Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.87/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 183 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 576 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.10.2019 r.
Data zamówienia
10.10.2019 r.
15.10.2019 r.
Polecam 100 zadowolenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.10.2019 r.
Data zamówienia
11.10.2019 r.
14.10.2019 r.
Polecam kolejny raz
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2019 r.
Data zamówienia
09.10.2019 r.
12.10.2019 r.
Super jesteście najlepsi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2019 r.
Data zamówienia
08.10.2019 r.
11.10.2019 r.
Syn zadowolony:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2019 r.
Data zamówienia
04.10.2019 r.
11.10.2019 r.
Towar bardzo dobry, koszty dostawy i czas mogły być trochę lepsze.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2019 r.
Data zamówienia
07.10.2019 r.
11.10.2019 r.
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, sprawna ralizacja i wysyłka. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.10.2019 r.
Data zamówienia
07.10.2019 r.
10.10.2019 r.
Bluza trochę krótka w tułowiu ale to chyba przez to, że jestem chyba za wysoki
4.00
Dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2019 r.
Data zamówienia
06.10.2019 r.
09.10.2019 r.
Polecam, wszystko szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2019 r.
Data zamówienia
05.10.2019 r.
08.10.2019 r.
Bardzo dobry sklep. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.10.2019 r.
Data zamówienia
30.09.2019 r.
07.10.2019 r.
Bardzo pozytywne doświadczenie, cały czas byłem informowany mailowo i sama dostawa też w miarę szybko dojechała. Kurier mógł zadzwonić wcześniej żebym mógł pojechać do miejsca dostawy i odebrać zamówioną rzecz osobiście, ale poza tym wszystko było w porządku.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
06.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
06.10.2019 r.
Sprawnie, szybko.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2019 r.
Data zamówienia
02.10.2019 r.
05.10.2019 r.
Wszystko zgodnoe z planem...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.09.2019 r.
Data zamówienia
23.09.2019 r.
28.09.2019 r.
Wszystko wzorowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.09.2019 r.
Data zamówienia
08.09.2019 r.
26.09.2019 r.
brawo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.09.2019 r.
Data zamówienia
21.09.2019 r.
25.09.2019 r.
Git
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.09.2019 r.
Data zamówienia
19.09.2019 r.
23.09.2019 r.
Wszystko git, dzieki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.09.2019 r.
Data zamówienia
18.09.2019 r.
22.09.2019 r.
Polecam z całego serca.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.09.2019 r.
Data zamówienia
17.09.2019 r.
20.09.2019 r.
Szybka wysyłka, towar dobrej jakości, wszystko zgodnie z opisem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.09.2019 r.
Data zamówienia
16.09.2019 r.
19.09.2019 r.
dobre produkty szybka dostawa dobry kontakt
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
16.09.2019 r.
Nie mam się do czego doczepić więc ilość gwiazdek mnie wyręczy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Profesjonalne i bezproblemowo .Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Wow Szybka i fachowa obsługa. Szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Bardzo polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2019 r.
Data zamówienia
11.09.2019 r.
14.09.2019 r.
Siema
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
12.09.2019 r.
Bardzo szybka realizacja, wszystkie informacje na maila, nawet drobiazgi, bluza przepiękna a chłopak szczęśliwy. Mega polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2019 r.
Data zamówienia
09.09.2019 r.
12.09.2019 r.
deska super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2019 r.
Data zamówienia
06.09.2019 r.
09.09.2019 r.
jak zawsze najlepiej
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2019 r.
Data zamówienia
03.09.2019 r.
08.09.2019 r.
Wszystko OK. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.09.2019 r.
Data zamówienia
01.09.2019 r.
05.09.2019 r.
gicik wariaty
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2019 r.
Data zamówienia
28.08.2019 r.
31.08.2019 r.
Wszystko na plus
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
29.08.2019 r.
Wszystko w porządku, ekspresowa wysyłka. Dzięki za gift
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2019 r.
Data zamówienia
25.08.2019 r.
28.08.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
28.08.2019 r.
Wszystko tip top
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.08.2019 r.
Data zamówienia
25.08.2019 r.
28.08.2019 r.
Wszystko szybko i sprawnie, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
27.08.2019 r.
czesci doszly cale i bylo solidne pudelko, jednak dostal dodany gratisowo napoj energetyczny ktory podczas dostarczania pekl oraz sie wylal
4.33
Dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
24.08.2019 r.
27.08.2019 r.
No dostawę do sklepu trzeba czekać trochę dłużej niż jest napisane na stronie.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2019 r.
Data zamówienia
23.08.2019 r.
27.08.2019 r.
Sztos
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
15.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.08.2019 r.
Data zamówienia
19.08.2019 r.
22.08.2019 r.
Super że jest odbiór osobisty ;)
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.