najbardziej pozytywna opinia
12 gru 2022
Realizacja zamówienia Ok . Przesyłka porządnie zapakowana- jak zawsze.Szkoda tylko , że na pudełku nie ma informacji żeby nie rzucać lub coś podobnego. Puszki dotarły , wszystkie mniej lub więcej zdeformowane- na zdjęciu przykład .Wina oczywiście firmy kurierskiej (rzucania przesyłek ).
Piesek jest po raz pierwszy zadowolony z suchej karmy! Za to ze strony samego sklepu nie było tak różowo - na odebranie na infolinii czekałem prawie 10 minut a połączenie zajęło mi 2. próby, a 2 dni na nadanie paczki - niby nic wielkiego ale mailowe powiadomienie o ew opóźnieniach było by miłe i pomocne, szczęśliwie inpost się postarał i paczka dotarła jeszcze w tym samym tygodniu.
Mimo braku ww. maila od czasu zamówienia dostałem od was 6 innych - z czego 5 to reklamy - mimo iż nie minął od niego nawet tydzień, a ja zamówiłem 20kg karmy. Czy maile "Zauważyliśmy, że te produkty zwróciły Twoją uwagę." w dwa dni po zamówieniu porcji karmy na dwa miesiące naprawdę odnoszą jakiś skutek? Albo oferty na temat karmy dla kotów kiedy wiecie że posiadam jednego psa?
mam nadzieję że feedback się przyda, a nasza przyszła współpraca będzie tylko lepsza :)
Najbardziej podoba mi się to,że mój Reksio uwielbia wasze karmy: sucha jagnięcina wymiata. A te smaczki na sierść i podróż- rewelacja. Karma na problemy gastryczne również się sprawdza przy moim yorczyku łakomczuszku. Cieszą mnie i Reksia kolejne udane zakupy w Waszym sklepie
Paczka jak zwykle przyszła szybko, jedzonko dobre nawet suchy pokarm dla mojego chi taki malutki, drobny wspaniały na 10 letnie ząbki - szkoda tylko, że nie ma pokrywki do puszek, poprzednio na małe puszki dostałam przykrywkę -pozdrawiam Barbara Zawartko Błaszczyk
11 wrz 2023
karma suszone mięso bardzo dobra i nareszcie akceptowalna przez mojego psa szpic miniaturowy ale kawałki -kostki są za duże i muszę je przecinać bo malutka nie daje rady, sugestia jeśli możliwe dopasować wielkość karmi do ras miniaturowych i będzie super.
13 wrz 2023
Pyszności dla piesełka, olbrzymia oferta, szybka realizacja zamówień, fajny pomysł na adresowanie paczki do pupila, świetne pudełka- mocne, fajny dizajn, wykorzystuję je do domowego przechowywania różności,
5 wrz 2023
Solidne opakowanie, ekologiczne wypełnienie pozwalające na stabilizację zawartości. 1 gwiazdka mniej za brak zamówionego produktu "Dolina Noteci Superfood danie z cielęciny karma suszona..."
5 wrz 2023
Zamówienie zgodne z opisem.
Jeszcze wszystkiego nie spróbował ale na razie je ze smakiem. Dziękujemy za gratis. Piesek uwielbia smakoszki. Wysyłka expresowa.
Klient dolina-noteci.pl
Super szybka wysyłka, tylko nie wiem dlaczego czasem przez paczkomat można zamówić 24 puszki po 800g a czasem tylko 12. Karma super bardzo smakuje pupilowi.
13 wrz 2023
Realizacja zamówienie super jedzonko do mojego przyjaciele świetne nasz york jest wybredny ale produkty z doliny Noteci wcina z wielkim smakiem polecam
11 wrz 2023
bardzo dobra, jakość artykułów, dobrze zabezpieczona paczka bez uszkodzeń, szybki transport - dziękuj za dostawę - chętnie jestem klientem Doliny notes
9 godzin temu
Rafi Jagnięcina 10 kg
Po przetestowaniu dużej ilości karm znanych firm, Rafi okazał się najlepszy bez problemów żołądkowych itp. Wytresowane przy trzech psach.
12 wrz 2023
👍👍👍
Szybka dostawa, solidne opakowanie, niezniszczony towar( co niestety zdarza się w innych sklepach) ,promocja która akurat była. Ok🙂👍
Klient dolina-noteci.pl
Paczki dobrze spakowane, kompletne. Można pominąć mniej tych "papierowych trotów" do wypełnienia, bo strasznie się z tego sypie.
9 wrz 2023
Wszystko zgodne z zamówieniem. Bardzo szybka realizacja. I bardzo sympatyczna i kulturalna obsługa infolini. Gorąco polecam.
Klient dolina-noteci.pl
Paczka jak zwykle dobrze zabezpieczona, szybka dostawa. Przystępna cena, karma bardzo dobrej jakości, pies wcina z apetytem
11 wrz 2023
Zamawialismy wiele razy, zadnych problemow. Profesjonalnie i zawsze tak samo dobrze. Pieski kochaja jedznenie, fajne oferty.
8 wrz 2023
Jestem b.zadowolona z karmy Dolina Noteci a w sumie mój pupilek. Uwielbia je. Polecam wszystkim dla dużych i małych psów