californiaskateshop.pl- Logo - Opinie

californiaskateshop.pl

Opinie (97) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1814)

16 sie 2024
Robiłam pierwszy raz zakupy w California skateshop i jestem zadowolona. Ceny chyba najlepsze, jeszcze jak trafi się na promocję to elegancko. Ktoś pisał wcześniej, że niestety stany magazynowe różnią się od informacji na stronie - to prawda trafiło również na jeden produkt w moim zamówieniu ale obsługa sklepu zaproponowała wymianę na inny jeszcze przed wysłaniem zamówienia i wysłała rabat na następne zakupy. Udało się wymienić jeszcze przed wysyłką i skorzystać od razu z tego rabatu co było miłym zaskoczeniem. Kontakt ze sklepem oceniam na plus. Wysyłka szybko w terminie. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.

28 wrz 2023
Ogarnijcie stany magazynowe bo dwa razy chciałem coś kupić na stronie a nie mieliście towaru

Opinie nt. sklepu californiaskateshop.pl

Resetuj
28 wrz 2023
18 paź 2023
Niestety ale za długi czas oczekiwania na zamówienie,7 dni to zdecydowanie za długo!
10 lut 2024
Długi czas wysyłki