Certyfikat dla californiaskateshop.pl

No. X37EF02E5DF0F90860C55990F8A07055E
 

Certyfikat wydany dn.
28.10.2015 r.
Ważny do
27.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o californiaskateshop.pl



Bardzo dobry

4.88/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 216 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
californiaskateshop.pl ma 393 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
13.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
13.10.2018 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.10.2018 r.
Data zamówienia
23.09.2018 r.
11.10.2018 r.
wszystko ok bez niespodzianek polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.09.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
29.09.2018 r.
Obsługa sklepu mistrzostwo świata ( sklep california skateshop ul Armii Ludowej ). Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
23.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Świetna obsługa i ekspresowa wysylka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.09.2018 r.
Data zamówienia
15.09.2018 r.
23.09.2018 r.
spodnie w pasie leza idealnie marka jak spod igły krawca na zamówienie. Zapewne z kolejną wypłatą zamowie kol3jne ubrania.
3.67
Dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
09.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.09.2018 r.
Data zamówienia
11.09.2018 r.
14.09.2018 r.
Super produkty, szybka dostawa,
Wszystko idealnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.09.2018 r.
Data zamówienia
09.09.2018 r.
12.09.2018 r.
Wszystko ok szybka dostawa towar tez ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.09.2018 r.
Data zamówienia
05.09.2018 r.
08.09.2018 r.
Szybko i precyzyjnie :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
07.09.2018 r.
Błyskawiczna dostawa a towar naprawdę dobrej jakości, polecam wszystkim.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
02.09.2018 r.
07.09.2018 r.
Świetne ceny, expresowa wysyłka :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2018 r.
Data zamówienia
01.09.2018 r.
04.09.2018 r.
Bardzo szybka przesyłka,świetny kontakt,bluza dobrze zapakowana podczas wysyłki.Bluza bardzo ładnie wykonana świetny materiał rozmiar S leży idealnie. Zarówno Ja jak i Moja córka dla której bluza była zamawiana jesteśmy miłe zaskoczone i bardzo zadowolone z zakupu napewno wrócimy jeszcze na te stronę do Tego sprzedawcy bardzo Polecamy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
04.08.2018 r.
03.09.2018 r.
ulubiony sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
01.09.2018 r.
Profesjonalna obsługa zamówienia. Polecam sklep.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Bardzo dobrze.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
30.08.2018 r.
Zamówienie zrealizowane wzorowo :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
27.08.2018 r.
Wszystko poszło bardzo sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2018 r.
Data zamówienia
19.08.2018 r.
27.08.2018 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.08.2018 r.
Data zamówienia
22.08.2018 r.
26.08.2018 r.
Towar i dostawa superPolecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.08.2018 r.
Data zamówienia
18.08.2018 r.
24.08.2018 r.
Wszystko ok
4.00
Dobry

Data publikacji
23.08.2018 r.
Data zamówienia
20.08.2018 r.
23.08.2018 r.
Ekstremalnie szybko, uwagi do zamówienia wypełnione co do joty i świetny wybór towarów. Zasłużona piątka, a nawet szóstka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2018 r.
Data zamówienia
18.08.2018 r.
21.08.2018 r.
Bardzo szybka dostawa, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.08.2018 r.
Data zamówienia
16.08.2018 r.
21.08.2018 r.
Super szybka i bezproblemowa transakcja. Zamowiony towar w rzeczywistosci jeszcze ladniejszy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.08.2018 r.
Data zamówienia
17.08.2018 r.
20.08.2018 r.
Okk
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.08.2018 r.
Data zamówienia
15.08.2018 r.
18.08.2018 r.
Kozacki sklep
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
06.08.2018 r.
zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2018 r.
Data zamówienia
02.08.2018 r.
06.08.2018 r.
Na paczkę nie trzeba czekać tydzień czy dwa. Do mnie doszła w parę dni. Buty bardzo wygodne, wytrzymały materiał. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2018 r.
Data zamówienia
02.08.2018 r.
06.08.2018 r.
Wszystko szybko i przyjemnie Towar sztos
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
03.08.2018 r.
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona i towar zgodny z opisem - szczerze POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.08.2018 r.
Data zamówienia
30.07.2018 r.
03.08.2018 r.
Dostawa bez zastrzeżeń. Towar zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.08.2018 r.
Data zamówienia
30.07.2018 r.
02.08.2018 r.
Super szybka dostawa, piękny sprzęt, dostałam także pare naklejek o które prosiłam. jestem bardzo zadowolona z zakupów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2018 r.
Data zamówienia
28.07.2018 r.
01.08.2018 r.
Najlepszy skateshop
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.08.2018 r.
Data zamówienia
29.07.2018 r.
01.08.2018 r.
Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.07.2018 r.
Data zamówienia
24.07.2018 r.
28.07.2018 r.
Bardzo szybka wysyłka, informacje na bieżąco o stanie przesyłki, towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
27.07.2018 r.
Szybka dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2018 r.
Data zamówienia
23.07.2018 r.
26.07.2018 r.
zamowilem w pon o 20, w srode o 10 przyszlo

To bylo moje drugie zamowienie z tej stronki, serdecznie goraco polecam. Nawet mi naklejki daly te warszawiaki jak ich poprosilem 3 hehe

jedyny minus to ze dla kobit nie ma za wiele rzeczy

kurier jest szybki jak spidi gonzalez w 15 minut przyjechal z wawy do krakowa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2018 r.
Data zamówienia
18.07.2018 r.
23.07.2018 r.
Szybko sprawnie konkretnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2018 r.
Data zamówienia
18.07.2018 r.
21.07.2018 r.
Najlepsza przesyłka bo tylko 1dzien
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2018 r.
Data zamówienia
18.07.2018 r.
21.07.2018 r.
Super, szybka realizacja zamówienia, stały kontakt ze sklepem, sprzęt rewelacja, szczerze polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.07.2018 r.
Data zamówienia
17.07.2018 r.
21.07.2018 r.
Świetny sklep, polecam.
5.00
Bardzo dobry

californiaskateshop.pl

californiaskateshop.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.10.2015 r.

Kontakt
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
info@californiaskateshop.pl
californiaskateshop.pl
Sprzedawca
NERVOUS SP. Z O.O.
UL. PIOTRKOWSKA 80
90-102 ŁÓDŹ
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000323674
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Marek Kluska
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z californiaskateshop.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.