dolina-noteci.pl- Logo - Opinie

dolina-noteci.pl

Opinie (7112) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (22 714)

Obejmuje Ochronę Kupującego

15 lis 2023
Mój Leoś wybredny a mokre karmy Doliny Noteci uwielbia jak żadne inne 🤩 wybór jest ogromny więc zawsze można spróbować czegoś nowego ☺️ obecnie jesteśmy w trakcie testowania suchych karm . Z czystym sumieniem polecam bo piesek zadowolony, zdrowy, sierść piękna, ząbki również , problemów trawiennych brak no i oczywiście podniebienie usatysfakcjonowane różnorodnością smaków 😃 😍

2 maj 2024
W dniu 25.04.2024 złożyłam zamówienie, do dnia 02.05.2024 nie otrzymałam przesyłki. Gdyby nie fakt, że zapłaciłam za karmę to pewnie bym jej nie odebrała ponieważ byłam zmuszona zakupić inną karmę u innego dostawcy.

Opinie nt. sklepu dolina-noteci.pl

Resetuj
17 cze 2024
18 cze 2024
17 cze 2024
18 cze 2024
19 maj 2024

Dostawa

Bardzo niespodobał mi sie fakt ze na paczkę musiałam czekać 4 dni. Na stronie tez zero informacji,żadnego przedziału czasowego kiedy mogą być realizowane zamówienia,ile trzeba czekać itd Jest info „najszybciej jak to możliwe”…Przez 3 dni,paczka wisiała cały czas w statusie „w trakcie pakowania” , dopiero musiałam sie upomnieć mailowo żeby w koncu ja wysłali bo potrzebowałam jej szybciutko,bo akurat wyjeżdżałam,a pieski zostały by bez jedzonka. Myślałam ze producentom zależy aby zamówienia realizowane były sprawnie i szybciutko ale najwidoczniej na wszystko maja czas ;) zdecydowanie popracowałabym nad realizacja zamówień,poza tym okej.
20 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. Opóźniona wysyłka zamówień wynikała z wzmożonej ilości zamówień w ostatnim czasie. Paczki staramy się pakować jak najszybciej, aby w ciągu 48H były u klienta. Mamy nadzieję, że dalsza nasza współpraca będzie układała się pomyślnie. Pozdrawiamy
20 maj 2024
Nie mam zastrzeżeń do paczki którą zamówiłem. Jedynie forma dostawy bardzo mnie rozczarowała. Kurier DHL postanowił umieści paczkę w automacie a wybrałem formę dostawy do domu. Moja sześćdziesięcioletnia mama musiał dźwigać 12kg paczkę do domu. Kurier stwierdził że nikogo nie było a mama była w domu cały dzień .
21 maj 2024
Dziękujemy za cenną opinię. Jest nam niezmiernie przykro za zaistniałą sytuację, jednakże nie mamy wpływu na sposób postępowania kurierów. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek zastrzeżenia, co do sposobu dostawy, prosimy zgłosić reklamację do firmy kurierskiej DHL. Od siebie polecamy, aby przy następnym zamówieniu wybrać innego przewoźnika, z którym uniknie Pan podobnych problemów. Pozdrawiamy serdecznie.
28 maj 2024

Długa wysyłka

Jestem stałym klientem Doliny Noteci i co miesiąc ( co zamówienie) dłużej trwa wysyłka ze strony sklepu niż przewoźnika Samo pakowanie trwa u was niekiedy 1,5 dnia! Jest to dziwne, patrząc na konkurencję Głupie ubrania idą szybciej, niż produkt pierwszej potrzeby
29 maj 2024
Dzień dobry, przykro nam, że jest Pani niezadowolona z czasu realizacji zamówienia. Jest on uzależniony od wielu różnych czynników, np. okresy świąteczne. Staramy się wysyłać zamówienia jak najszybciej, zgodnie z naszym regulaminem robimy to maksymalnie w ciągu 48 godzin. Od momentu złożenia zamówienia Pani przesyłka została doręczona w ciągu dwóch dni roboczych. Pozdrawiam.
20 maj 2024
Pierwszy raz czekałam na przesyłkę tydzień czasu. Zamówienie złożyłam we wtorek, a dopiero w poniedziałek dostałam. Część puszek wgniecionych.
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. Opóźniona wysyłka zamówień wynikała z wzmożonej ilości zamówień w ostatnim czasie. Paczki staramy się pakować jak najszybciej, aby w ciągu 48H były u klienta. Zapewniamy, że sytuacja miała charakter incydentalny. Pozdrawiam.
16 maj 2024
Karmę zamówiłem w czwartek rano, a otrzymałem dopiero we wtorek. Trochę długo. Zmusiło mnie to do dodatkowego zakupu u innego dostawcy.
17 maj 2024
Dziękujemy za opinię. Bardzo przepraszamy za dłuższy czas realizacji. Jest to spowodowane wzmożoną ilością zamówień w ostatnim czasie. Pozdrawiam
21 maj 2024
Nie podoba mi się długi czas oczekiwania od zamówienia do dostawy.
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. W ostatnim tygodniu mieliśmy opóźnienie z powodu wzmożonej ilości zamówień. Dokładamy wszelkich starań, aby paczka docierała do klienta w ciągu 48h. Mamy nadzieję, że dalsza nasza współpraca będzie układała się pomyślnie. Pozdrawiam.
18 maj 2024

Bardzo długa wysyłka. Inne produkty niż w zamówieniu

Bardzo długa wysyłka. Dostałam inne produkty niż zamawiałam
20 maj 2024
Dziękujemy za opinię, Biuro Obsługi Klienta skontaktuje się w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiam
Zamówiłam dodatkowo karmę za 1 gr i jej nie dostslam
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. W zamówieniu nr 813114 nie ma wybranego gratisu, dlatego nie został od dołączony do paczki (nie jest on ujęty na fakturze jako produkt za 1 grosz). Może podczas składania zamówienia dokonywała Pani zmian w koszyku (np. dokładała bądź usuwała jakiś produkt) i gratis się usunął. Przy następnym zamówieniu, aby mieć pewność, że gratis zostanie dodany, prosimy o kontakt telefoniczny lub wiadomość przed wysłaniem paczki. Wystarczy, że poinformuje nas Pani o potrzebie dodania gratisu, a my zweryfikujemy to i dodamy produkt przed wygenerowaniem faktury. Dziękujemy za zrozumienie i zapraszamy do ponownych zakupów.
3 cze 2024
Zamówienie nie dostarczone piesek dwa dni głodny
4 cze 2024
20 maj 2024
Bardzo dlugi czas oczekiwania na zamówienie
21 maj 2024
Dziękujemy za opinię, która jest dla nas bardzo ważna. W ostatnim tygodniu mieliśmy opóźnienie z powodu wzmożonej ilości zamówień. Zapewniamy, że sytuacja miała charakter incydentalny. Pozdrawiam.
9 cze 2024
Nie otrzymałam zamówienia
11 cze 2024
Dziękujemy za opinię i chcielibyśmy poinformować, że zamówienie zostało przez nas wysłane, jednak wróciło na nasz magazyn jako nieodebrane. Ze statusów przesyłki wynika, że odbiorca odmówił przyjęcia paczki, dlatego został utworzony zwrot w naszym systemie. Prosimy o kontakt, abyśmy mogli ustalić dalsze kroki w celu ponownego wysłania lub zachęcamy do złożenia nowego zamówienia, abyśmy mogli jak najszybciej przystąpić do jego realizacji. Pozdrawiamy
12 maj 2024
Za długi czas realizacji