Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkość i terminowość dostawy, profesjonalną oraz pomocną obsługę klienta, staranne i estetyczne opakowania z personalizacją, szeroki wybór smaków i wariantów karmy, a także atrakcyjne promocje i rabaty. Jakość karmy jest wysoko oceniana – doceniany jest naturalny skład, świeżość oraz korzystny wpływ na zdrowie zwierząt, które chętnie jedzą oferowane produkty. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie lub kurierów, pojedyncze negatywne doświadczenia z obsługą klienta, drobne zastrzeżenia do funkcjonalności opakowań oraz oczekiwania na lepsze oferty i programy lojalnościowe dla stałych klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedolina-noteci.pl
Jak zawsze – elegancko i profesjonalnie.
Na początku mój kot nie był przekonany do karmy, ponieważ przez długi czas był przyzwyczajony do zupełnie innych smaków. Potrzebował chwili, aby się przestawić. Teraz jednak zajada ją z ogromnym apetytem – aż uszka się trzęsą!
Karma dla kotów sterylizowanych pięknie pachnie, ma bardzo dobry skład i najwyraźniej świetnie smakuje. Zdecydowanie mogę ją polecić.
Vasylek pozdrawia🐯
wszystko mi się podoba, niedroga karma bez zbóż którą koty chcą jeść, zarówno puszki jk i chrupki im smakują i mają akceptowalny skład (mam na myśli linię Rafi dla kotów), darmowa dostawa dla większych zamówień i dobre opakowanie to świetny bonus, kartony docierają w na tyle dobrym stanie że zacząłem ich używać jako segregatorów w szafie (idealnie pasują na półki).
Już wcześniej mój Bary zajadał się produktami Doliny Noteci. Odkąd zjadł pierwszą zawartość puszki (ok. roku temu), wiedziałam, że każda następna sprawi mu dużo radości i przyjemnoości. Dlatego zamawiając zestaw puszek byłam przekonana, że to świetny wybór. Pusta miska po zjedzeniu Waszego jedzenia to znak, że jest to produkt z najwyższej półki.
Smoky daje APPROVED :D
Doceniam bardzo ładny karton i fakt, że na opakowaniu znalazło się imię mojego psiaka - BARDZO mnie to rozczuliło :D Kocham takie detale + sama pracuje w marketingu, więc... doceniam kreatywność :D Puszki klasycznie, ta linia PREMIUM bardzo pasuje mojemu psiakowi pomimo tego, że są tam niestety podroby. Kupa ładna, psiak je z przyjemnością, więc jesteśmy z Wami raczej na wieki wieków ament. Dodam, że próbowaliśmy tańszej opcji RAFI, ale niechętnie Smoky jadł + mieliśmy problemy z dwójką. REASUMUJĄC: macie nasze serduszko! :D Pozdrawiam
Jesteście najlepsi.
Dzień dobry. Dziękuję za współpracę. Wszystko było dobrze. Jakość karmy i cena jest super. Bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Rocki prosił mi podziękować osobno za karmę bogatą na dziczyznę. Polecamy od serca Wasz sklep internetowy. Pozdrawiamy, szczęśliwy Pies Rocky i jego właścicielka Olena.
Problem z karmą
Niestety od paru miesięcy trafiam na jakieś złe serie Państwa karmy mokrej dla kotów Premium sterylised danie z wołowiną. Moje koty wybrały sobie właśnie ten smak i Waszą karmę. Kupuję za zwyczaj kilka opakowań po 10 szt. Saszetki. Od kilku miesięcy jedną partię koty zjadaja ze smakiem, a inna powąchają i odwracają się od miski, a karmą do wyrzucenia. Nie wiem czy coś zmieniliście w składzie czy zamachu ale jestem zmuszona szukać innej karmy mokrej. Kupiłam też w Państwa sklepie i było to samo jedna partia jest ok (1E5526031), a druga niestety nie (7F5526016) i pieniądze wyrzucone w błoto. Zakupiłam również kilka saszetek z Waszej nowej serii MAU ale przypuszczam, że będzie to samo co z innymi karmami.
Odpowiedź ze sklepu dolina-noteci.pl
Dziękujemy za dodaną opinie. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, co do jakości produktu zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta w celu złożenia reklamacji. Pozdrawiamy.
Świetny sklep
Zakupy w sklepie Kraina Noteci to czysta przyjemność! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a produkty dotarły świetnie zapakowane i w idealnym stanie. Duży wybór karm i przysmaków dla zwierząt sprawia, że zawsze mogę znaleźć coś odpowiedniego dla mojego pupila. Jakość produktów jest naprawdę wysoka, a ceny bardzo konkurencyjne. Dodatkowo ogromny plus za dobry kontakt z obsługą klienta, pomocni i uprzejmi ludzie. Zdecydowanie polecam i na pewno będę wracać po kolejne zakupy! 🐾
Ogólnie wszystko ok a jednak....
Ogólnie wszystko przebiegło sprawnie – zamówienie zostało zrealizowane szybko, a dostawa była bez zarzutu.
Niestety, czuję spore rozczarowanie podejściem do stałych klientów. Razem z tatą zamawiamy regularnie i wydajemy duże kwoty, dlatego oczekiwałbym jakiegoś solidnego programu lojalnościowego lub choćby symbolicznego docenienia.
Tymczasem niezależnie od tego, czy zamówienie wynosi 1000 zł, czy – jak ostatnio – aż 3000 zł, „bonus” pozostaje dokładnie taki sam i mało satysfakcjonujący. Otrzymujemy drobiazgi o niewielkiej wartości, jak słabo dopasowana przykrywka do puszek czy mała puszka albo saszetka jedzenia. Przy takich kwotach to po prostu rozczarowujące i sprawia wrażenie, jakby lojalność klientów nie miała większego znaczenia.
Bardzo smaczna karma
Karma bardzo smakuje mojemu psu który wcześniej nie chciał jeść żadnej suchej karmy zmieniałam chyba z cztery razy do tego już zauważyłam że pies zeszczuplał a właśnie chodzi mi o odchudzenie W tej chwili mam karmę suszona wołowina a zamierzam kontynuować karmienie Doliną Noteci i w przyszłości zmieniać smaki
Nic nie zmieniajcie. Wszystko perfekcyjne, moje oba psy mega zadowolone, serdecznie pozdrawiają swoją ulubioną Firmę. Wahałam się przed pierwszym zakupem pare miesięcy temu. Teraz nie wyobrażam sobie kupować Waszych wyrobów w inny sposób. Same pozytywy. Bardzo dziękuję i pozdrawiam
Karma jest doskonała. Mój york jest przeszczęśliwy. Ma odpowiednią strukturę, zapach, no i pewnie smak. Jest bardzo wartościowa, świeża i dobrze zbilansowana. Na próbę wybrałam 4 smaki, dla lepszego zapoznania się z produktami.
Dodatkowo ważne jest to, że jest to produkt polski.
Od roku kupuję karmę 4Vets dla cukrzyka ,moja suczka sunia bardzo ją lubi a przede wszystkim karma jest dobrze zbilansowana i poziom cukru łącznie z zastrzykami insuliny trzymamy na względnie poprawnym poziomie .Polecam tą
karmę dla wszystkich zwierzaków chorujących na cukrzycę. Próbowałam innych
marek ale Dolina Noteci wygrywa
wgniecienie puszek
Dzień dobry
Od kilku lat korzystam z Państwa pokarmów. Od jakiegoś czasu zakupy robię przez internet. Pies dość duży, więc paczki nie są lekkie.
Czy jest możliwość, aby pakować w mniejsze pudełka, gdyż często zdarza się znaleźć puszki wgniecione. Myślę, że jest to dość ciężkie dla kuriera.
Proszę również o informację, czy dla stałego klienta jest możliwość uzyskania rabatu. pozdrawiam
Mirosław Cudak
Profesjonaliści
Produkty - wiadomo, czworonożni przyjaciele jedzą z wielkim apetytem. Przy okazji brawa za jakość i super podejście do ekologii (paczka, pakowanie).Wszystko można łatwo posegregować oddzieliwszy od siebie w pierwszej kolejności poszczegolne elementy. Tak trzymać.
Karma w dobrej cenie, którą uwielbia mój piesek. Plusem jest darmowa dostawa od 99 zł i zawsze jakiś gratisik, który możemy sobie wybrać i wrzucić do koszyka z naszym zamówieniem. Jestem zadowolona z zakupów w tym miejscu i na pewno nie raz tu wrócę.
karma jest bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona, dostawa szybka i zawsze można liczyć,że dotrze w opisanym terminie,jestem bardzo zadowolona z wielu okazji i promocji,
to świetna firma , tak również uważa mój pupil Baks.Dziękujemy Dolinie Noteci.
Zadowolony klient i szczęśliwy pies
Zakupy w tym sklepie internetowym to czysta przyjemność. Duży wybór karm w puszkach dla psa, produkty dobrej jakości i w rozsądnych cenach. Opisy są czytelne, dzięki czemu łatwo dobrać odpowiednią karmę do potrzeb pupila. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a przesyłka dobrze zabezpieczona. Mój pies chętnie je zamówioną karmę, co jest dla mnie najlepszą rekomendacją. Zdecydowanie polecam ten sklep innym właścicielom psów
Karma suszona kaczka bardzo dobra jakość karmy, ładny przyciągający świeży zapach, krokieciki dopasowane do małych pyszczków moich piesków Dina I Maji, piecha się zajadają.Polecam z całego serca!! Anna.
Piękne opakowanie paczki, adresowane imiennie do pieska i samo pudełko jest bardzo ładne :) Bardzo smaczne mięsko dla mojego pupila :) co widać po opróżnianej miseczce, łapką drapie o dokładkę :)
Najlepsze karmy dla psiaków!
Nie dość, że paczki za każdym razem, są rewelacyjnie zapakowane, to dodatkowo, każda paczka, jest spersonalizowana i podpisana imionami psiaków do których trafia. Dolina Noteci dba o każdy detal i zaskakuje tym, że dodaje pełnowymiarowe smakołyki, które moje psiaki uwielbiają. Doceniają każdego klienta z osobna. Świetna obsługa i dzięki czas wysyłki, polecamy!