moto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe

Opinie łącznie (5677) Opinie (176) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą łatwość i szybkość kontaktu ze sklepem, zarówno mailowego, jak i telefonicznego. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo profesjonalna, miła, pomocna i elastyczna wobec potrzeb klienta. Wielu klientów docenia ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę produktów. Produkty oferowane przez sklep są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisem. Klienci cenią elastyczność sklepu, szczególnie w dopasowaniu oferty do indywidualnych potrzeb oraz możliwości negocjacji ceny. Proces zwrotów i wymian przebiega sprawnie i bezproblemowo, co jest doceniane przez kupujących. Opinie na temat dostawy są przeważnie pozytywne, choć pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z numerem telefonu przy przesyłkach.

Opiniemoto-tour.com.pl - akcesoria motocyklowe

Jak dla mnie najlepszy sklep motocyklowy. Duży asortyment, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy, możliwość negocjacji ceny, szybka wysyłka, super zorganizowane zwroty i szybka realizacja zwrotów.

Epicki sklep, epicka ekipa

Epicki sklep, genialne ceny i super zaangażowany zespół. Wysłali mi spodnie i dopłacili sami za dostawę w weekend bym mógł zrealizować plan wycieczki, są niesamowici. Zostaję na zawsze z nimi.
Wszystko zgodne z opisem. Towar na zamówienie dostarczony wcześniej niż podawano w informacji. Polecam!
Duża dostępność towaru i szyba wysyłka na plus.
Zdecydowanie polecam. Najwyższej jakości towar i bardzo miła obsługa sklepu.
Super sklep. Działają jak trzeba.

Zakup kufra centralnego

Elastyczność i otwartość na konkretne potrzeby klienta.

Zakup kufra centralnego

Elastyczność i otwartość na konkretne potrzeby klienta.
Szybka dostawa i znalazlem to co potrzebowalem
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Dziękuję za pozytywną relizację mojego zamówienia. Pozdrawiam.
Obsługa i dostawa na wysokim poziomie.
Po złożeniu zamówienia na kask, którego dostępność była ograniczona, niezwłocznie dostałam informacje telefonicznie o terminie dostawy(ok. 2 tygodnie) z możliwością rezygnacji z zamówienia, gdyby czas oczekiwania na przesyłkę był dla mnie za długi. Nie był ;) kask dotarł przed planowanym czasem za co bardzo dziękuję, zapakowany perfekcyjne ;) dzięki za prezenty !!! Teraz tylko czekać na pogodę i bruum !! pozdrawiam!!!

Dobre doradztwo i szybka distawa

Dobre doradztwo i szybka dostawa
Polecam!!!