Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.84/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 194 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 448 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
15.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Sprawdzona miejscówka. Polecam Magda Gessler.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
14.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Opis zgodny z przedmiotem, dobre zdjęcia i szybka wysyłka - wszystko co potrzebne :D
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie i szybko.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
14.02.2019 r.
Miła i fachowa obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Wszystko ok- jak zwykle Polecam
4.33
Dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
08.02.2019 r.
Zamówiona bluza okazała się niedostępna, potrzebna była wymiana na inny kolor. Miła obsługa stanęła na wysokości zadania i poinformowała o problemie na czas.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
07.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
07.02.2019 r.
Zakupy oraz dostawa przebiegły bez zarzutów. Kolor zakupionych spodenek w stu procentach zgodny ze zdjęciem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
31.01.2019 r.
04.02.2019 r.
:)heh
4.00
Dobry

Data publikacji
03.02.2019 r.
Data zamówienia
31.01.2019 r.
03.02.2019 r.
Najlepszy skateshop w Warszawie i internecie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.02.2019 r.
Data zamówienia
29.01.2019 r.
01.02.2019 r.
Szybo , sprawnie i satysfakcjonująco następnym razem zamawiam tutaj
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
31.01.2019 r.
Wszystko super sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
28.01.2019 r.
31.01.2019 r.
Wszystko super+ekspresowa wysyłka :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.01.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
31.01.2019 r.
Wszytko gra i huczy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.01.2019 r.
Data zamówienia
24.01.2019 r.
27.01.2019 r.
Super miło, szybko i zgodnie z ofertą
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.01.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
26.01.2019 r.
Super ceny, dostawa szybsza niż podawana w mailu no i super jakoś. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Szybka dostawa i dobrej jakości towar, polecam :D
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.01.2019 r.
Data zamówienia
22.01.2019 r.
25.01.2019 r.
Wszystko sprawnie i przyjemnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.01.2019 r.
Data zamówienia
17.01.2019 r.
24.01.2019 r.
ok jest
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.01.2019 r.
Data zamówienia
16.01.2019 r.
22.01.2019 r.
Wszystko super
Dzieki chłopaki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.01.2019 r.
Data zamówienia
17.01.2019 r.
20.01.2019 r.
Super. Nic dodać, nic ująć.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.01.2019 r.
Data zamówienia
03.01.2019 r.
06.01.2019 r.
Zajawa skateshop spoko ludzie i zajeisty klimat
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.12.2018 r.
Data zamówienia
28.12.2018 r.
31.12.2018 r.
Bardzo dobry sklep polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
31.12.2018 r.
Szybko sprawnie , towar zgodny z opisem . Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.12.2018 r.
Data zamówienia
27.12.2018 r.
30.12.2018 r.
Bardzo fajny sklep polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.12.2018 r.
Data zamówienia
15.12.2018 r.
26.12.2018 r.
Bardzo fajny sklep, duży asortyment i sensowne ceny
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.12.2018 r.
Data zamówienia
19.12.2018 r.
26.12.2018 r.
Dobre ceny, szybko, sprawnie i bezproblemowo Na pewno tam wrócę. Zdecydowanie polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
17.12.2018 r.
niespodziewanie szybko, dzieki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
16.12.2018 r.
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
15.12.2018 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.12.2018 r.
Data zamówienia
09.12.2018 r.
12.12.2018 r.
Szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowe dostarczenie zamówienia przez firmę DPD
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.12.2018 r.
Data zamówienia
25.11.2018 r.
10.12.2018 r.
Szybko, pełna profeska
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.12.2018 r.
Data zamówienia
03.12.2018 r.
07.12.2018 r.
Czapka Ok, realizacja Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.12.2018 r.
Data zamówienia
04.12.2018 r.
07.12.2018 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
01.12.2018 r.
04.12.2018 r.
Super produkt Szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.12.2018 r.
Data zamówienia
24.11.2018 r.
04.12.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.12.2018 r.
Data zamówienia
29.11.2018 r.
03.12.2018 r.
Bardzo dobra obsługa, byłam osobiście po zakup 2 rzeczy (dla kogoś w prezencie). Pan mi nawet wytłumaczył jaką funkcję mają te przedmioty. Niestety jednego nie było na stanie, ale pan zaproponował żeby zamówić przez Internet i odebrać osobiście. Tak też zrobiłam. Dziękuję za pomoc :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.12.2018 r.
Data zamówienia
27.11.2018 r.
01.12.2018 r.
Bez zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.12.2018 r.
Data zamówienia
27.11.2018 r.
01.12.2018 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.