aelia.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 5 maj 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep aelia.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie aelia.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 5 maj 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu aelia.pl

Opinie zweryfikowana (391) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1290)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

31 lip 2022
Chociaż nie latam zbyt często, to zawsze będąc na lotnisku zaglądam do sklepu Aelia. Mam z nim same dobre wspomnienia, bo kojarzy mi się z wakacjami i wizją cudownie spędzonego czasu pośród pięknych widoków. Wielokrotnie kupowałam tam miniatury kosmetyków, żeby móc korzystać z nich podczas wyjazdu. W tym roku przez brak możliwości lotu za granicę postanowiłam złożyć zamówienie online. I przepadłam, bo sklep dał mi namiastkę tej mojej urlopowej radości. Paczka przyszła następnego dnia od zamówienia – super! Trafiła do mnie świetnie zapakowana, kosmetyki były dokładnie zabezpieczone i zawinięte w elegancki papier, który…pachniał jak perfumeria! Dostałam kartkę informacyjną czym jest dany zapach pudełka (podany rodzaj i opis perfum) oraz próbki kosmetyków. Ceny produktów są bardzo konkurencyjne, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że Aelia oferuje kosmetyki wysokopółkowych marek. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, będę polować na kolejne świetne promocje i z pewnością regularnie zamawiać kosmetyki z Aelia. #AELIA

najbardziej krytyczna opinia

9 paź 2022
Trzykrotnie próbowałam opłacić zamówienie przy użyciu karty kredytowej i trzykrotnie pojawiła się informacja o błędzie. Zmarnowany czas. Na pewno nie wrócę do tego sklepu.

Opinie nt. sklepu aelia.pl

Resetuj
9 paź 2022
13 paź 2022
Szanowna Pani, w razie jakichkolwiek problemów ze złożeniem zamówienia służymy pomocą na naszej infolinii oraz czacie. Skontaktujemy się z Panią w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy
4 paź 2022
Bardzo długi czas oczekiwania na przygotowanie zamówienia do wysłania (7 dni roboczych) zamówienie opłacone 26.09 jeszcze nie zostało wysłane z magazynu (03.10.22)
13 paź 2022
Dzień dobry robimy wszystko aby nasze przesyłki były dostarczone zgodnie z harmonogramem jednak w związku z inwentaryzają w w dniach 26-29.09 nastąpiły opóźnienia wysyłek o czym infmowaliśmy klientów informacją na stronie. Pozdrawiamy
6 lip 2022
Niestety przesyłka nie została do mnie jeszcze dostarczona ,pomimo ,że upłynął już tydzień od zamowienia
27 lip 2022
Dziękujemy za zgłoszenie. Sprawa została wyjaśniona sprawnie o czym informowaliśmy na bieżąco. Pozdrawiamy
4 paź 2022
długie oczekiwanie na realizację zamówienia
13 paź 2022
Dzień dobry robimy wszystko aby nasze przesyłki były dostarczone zgodnie z harmonogramem jednak w związku z inwentaryzają w w dniach 26-29.09 nastąpiły opóźnienia wysyłek o czym infmowaliśmy naszych klientów. Pozdrawiamy Serdecznie
22 sie 2022
produkt się zgadza
9 wrz 2022
Dziękujemy za dodanie opinii. Robimy wszystko aby nasze zamówienia zasługiwały na 5 gwiazdek. Pozdrawiamy Serdecznie.
3 paź 2022
Czas przesylki
13 paź 2022
Dzień dobry robimy wszystko aby nasze przesyłki były dostarczone zgodnie z harmonogramem jednak w związku z inwentaryzają prowadzoną w dniach 26-29.09 nastąpiły opóźnienia wysyłek o czym infmowaliśmy naszych klientów. Pozdrawiamy
19 paź 2022