich
Zakup i dostawa pokrowieca na hak holowniczy i motocykl z kufrem centralnym przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Szczególnie jestem zadowolony z pokrowca ma motocykl, który gabarytowo pasuje do rozdrabniacza gałęzi.
Podoba się jakość zakupionego towaru. Możecie oddzwaniać do kupującego jak się oto prosi . Prośbę o telefon zaznaczyłem na stronie i do dzisiaj nikt do mnie nie zadzwonił i to z waszej strony wygląda słabo.

Pełna profeska

Zakupu dokonałem podczas targów karawaningowych w Poznaniu. Pani na stoisku bardzo kompetentna - doradziła, miała pod ręką systemy firmy, aby sorawdzic produkty dla mojej przyczepy. Znała ofertę firmy, właściwości produktów, potrafiła zbadać potrzeby i dobrać produkt. Kupiłem półpokrowiec na dach, ale wiem jakie firma oferuje produkty (w tym pokrowce antygradowe), dostałem porady dot. montażu półpokrowca (wyrównać do świetlików tak, żeby w pomrowcu nie zrobiły sie po deszczu zagłębienia, etc.). Wisienką na torcie była możliwość zamówienia na miejscu i płatności blik. Towar dojechał do domu we wtorek, a byłem w Poznaniu w piątek.

Miła, konkretna obsługa i świetnej jakości pokrowiec.

Przede wszystkim na pozytywną opinię zasługuje obsługa sklepu. Za każdym razem spotkałam się z profesjonalnym, uśmiechniętym i rzeczowym panem, który udzielił wszystkich potrzebnych informacji. Towar przyszedł na czas, dobrze zapakowany, a co najważniejsze pokrowiec spełnia nasze wszystkie oczekiwania i jest kolejnym pokrowcem, który kupiliśmy w Nava Group. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie !!!
Pokrowiec na łódkę przekroczył moje oczekiwania. Solidny, latwy w montażu i przede wszystkim bardzo odporny. Polecam.
Elegancko zapakowany, jakościowo super. Szybka wysyłka. Polecam z czystym sumieniem!:)
T H
Tomasz H.
Bezproblemowy zwrot po zamówieniu za małego rozmiaru, jakość pokrowców świetna. Polecam z czystym sumieniem
Szybka i sprawna dostawa - niestety pokrowiec musiałem zwrócić ale tutaj również było szybko i bezproblemowo
Konwersja pliku jpg na wektorowy wymaga dodatkowych programów. Mile widziane byłoby gdybyście wy to zrobili.
Bardzo fajne jakościowo produkty. Dodatkowo szybka realizacja zamówień indywidualnych. Polecam!
Pokrowiec dobrze wykonany, przewiewny i jego wymiary są z zapasem. Jestem zadowolony.