13 gru 2023
Super jakosc i szybkosc wyslki produktu jakoscowo typu premium mimo bardzo przystempnej cenie polecam 100% i bende teraz dokonywal zakupu tylko w tej firmie
Zapłaciłam i mimo upływu, określonego przez sklep, terminu, nie otrzymałam zamówionych towarów. Musiałam potwierdzać, ze zapłaciłam wysyłając potwierdzenie z banku. NIedostarczenie zamówienia spowodowało pewne perturbacje logistyczne przy remoncie. Nadal czekam na przesyłkę. Teraz moj ocena jest negatywna żadnego wyjasnienis przeproszenis itp. A z poprzednich dostaw byłam bardzo zadowolona i wystawiałam najwyższe noty.
17 lis 2023
Bardzo szybka dostawa i profesjonalne późniejsze porady doradcy. Z własnej winy nie zamówiłem śrub do uchwytu, nie doczytałem na stronie. Dlatego przed zamówieniem warto dopytać. Już dawno nie spotkałem się z tak przyjaznym podejściem do klienta. Gorąco polecam.
8 gru 2023
Świetny!
Rzetelny, solidny sklep - bezproblemowe zakupy i błyskawiczna dostawa. Polecam!
15 sty 2024
Sprzęt bardzo dobry. Bardzo szybka wysyłka.
1 lut 2024
Cały sprzedaży bardzo profesjonalnie
20 lis 2023
bardzo szybka wysyłka, pochwyty balkonowe aluminiowe wysokiej jakości prezentują się wytwornie
4 cze 2024
Szybko i profesjonalna obsługa klienta. Serdecznie polecam
Towar zgodny z zamowieniem