Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.86/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 166 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 538 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
15.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Super że jest odbiór osobisty ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
14.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2019 r.
Data zamówienia
16.08.2019 r.
19.08.2019 r.
Szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.08.2019 r.
Data zamówienia
09.08.2019 r.
17.08.2019 r.
Towar zgodny, materiał trochę słaby.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
15.08.2019 r.
Data zamówienia
12.08.2019 r.
15.08.2019 r.
Ocena dobra
4.00
Dobry

Data publikacji
14.08.2019 r.
Data zamówienia
09.08.2019 r.
14.08.2019 r.
Musiałem poczekać dzień dłużej niż pisało ale reszta zgodnie z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.08.2019 r.
Data zamówienia
06.08.2019 r.
14.08.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.08.2019 r.
Data zamówienia
06.08.2019 r.
12.08.2019 r.
Mega szybko w ciągu 1 dnia odebrałem że sklepu obsługa mega miła polecam A ceny też atrakcyjne
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Data zamówienia
04.08.2019 r.
07.08.2019 r.
Szybko, sprawnie i towar ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
07.08.2019 r.
Rewelacja, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.07.2019 r.
Data zamówienia
22.07.2019 r.
31.07.2019 r.
Wszystko na 666,jak zawsze,zakupy u Wasmega zadowolenie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2019 r.
Data zamówienia
24.07.2019 r.
27.07.2019 r.
Szybka dostawa i bardzo dobra komunikacja z klientem a w paczce miła niespodzianka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.07.2019 r.
Data zamówienia
27.06.2019 r.
12.07.2019 r.
Dostawa blyskawiczna, towar zgodny z opisem lecz rozmiar new balance butów wypadł delikatnie mniejszy przy tym modelu więc zamówiłem drugą pare i znów wszystko super szybko polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2019 r.
Data zamówienia
23.06.2019 r.
29.06.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
28.06.2019 r.
Świetny sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
25.06.2019 r.
Ekstra
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Na szczególne uznanie zasługuje Ekipa Sklepu. Niesamowicie pomocni. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
21.06.2019 r.
24.06.2019 r.
Git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2019 r.
Data zamówienia
19.06.2019 r.
24.06.2019 r.
sklep mówi że zakupy do odebrania osobiście za godzinę. faktycznie do odebrania nadal nie są, po 5 dniach wciąż nie dojechały
2.67
Dostateczny

Data publikacji
15.06.2019 r.
Data zamówienia
11.06.2019 r.
15.06.2019 r.
Swietna jakosc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
13.06.2019 r.
Dobry kontakt ze strony sklepu, szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.06.2019 r.
Data zamówienia
05.06.2019 r.
08.06.2019 r.
Tak.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.06.2019 r.
Data zamówienia
30.05.2019 r.
04.06.2019 r.
Super sklep profesjonalna obsluga
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
31.05.2019 r.
03.06.2019 r.
Bardzo dobry sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
30.05.2019 r.
jest super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.05.2019 r.
Data zamówienia
22.05.2019 r.
25.05.2019 r.
Błyskawiczna realizacja. Warto rozmawiać o aktualnych promocjach i gratisach. Bardzo polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
Bardzo profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
szkoda ze tak malo naklejek nervousa dostalem.. chcialem godnie reklamowac firme, ale nie dla psa kielbasa, pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.05.2019 r.
Data zamówienia
20.05.2019 r.
23.05.2019 r.
...bardo dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
21.05.2019 r.
git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2019 r.
Data zamówienia
18.05.2019 r.
21.05.2019 r.
Wszystko spoko
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2019 r.
Data zamówienia
14.05.2019 r.
17.05.2019 r.
Zamawiałem 2 razy z Californi i bardzo lubie sklep szybka dostawa oraz sprawny
działający towar bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Bardzo polecam, wlepy gratis
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2019 r.
Data zamówienia
05.05.2019 r.
16.05.2019 r.
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt (byłem na bieżąco informowany o statusie zamówienia) i świetne podejście do nowego klienta. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2019 r.
Data zamówienia
12.05.2019 r.
15.05.2019 r.
Daję okejkę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.05.2019 r.
Data zamówienia
08.05.2019 r.
14.05.2019 r.
Polecam zakupy w california skateshop, aczkolwiek radzę uważać na dostawe od dpd, paczka wyglądała jakby co najmniej ktoś nią rzucał.
4.33
Dobry

Data publikacji
12.05.2019 r.
Data zamówienia
29.04.2019 r.
12.05.2019 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
07.05.2019 r.
10.05.2019 r.
Wyśmienity sklep
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.