Klienci najczęściej chwalą bardzo szybką i sprawną dostawę. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za zaangażowanie, uprzejmość i kompetencje. Proces zwrotów jest przez klientów opisywany jako szybki, prosty i wygodny. Kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny oceniany jest jako szybki, rzeczowy i pomocny. Produkty są zgodne z opisem i wysokiej jakości. Klienci doceniają elastyczność obsługi sklepu oraz indywidualne podejście do potrzeb klienta, w tym negocjacje cen czy specjalne realizacje. Zdarzają się pojedyncze przypadki opóźnień i problemów z informowaniem o statusie przesyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemoto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe
Turystyczna szyba „Givi” do „Hondy NC 750 X”
Witam
Zakupiona szyba do „Hondy NC 750 X”, pasuje idealnie. Przy wzroście 184 cm. - do całkowitego spokoju za szybą będę potrzebował małego deflektora lub delikatnego odchylenia do pionu - np. podkładkami pod górne mocowanie.
Zakup w sklepie przebiegł bezproblemowo. Szybka wysyłka i dostawa. Bardzo dobre opakowanie do transportu.
Zdecydowanie polecam sklep i obsługę.
Dziękuję i pozdrawiam!
Mam zastrzeżenia do pakowania
Niezłe ceny, spory wybór i super czas dostawy, ale do pakowania mam zastrzeżenia po raz kolejny. O ile z kaskami to kurier musiałby się przyłożyć do zniszczenia, to taki cienki plastikowy daszek tylko w zwykłym kartoniku cud, że nie ucierpiał mocniej. Czasami nie warto cebulić na dodatkowym kawałku kartonu, czy folii bąbelkowej. Może być z odpadów, i tak to potem wywalam.
Bardzo dobry kontakt e-mail. Szybka reakcja na pytania. Uzyskanie rabatu to nie slogan tylko fakt.Bardzo szybka wysyłka. Dzięki temu na drugi dzień po zamówieniu mogę cieszyć się zakupem. Mega pozytywnie zaskoczony.
Super sprawna obsługa
Procedura zwrotu była błyskawiczna i bezproblemowa! W sobotę nadałem zwrot a we wtorek cieszyłem się produktem we właściwym rozmiarze. Polecam, to nie pierwszy i nie ostatni zakup w Moto-tour.com.pl
witam
, super transakcja, ze szczegółowymi informacjami, towar był pod zamówienie i przyszedł zdecydowanie wcześniej niż było na początku informowane. Pozdrawiam
Dobry kontakt e-mail i telefoniczny. Szybka wysyłka.
Do poprawki tabela podpowiadająca rozmiar
Bardzo polecam ten sklep.
mega polecam , super obsługa miły kontakt telefoniczny . Wysoka klasa jakosci oferowanych produktów
Szybka realizacja zamówienia
Zamówienie zostało zrealizowane znacznie szybciej niż pierwotnie to było zapowiadane ze względu na niedostępność towaru w magazynie.
Ekspresowa realizacja zamówienia. Starannie zapakowane bardzo jestem zadowolony z obsługi tego sklepu.
Polecam gorąco, miła obsługa i szybkie odpowiedzi. Odzież gatunkowo bardzo dobra i warta swojej ceny ☺️
Jak dla mnie najlepszy sklep motocyklowy. Duży asortyment, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, możliwość negocjacji ceny, szybka wysyłka, super zorganizowane zwroty i szybka realizacja zwrotów.
Tankbag
Super obsługa i bardzo szybki czas realizacji. Przystępne ceny. Polecam
Szybka dostawa, szybka procedura zwrotu. Buty zmierzone i wybrane. Takie zakupy to ja rozumiem
Major
Pełen PROFESJONALIZM i ogromny wybór towarów polecam na 200%
Wielokrotnie sprawdzony sklep! Szybka wysyłka, bardzo przyjemna procedura zwrotów.
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybko dostawa.
Zakupiona szyba bardzo dobrej jakosci. Terminowa dostawa. Polecam firme.
Epicki sklep, epicka ekipa
Epicki sklep, genialne ceny i super zaangażowany zespół.
Wysłali mi spodnie i dopłacili sami za dostawę w weekend bym mógł zrealizować plan wycieczki, są niesamowici.
Zostaję na zawsze z nimi.
100% OK
Szybko, zgodne z opisem, dobrze zapakowane. Czyli to co jest potrzebne :)
Szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolony.